- 18 Ekim 2019
- 58
- 9
- 46
Gerginlik gitmedi dimi?alninizi yaptirmadiniz dimi?Ben sirbistanda bir doktora yüzümü full gerfirdim. Ondan önce endoskopik gerdirmistim, bir ise yaramamisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerginlik gitmedi dimi?alninizi yaptirmadiniz dimi?Ben sirbistanda bir doktora yüzümü full gerfirdim. Ondan önce endoskopik gerdirmistim, bir ise yaramamisti
Ne kadar maloldu acaba? İşlemin adı neydiBen badem göz, şakak germe olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarı yukarı çekildi. Bu işlem kalıcı.
İple askılama yada kaşın oradan kesi yapılarak kaldırma geçici. Zamanla düşüyor yine.
Yaptırdınız mi?sesimi duyan arkadaslar bi ses verin, bilgilendirin lutfen
goz altimda torbalar var,bi doktorla gorustum bana genetik oldugunu ve ancak yalaklarin yukari alinmasiyla, ki bu sanirim midfacelift denilen sey,ortadan bu sorunun kalkacagini bunun disinda yapilan mudahalenin bir ise yaramayacagini soyledi. benimde kuskum yok.
fakat okudum kadarisyla cok zor bi surec bu midface lift deninlen ameliyat.
benim yuzumun diger bolgelerinde bir sorun yok.
bu endoskopik midface (ortayuz kaldirma) operayonu herkeze ayni sekildemi yapiliyo
goz alti tprbalanmasi nedeniyle bu teknikten faydalalanlardami ayni derecede zorlu bi ameliyat yasiyo
okudugum kadariylave gorustugum doktorun dedigine gore 2 hafta sonra isine donebilirsin diyor
sitede okuduklarim otrusmuyor 3 ay sis gezen arkadaslar var 1 sene sonra yuzum oturdu diyenler var
benzer problem yasamis bu tur ameliyati olmus deneyimli uyeler lutfen bilgilendirin
karar asamasina gecmeden.
simdiden tesekkurler
Geçici bir uygulama ise bence bence normal yüz germe daha mantıklı onun fiyatı ne kadardır?Hyr ameliyat la genrl anesteziyle yapılıyor bende yaptirdim uc yil önce ama iki yil dayandi simdi germe yaptirdim 15 gün önce..
40 bin civarında yapiyorlarGeçici bir uygulama ise bence bence normal yüz germe daha mantıklı onun fiyatı ne kadardır?
Endoskopie üst bölgeye yariyorGerginlik gitmedi dimi?alninizi yaptirmadiniz dimi?
Endoskopie üst bölgeye yariyor
Derin plan yuz germe yaptirdiniz sanmistim.ben derin plan yaptırdım drum dolgulari temizledigini söyledi ve gerdi fazlalik deriyi aldi.iki yilda bir iple yuz germeyle ugrasilmaz bence...Yanaklarimda hala cökük war, her iki senede bir ip yaptiriyorum. Endoskopie yapilan yaglar hepsi cikarilamadi. Yüzkaslarimdan ayriklar onun icin iple gerdiriyorum
Kimde yaptirdiniz ücretDerin plan yuz germe yaptirdiniz sanmistim.ben derin plan yaptırdım drum dolgulari temizledigini söyledi ve gerdi fazlalik deriyi aldi.iki yilda bir iple yuz germeyle ugrasilmaz bence...
Hayirli olsunBen de 15 gun once gerdirdim tek çözüm bu.bizim gibi yaslanmadan gerdirmek en iyisi.yaslilik ifadesi yerleşince yüzünü gerdirsen nolcak
Nasildin arkadasimBen de 15 gun once gerdirdim tek çözüm bu.bizim gibi yaslanmadan gerdirmek en iyisi.yaslilik ifadesi yerleşince yüzünü gerdirsen nolcak
Coookk iyiyim sen nasılsın Cnmmm.ayni felsefedeyiz sanirsamNasildin arkadasim
Nasildin arkadasim
İzmirde urlada cok ve iyi yuz germe yapan iyi bir dr var ona yaptirdimKimde yaptirdiniz ücret
merhaba. şu anda memnun musunuz? doktorunuzun ismi?Ben badem göz, şakak germe olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarı yukarı çekildi. Bu işlem kalıcı.
İple askılama yada kaşın oradan kesi yapılarak kaldırma geçici. Zamanla düşüyor yine.
fiyat ne kadar acaba? doktorun ismi nedir?İzmirde urlada cok ve iyi yuz germe yapan iyi bir dr var ona yaptirdim
İzmir de urlada dr Ali Gökçen akdal ben yaptirdim 24 gun oldu cok memnunumfiyat ne kadar acaba? doktorun ismi nedir?
Henuz araştiriyorum ve cesaret edemiyorum,deyip deymiyecegi konusunda endişelerim var.Yaptırdınız mi?