Endoskopik yüz germe - Facelift

sesimi duyan arkadaslar bi ses verin, bilgilendirin lutfen

goz altimda torbalar var,bi doktorla gorustum bana genetik oldugunu ve ancak yalaklarin yukari alinmasiyla, ki bu sanirim midfacelift denilen sey,ortadan bu sorunun kalkacagini bunun disinda yapilan mudahalenin bir ise yaramayacagini soyledi. benimde kuskum yok.
fakat okudum kadarisyla cok zor bi surec bu midface lift deninlen ameliyat.
benim yuzumun diger bolgelerinde bir sorun yok.
bu endoskopik midface (ortayuz kaldirma) operayonu herkeze ayni sekildemi yapiliyo
goz alti tprbalanmasi nedeniyle bu teknikten faydalalanlardami ayni derecede zorlu bi ameliyat yasiyo
okudugum kadariylave gorustugum doktorun dedigine gore 2 hafta sonra isine donebilirsin diyor
sitede okuduklarim otrusmuyor 3 ay sis gezen arkadaslar var 1 sene sonra yuzum oturdu diyenler var
benzer problem yasamis bu tur ameliyati olmus deneyimli uyeler lutfen bilgilendirin
karar asamasina gecmeden.
simdiden tesekkurler
Yaptırdınız mi?

Hyr ameliyat la genrl anesteziyle yapılıyor bende yaptirdim uc yil önce ama iki yil dayandi simdi germe yaptirdim 15 gün önce..
Geçici bir uygulama ise bence bence normal yüz germe daha mantıklı onun fiyatı ne kadardır?

Eklentiler

• IMG_20191229_181136.jpg
    IMG_20191229_181136.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 332
Yanaklarimda hala cökük war, her iki senede bir ip yaptiriyorum. Endoskopie yapilan yaglar hepsi cikarilamadi. Yüzkaslarimdan ayriklar onun icin iple gerdiriyorum

Yanaklarimda hala cökük war, her iki senede bir ip yaptiriyorum. Endoskopie yapilan yaglar hepsi cikarilamadi. Yüzkaslarimdan ayriklar onun icin iple gerdiriyorum
Derin plan yuz germe yaptirdiniz sanmistim.ben derin plan yaptırdım drum dolgulari temizledigini söyledi ve gerdi fazlalik deriyi aldi.iki yilda bir iple yuz germeyle ugrasilmaz bence...

Ben badem göz, şakak germe olmuştum. Saçlı deriden kesi yapılarak göz kenarı yukarı çekildi. Bu işlem kalıcı.
İple askılama yada kaşın oradan kesi yapılarak kaldırma geçici. Zamanla düşüyor yine.
merhaba. şu anda memnun musunuz? doktorunuzun ismi?

merhaba. arkadaşlar benim kaş kısımlarımda ve yanaklarımda sarkma var. tam yüz germe düşüüyorum. uzun süredir araştırıyorum fakat hiçbir doktora güvenemedim. bu ameliyatı yaptırıp memnun kalan varsa bir de fiyat çok uçuk olmasın lütfen yardımcı olabilirse çok sevinirim. yüz bu bir kere yapılacak o yüzden çok korkuyorum.

X