Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba, eylül başında endoskopik yüz germe ameliyatı olacağım. Ancak işimden 1 hafta izin alabildim. 1 hafta sonunda yüzüm ne aşamada olur acaba? Şişlikler, ödem gözlerde çekiklik vs. Bu operasyonu geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Lütfen

Merhaba, eylül başında endoskopik yüz germe ameliyatı olacağım. Ancak işimden 1 hafta izin alabildim. 1 hafta sonunda yüzüm ne aşamada olur acaba? Şişlikler, ödem gözlerde çekiklik vs. Bu operasyonu geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Lütfen

hangi doktora olucaksınız acaba?

1 hafta asla yetmiyor, en az 3 ay lazım. Burda yorum yazan herkes aynı şeyi yazmış. Ben de Karaca başaran a oldum , ona olan bir Kaç kişiyle daha tanıştım 1 haftada iyileşen yok
ciddi misiniz ya. ben biraz araştırmıştım karaca başaranın instagramdan sayfasnda da paylaştıklarına baktım. 1 haftada hiç fena olmayan şekilde iyileşen hastaların resimlerini koymuş. mailde de 10-14gün içinde tam iyileşme sağlarsınız yazmıstı. Ama hiçbir hastasıyla konusmadıgım için buraya yazmak istedim. Siz nasıl bir süreç geçirdiniz? Gözüm çok korktu şu anda ama şimdi olmazsam bir daha uzun süre olmam zor gibi gözüküyor ve kesinlikle 3aylık bir vaktim yok maximum 2 haftam var ve kimsenin bu operasyonu bilmesini istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum

Yaklaşık fiyat sordum 22bin dedi
Ben sadece orta yüZ germe olacagım gözlerime elletmicem ki çok az sıkıntım var zaten orta yüzde de. 22bin çok geldi o yüzden. Benim operasyonum fazla trafmatik olacagını düşünmüyorum o yüzden hızlı iyileşme gösterecegime de inanıyorum. Hayırlısı bakalım

Ben sadece orta yüZ germe olacagım gözlerime elletmicem ki çok az sıkıntım var zaten orta yüzde de. 22bin çok geldi o yüzden. Benim operasyonum fazla trafmatik olacagını düşünmüyorum o yüzden hızlı iyileşme gösterecegime de inanıyorum. Hayırlısı bakalım

cvp verdiğiniz için sağolun....:)

Merhaba herkese,
Bugun 14.gunum. Takip edenler varsa endo, kas, alin, burun ameliyati oldum. Doktorum Erhan Eryilmaz.
802 sayfanin ve benim tecrubemin ozeti soyle; agrili bir ameliyat degil ama benim ameliyatta sabit kalmaktan bacaklarim cok agrimisti. Ameliyat oncesi ve sonrasi yaninizda muhakkak birisi olmali cunku gozleriniz dogrudurust gormuyor ve bas donmesi oluyor. Kesinlikle yaninizda biri olsun. Ve en az bir hafta yardimci birisi lazim. Ilk 10 gun ciddi anlamda psikolojik olarak zor. Ilk hafta bandajlar oluyor ve aynada tanimadiginiz birisini goruyorunuz. Bir gun Bulent Ersoy, ertesi gun Serdar Ortac, bir baska gun bir Japon gibisiniz. Gozler cok cekik geliyor. Yanaklarin sisliginden gorme mesafeniz daraliyor. O on gun gecmek bilmiyor. Kesileri gormuyorsunuz iceride oldugundan ancak basta dokundugunuzda hissiyatsizlik var ve bazen hafif bir sizi. Odem cok fazla. Bromelain adli bir ananas ekstresi ve Arnica krem iyi geliyor. Ben dort gun sonra almaya basladim. Goruntu memnunuyeti acisindan herkesin iyilesme surecine bagli olarak iki haftadan sonra ciddi oturmaya basliyor. Eski yuz ifadenize donmuyorsunuz ama amac da o zaten, yoksa ameliyatin anlami yok. Pozitif anlamda bir canlilik ve tazelik geliyor. Cene bolgesine cok fazla bir etkisi yok ama bir tik toparliyor. Belli bir sure sonra yanak altinda oyuklar olusuyor, bisektomiye falan gerek kalmiyor yani. Bazilarinda bu oyuk daha derin olsa da zamanla oturuyor. Kas kaldirmayi sakaklardan, sac icinden yapiyorlar, belli olmuyor. O bolge zamanla iyilesiyor. En gec iyilesen o bolge anladigim ama zaten gozukmuyor. Yuzun oturmasi ve istenilen ifadeye kavusmak iki, uc ayi buluyor. Arada gozler cekik geliyor. Asimetri tabii ki de oluyor ama o asimetri zaten yuzde hep var. Ameliyat oncesi dikkat etmedigimizden ameliyattan oldugunu dusunuyorsunuz ama degil. Hicbir yuz simetrik olmaz.
Tekrarliyorum, ciddi sabir ve zaman lazim. Endiselenecek birsey yok ve genelde yaptirdiktan belli bir sure sonra herkes cok memnun.
Doktor konusuna gelince; benim doktorum Erhan Eryilmaz’di. Cok detayli olarak ne yapacagini anlatan biri degil ama zaten ne yapacagini bildiginden gerek yok. Ben ondan baska doktora gitmedim ve gerek gormedim. Burnumu da o yapti. Yuzu iyi yapan burnu da iyi yapar mantigiyla ve de narkoz almisken yaptirdim. Bimbo bir burun istemedim, isteyene onu da yapar ama kendi burnumun en iyi halini yapti. Burnumun icinde farketmedigim deviasyon varmis, onu da duzeltti. Nefes alisim cok duzeldi.
Tecrubeli, cok yetenekli ve bilgili bir doktor. Literaturu de yakinen takip ediyor. Yuzunuze bakip ne lazim anliyor zaten. Ulasmak istediginiz her daim ulasabiliyorsunuz. Ve cook karizmatik bir adam. Kendisi doktorum civanimdir.
Foto atarmısınız bana özelden 😌

X