- 13 Aralık 2017
- 109
- 37
- 59
Sağol can
ım daha bi ay yeni doldu daha çok oturacak diyor doktorM Mersin3535 çok güzel oturmuş yüzün maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ım daha bi ay yeni doldu daha çok oturacak diyor doktorM Mersin3535 çok güzel oturmuş yüzün maşallah
Yapmaya nasıl kaldıracam pekiYine ortaya atmışsın daha öncede oldu kaldırmak için uğraştın albüm yapman lazım
[/QUOİbrahim Karaca başaran
Nasıl yapim anlatsana
M Mersin3535 vallahi süper olmuş. Yanaklarda dolgu var gibi toparlanmış.ust göz kapağını da kaldirmis bu uygulama tabiki sakaktan çektiği için. Çene ovaline de etkisi oldumu bu endonun . Resimlerde olmuş gibi görünüyor. Yüz ovalı ve boyun için exilis yaptırıyorum şu an. 2 seans yaptırdım biraz etkisini gördüm ama gerçek etkisi 3. Seanstan sonra görülüyormus. Eğer Endo yüz ovalini toparlıyor ise dusunebilirim. Siz kime yaptırdınız, İstanbul'da mi doktorunuz. Bu arada resimler için çok teşekkürlerben 19 aralıkta ameliyat oldum gözluklu resim 9 gun kaynım vefat etmişti izmire giderken havaalnında ben çabuk şyileştim bende dolgu yok
Canım inan ben bilmiyorum ben izin aldım haber verdim yönetime geçmiş yılda arkadaşım yaptı karın germe albümümü
Bilen arkadaşlar yazsın buraya ona göre yaparsın albümünü[/QUOYa iyilik olsun diye attım resimleri ama yine yanlışlıkla ortaya atmışım
İstanbulda yaptırdım ibrahim karaca başaran benşm yüzümbayakötüydü görduğun gibi şu an bu toparlanma yeter bence yanaklar tıparlanınca çeneyede etkisi oldu hemde doğal kimse anlamadı çabukta şyileştim şükür darısı başına benimağız içindenngirdi ağız içi çabuk iyileşiyorM Mersin3535 vallahi süper olmuş. Yanaklarda dolgu var gibi toparlanmış.ust göz kapağını da kaldirmis bu uygulama tabiki sakaktan çektiği için. Çene ovaline de etkisi oldumu bu endonun . Resimlerde olmuş gibi görünüyor. Yüz ovalı ve boyun için exilis yaptırıyorum şu an. 2 seans yaptırdım biraz etkisini gördüm ama gerçek etkisi 3. Seanstan sonra görülüyormus. Eğer Endo yüz ovalini toparlıyor ise dusunebilirim. Siz kime yaptırdınız, İstanbul'da mi doktorunuz. Bu arada resimler için çok teşekkürler
ben 19 aralıkta ameliyat oldum gözluklu resim 9 gun kaynım vefat etmişti izmire giderken havaalnında ben çabuk şyileştim bende dolgu yok
Jelesec M Mersin3535 Üst göz kapağı operasyonu olucam yakında haftaya olurum herhalde. Alta da plexr yaptiricam. Şimdi üst goz kapagi derisi alınınca endo gözü cok mu cekerki zaten çekiliyor endoda ilk zamanlar. japon gibi olmiim deendo gıdıya bişey yapmıyormuş zaten olan arkadaşlarım lazer lipo oldular gıdıya bana tam germe için erken dedi doktorum gecen sene gün almıştım o zaman endo dedi gevşeme derken yaşıma göre iyiyim ben çok büyük sorunlarım yok şükür!!! Göz kapağı düşüklüğü ve burundan yola çıktım endoya geldim hayırlısı bakalım; daha ben olana kadar 5.10 kişinin sonucunu görürüm bekliyorum :)))
Çenedeki morluk neden oraya da mi müdahale etti.İstanbulda yaptırdım ibrahim karaca başaran benşm yüzümbayakötüydü görduğun gibi şu an bu toparlanma yeter bence yanaklar tıparlanınca çeneyede etkisi oldu hemde doğal kimse anlamadı çabukta şyileştim şükür darısı başına benimağız içindenngirdi ağız içi çabuk iyileşiyor
Yukarda kadınlar kulübü yazısının hemen altındaki menüde üç çizgi var ona bas albüm oluştur seçeneği var. Ordan yapiyorsunYapmaya nasıl kaldıracam peki
Yukarda kadınlar kulübü yazısının hemen altındaki menüde üç çizgi var ona bas albüm oluştur seçeneği var. Ordan yapiyorsun
ben biri burada göz kapağı benim doktora oldu onun sonucundan zaten kafamda göz kapağı işi tam oturdu; düşük benim botoksla kalkınca iyi duruyor:) ben burada endo olan bi kaç kişide erken evrede çekik göz gördüm ama sonrası zaman geçince oturdu yazdılar ; ay sus benim en korktularım japon yada ifade değişikliğiJelesec M Mersin3535 Üst göz kapağı operasyonu olucam yakında haftaya olurum herhalde. Alta da plexr yaptiricam. Şimdi üst goz kapagi derisi alınınca endo gözü cok mu cekerki zaten çekiliyor endoda ilk zamanlar. japon gibi olmiim de
Burun ve çene çizgileride ağız kenar yanş duzeltildiÇenedeki morluk neden oraya da mi müdahale etti.
Hmm ok ben endoda yüzün orta kısmı düzeliyor sanıyordum hep. Vallahi baya kafama yatmaya başladı bu Endo. Sabahtan beri yüzümü yukarı kaldırıp deniyorum. Evde çalışan kadına da soruyorum sürekli nasıl oluyor diye. Kadın kesin sıyırdığımı fln düşünüyordurBurun ve çene çizgileride ağız kenar yanş duzeltildi
Resmini atsana bakim bide yaş kaç acabaHmm ok ben endoda yüzün orta kısmı düzeliyor sanıyordum hep. Vallahi baya kafama yatmaya başladı bu Endo. Sabahtan beri yüzümü yukarı kaldırıp deniyorum. Evde çalışan kadına da soruyorum sürekli nasıl oluyor diye. Kadın kesin sıyırdığımı fln düşünüyordur
Resmini atsana bakim bide yaş kaç acaba[/QUO