- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
İlknurcuğum,resimlerini gördüm :) Şimdi ben sana ne diyeyim :)Canım sen zaten çok güzel bir kızmışsın.Hiç ihtiyacın yokmuş ki.Ben 50 yaşındayım şu anda böyle bir operasyonu ben bile düşünmem.Şimdi sen bana kızıyorsundur.Ama resimlerini taptaze yüzünü görünce, sana değil doktora kızdım.Bu operasyonlarda yaşı değilde cilt faktörünü düşünürsek, 29 yaşında birinin cildi ve yüz yapısı bazen 40 lı yaşlardaki birinden daha yaşlı olabiliyor.Ama sende bunları göremedim.Sen 29 yaşından bile çok küçük duruyorsun.Ben estetik operasyonlara çok sıcak bakan biriyim ve bu konuda bir hayli bilgiliyim.Birazcıkda yaşıma güvenerek bunları yazıyorum:))Eski fotolarında tek dikkatimi çeken gözaltındaki hafif karaltı ama çukurluk yokmuş.Acaba sadece göz altı operasyonu ile halledilemez miydi.Neyse canım şimdiki yüzünde kaşlar çok hoş olmuş.Gözlerin çekikliği de mükemmel.Sanırım üst dudağa dolgu yapılmış.Bence biraz alta da yaptırabilirsin.Dilerim her şey gönlünce olur.Sevgilerimle.....
Canımsın ya :) özelden yazdığın mesaj olmasaydı , burayı göremiyecektim.Canım seni çok ama çok seviyorum.Bunu unutma.
Kuzum kendine haksızlık ediyorsun. yüzün bence çok güzel ve zarif.Sendeki vücut kimde var kısss:) Gerçekten vücudun kızlara taş çıkartır.Resimlerinde görmüştüm çok güzel.Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkürler.Bu yaşta böyle iltifatlar iyi geliyor vallahi .Muck...kaydirigubbakcemile3unuturmuyum hiiçç bende seni çok seviyorum güllerin hası,
50 yaşındaymış kıss susss kimseye söyleme nazar değcek valla,ben zaten hiç inanasım gelmiyor,ne şanslısın biliyomusun yüzünün estediğini kaybetmemesi kıymetini bil.
oysa bana dr.erol onur ancak halledebilir,berbatım berbaatt,avurtlar boşaldı,yanaklar yerleri süpürüyo,gözaltı torbaları oluştu,ayy kendimden nefret eder oldum aynaya bile bakasım gelmiyo.ama imkanlarımda çok kısıtlı o,yüzdende bişey yapamayım kahrolup duruyorum.bana kilo al diyorlar düzelirmiş.nerdeeee gayret edip aldığım bir iki kiloda gidip basene yapışıyor.yaş ilerleyince yüz bölgesi kilo almıyor şekerim,yüz aynı kuru yüz offf ooffff bana birde sayısal loto vurması lazım :sinifsinif:mafoldumben
Canım göz altı ameliyatı konusunda haklısın.Fazla deri alınamadığı için göz aşağı çeker.Felaket bir şeydir.Yağ dolgusu ve diğer dolgular göz altına zaten olmaz.Demek ki en doğru şeyi yapmışsın.Dilerim her şey çok güzel olur.Yeni fotolarını merakla bekliyeceğim canım.merhaba, yok estfr size kizmiyorum aslinda kendime cok kiziyorum bu halim gecene kadar da baya bi kizicam...Ama melodicim cok güsel anlatmis durumumu :)) saolsun baska bir yolu yoktu resimler de cok belirgin olmasa da göz altlari son bir yilda inanilmaz cöktü sürekli yorgun ifade varmis gibi...morluk cukurluk..Bunlari kapayabilmek icin yüzlerce cesit krem deniyor insan bu defa da o kremler göz altini yipratiyo..zaten cok hassas bir bölge yani denemedigim sey kalmadi takinti oldu bu bende..Almanyada gittigim her doktor yüsüme bakti dinlemedi bile yok dediler asla ameliyat olmasss....gerek yok ! göz altlarin cökmüs diyor türk bayanlarinin genel sorunu bu diyor fakat göz altini ameliyat ile keserkek yada dolgu yaparsak ilerde asagiya kayma,büyüme asimetri vs vs bir sürü sorunla karsilasirsin dediler
Burda da arkadaslar biliyor bir cok soktora yazdim onlar endoskopik orta yüz germeyi önerdi ilerdeki riskleri önlemek icin zaten kaslarimda az bisey kalksin istiyordum sakak tan kesi illaki yapilacakti...
hemen hemen 30 doktora danisip bu yönteme karar verdim..yalniz dikkatimi ceken birkonu iclerinden sadece teoman bey göz altina yag enjeksiyonunu önermisti...Endoskopik orta yüz ameliyati na es ücret ile bu hala cok ilginc gelio...
Canım demek ki düşüncelerimde yalnız değilim :)) Ama ben doktorun çekincesini tahmin edebiliyorum.İlknura sadece göz operasyonu yapmaya cesaret edememiş.Haklıdır, çünkü sadece göz operasyonu yapsa gözde aşağı çekme olurdu.İlknurda ısrar edince mecburen göz altı için bu şekilde bir ameliyat öngörmüş.Böylece gözaltı derisinin aşağı çekmesini önlemiş.Aslında resimlere bakınca sonuç çok başarılı olacak gibi geliyor.Bence İlknur istedği yüze kavuşacak.Bizde soyledik zamaninda cok ama takinti yapmi$ bi kere illaki bi$ey yaptircakti neyse zaten guzeldi artik dahada guzel olacak :1rolleyes:
Aslinda ilknur sadece goz alti icin bi$ey istiyodu once dolgu veya yag enjeksiyonu gibi bi$ey tavsiye etmi$ler sonra goz alti icin cokta guvenilir olmayacagini ogrenmi$ sonunda mecburen bu endoskopik yonteme yoneldi doktorda zaten operasyondan hemen once yuzunde hic bi$ey olmadigini soylemi$ ve bu operasyonu yapmak istememi$ ama sadece alt goz kapagi operasyonu yapilirsa riskli olacaginida anlatmi$ sonuc olarak yanaklarinda en ufak bi du$ukluk olmamasina ragmen bu operasyonu yanak kaldirmayla beraber yapmaya karar vermi$ler :1closedeyes:
biraz uzun bi anlatim oldu ama neyse bakalim kaydirigubbakcemile3
bu arada sizlere ne özel mesaj yazabiliyorum nede resimlerin altindaki yorumlara cevap verebiliyorum..mesaj limitim dolmamis hala((
Bugün sislkler daha bi indi gibi gün gün azaliyor..bir tarafim diger tarafa göre daha sis ama anladimki iki haftada insan icine cikilabilir bu ameliyat icin iki hafta ayirmak sartmis..ve kahve yesil cay adacayi bunlari cok iciyorum kahvenin ve cayinda sisligi aldigini söylerler kesinlikle tuzlu yemeyin..bunlarin cok faydasini gördüm...Deniz kizini merak ediyorum umarim oda iydiraklim onda kaldi sanirim neti yok bakamiyor foruma..
Denizkızı çok geçmiş olsun canım benim, ben iyi bilirim senin şu an neler hissettiklerini ama şişler muhakkak geçecek ve güzel bir yüz ortaya çıkacak. İzlere gelince kendinde söylemişsin zaten kulak önünde belli belirsiz demişsin şimdiden belirsizse 1 aya kalmaz kaybolur, benim göz kenarlarımdaki izler 9 ay olmasına rağmen hala kötü ama o doktordan kaynaklı 23 ekimde izler için lazer tedavisine başlayacağım.
Bence sen en doğru ameliyatı oldun, keşke bende öyle yapsaydım ama maalesef bu siteyi geç keşfettim.
Sana tekrar geçmiş olsun şişliği takma kafana resmini koyarsan bende merak ediyorum.
Valla burda baya arkadaş olduk ne güzel, gerçi sizler hepiniz gençsiniz ama benim sizlerden öğrenecek daha çok şeyim olduğunu gördüm. Sana acil şifalar diliyorum ve tombiş yanaklarından öpüyorum.
sen onu bunu boşver canım asıl burundan inen çizgiler nasıl ondan haber ver :)amin teşekkür ediyorum:))) akşam resim koyacağım ama dediğim gibi yüzüm oturmadı çok şiş otursun daha ii fikir sahibi olursun ... endoskopi gözaltları ve elmacık kemiklerine yönelik bence. macs liftte dudak kenarı bence aslında ikiside aynı anda bile olabilirdi senin ... benim şuan ağrım sızım yok yanaklarımı hissediyorum artık sadece kulağa yakın kısmını hissetmiyorum bir anca otursun yüzüm istiyom iyi ki varsınız:))))
sen onu bunu boşver canım asıl burundan inen çizgiler nasıl ondan haber ver :)
hemen hemen yok oldumu yada ne kadar hafifledi ?
Birde iş yerindekiler operasyon geçireceğini biliyormuydu bilmiyorsa seni görünce tepkileri ne oldu ?
Denizkizi tekrar gecmi$ olsun cnm umarim en kisa zamanda istedigin goruntuye kavu$ursun a.s. biliyosun hangi operasyon olursa olsun operasyon sonrasi iyile$me sureci baya uzun oluyor acele etmeye gelmiyor zaman her$eyin ilaci sozu burdada gecerli yerimseniben
saol cnmcım sen ne ye karar verdin bana verdiniz çoşkuyu oldum geldim çok şükür sıra sizde bakalım:)))
İlknurcum çok samimi diyorum. İyi ki yaptırmışsın. Bebek gibi olmuşsun.
Diyorum seni artık kolundan tutup liseye koycaklar. ahahahah minnacık görünüyorsun.
Senin gözler çekilmiş biraz o da güzel olmuş? Öyle mi kalacak? Geçecek mi bilmiyorum ama böyle kedi kız olmuşsun :)
saol cnm benim inicekmis 20 güne kadar asagiya iniomus yani bölede zaten biras abarti suan bi gözüm digerine göre daha cekik ve bi elmacik kemigim daha sisik orantili degil yani inmesini bekliom gün gün resim cekiyorum bakalim nasi olucakbuarada ben dudagima hicbi islem istememistm ama ameliyattan ciktigimda doktorum üst dudagina biras yag verdik dedi iyi ettik dedi cok sasirdim istememstm düsünmüodum böle biseyi oda daha tam inmedi tuaf gelio gösüme birde icinde iki minik top sisik var gibi dilimi degdirdigimde rahatsis edio beni ucuk gibi icten tuaf yani bilgisi olan varmi onlar dagilirmi acaba
Güzel duruyor dudakların abartılı bi şey yok.Seni rahatsız eden şey görüntüsü olmamalı, çünkü görüntü güzel. ama küçük topçukların rahatsız etmesi noktasından haklısın. Onlar da geçer diye düşünüyorum. En fenası bir kaç ay içinde kendiliğinden eriyecek zaten.
Ama talebin dışında böyle bi şey yapılması saçma olmuş. Ben kızardım şahsen.
Neyse geri kalanı çok güzel en azndan. Belki yanaklar çok dolgun olunca dudaklar ince kaldı? İyi tarafından bakalım.