Endoskopik yüz germe - Facelift

Merhaba, eylül başında endoskopik yüz germe ameliyatı olacağım. Ancak işimden 1 hafta izin alabildim. 1 hafta sonunda yüzüm ne aşamada olur acaba? Şişlikler, ödem gözlerde çekiklik vs. Bu operasyonu geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Lütfen

hangi doktora olucaksınız acaba?

1 hafta asla yetmiyor, en az 3 ay lazım. Burda yorum yazan herkes aynı şeyi yazmış. Ben de Karaca başaran a oldum , ona olan bir Kaç kişiyle daha tanıştım 1 haftada iyileşen yok
ciddi misiniz ya. ben biraz araştırmıştım karaca başaranın instagramdan sayfasnda da paylaştıklarına baktım. 1 haftada hiç fena olmayan şekilde iyileşen hastaların resimlerini koymuş. mailde de 10-14gün içinde tam iyileşme sağlarsınız yazmıstı. Ama hiçbir hastasıyla konusmadıgım için buraya yazmak istedim. Siz nasıl bir süreç geçirdiniz? Gözüm çok korktu şu anda ama şimdi olmazsam bir daha uzun süre olmam zor gibi gözüküyor ve kesinlikle 3aylık bir vaktim yok maximum 2 haftam var ve kimsenin bu operasyonu bilmesini istemiyorum. ne yapcam bilemiyorum

Yaklaşık fiyat sordum 22bin dedi
Ben sadece orta yüZ germe olacagım gözlerime elletmicem ki çok az sıkıntım var zaten orta yüzde de. 22bin çok geldi o yüzden. Benim operasyonum fazla trafmatik olacagını düşünmüyorum o yüzden hızlı iyileşme gösterecegime de inanıyorum. Hayırlısı bakalım

cvp verdiğiniz için sağolun....:)

Foto atarmısınız bana özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…