Endoskopik yüz germe - Facelift

ilknur bi de sen niye kaş kaldırma yaptırdın? kaşların yukardaydı, kaş aranda çizgi yoktu?
O da mı süpriz oldu? Yoksa ameliyattan önce karar vermiş miydin? Gözlerinin çekik olmasının nedeni o mu?

üst gö kapagimda düsük yoktu ama kaslarimi kaldirmayi ben istedm haiften inmistiler yok biliodum cnaim onu sakaktan yapildigi icin ameliyat göz o derece cekilio ama sonra yavas yavas inio normale 20 gün hatta bi ay inmesi sürüomus bakalim son görüntü nasi olucak suan abartili cekiklik ama inerde biras cekik kalirsa hos olur isterim yani az bisi cekik kalmasini göslerimin makyajla hos durur tamamen kaybolmasin istiom cekiklik

ben daha önce kimbilir ve yeşilkelebekin yazdıklarını okumuştum ikisi de aynı şeyi diyordu. Öyle oluyormuş. Ama 9. günde bu kadar düzelme bence mucize

benim zaten çekik biraz daha çekilirse serdar ortaça dönerim diye korkuyorum.iniyor olmasına sevindim

bi de sende göz küçümesi olmamış. kimbilir onda şikayet ediyordu çünkü. Gözlerin aynı boyda sadece çekik.

ben daha önce kimbilir ve yeşilkelebekin yazdıklarını okumuştum ikisi de aynı şeyi diyordu. Öyle oluyormuş. Ama 9. günde bu kadar düzelme bence mucize

evet canim cok hizli iyilesme var..bende inanamiyorum buna hatta dayimin kizi doktor oda ugradi beni gördü inanilmas dedi bu ameliyatta bukadar hizli iyilesmek.. tabi yinede zaman lasim...

yok cnm kalmio inio normale biras hafiften kalir oda istersen ben istedimm daha önce dedim cünkü doktoruma belirtince bunu sorun olmuodr internette video izledim ben youtubede suan burda bakiom acilmio ordaki bayaninda cok cekikti gün gün cekmis kendini videoya 23.günde cekiklik ve sisikler iniodu daha o yüsden sizide yaniltmak istemiom bu görüntülerim aslinda birsey demek icin cok erken bence

inşallah herkes senin gibi 1 haftada bu duruma gelir ama dediğin gibi seni baz almamak lazım kimbilirin 1 hafta sonraki hali senin 3. günkü halinden bile çok daha kötüydü.
artık doktordanmı yoksa kişiye göremi değişiyor bilemiyoruz tabi.
morluklarda tamamen geçmiş gibi

Son düzenleme:
İlknurcum fotolarına baktım. Gerçekten harikalar. Benimde seninle aynı sorunlarım varmış. Ben ameliyata cesaret edemiyorum. Sen ne güzel yaptırmışsın. Yaşın kaç? Ayrıca endoskopik orta yüz gerdirme oluyo yaptırdığın dimi? Çok hoşsun daha da hoş olmuşsun. İnş sorunsuz uzun yıllar geçirirsn yeni yüzünle :)

İlknurcuğum merhaba :) Son eklediğin fotoları gördüm.Birtanem daha önce yazdığım bütün her şeyi unut :)))))) İyi ki yaptrırmışsın .Yeni eklediğin fotolardaki görüntünü o kadar beğendim ki anlatamam.Demek ki kişiyi en iyi tanıyan kendisiymiş .Gerçekten de bize hiçbir şeye ihtiyacın yok deselerde, en doğru kararı insan yine kendisi veriyor..(aslında ben de kimseyi dinlemem)Bence sonuç mükemmel ötesi.Doktorun muhteşem bir iş çıkarmış.Yüzündeki yorgun ifade tamamen yok olmuş.Gözlerinin çekiklği yüzünün masumiyetini hiç bozmamış.Tam tersine çok taze bir hava vererek , masum ifadeyi daha belirginleştirmiş.Çok beğendim canım, ayrıca dudakların çok güzel olmuş .Çok yerinde bir karar vermişsin.Ablandan sana kocaman sevgiler.....

Ne 1 haftaligi cnm kimbilirin 2 haftalik hali ilknurun 2. 3. gunki halinden kotuydu ma$allah cok cabuk iyile$ti ilknur bilemiyorum yanaklarda du$ukluk olmadigi icinmi bu kadar kolay atlatiyor :uhm:

Cnm nasil yag verme bu yag enjeksiyonumu yapildu ust dudagina peki bu yagi nerden aldilar yuz bolgesinden deildir eminim :uhm:

ilknur rica etsem beni de ekler misin? Bir de doktorun kimdi? Ben de olmayı çok istiyorum. Bir yerde 2 ay zaman ayırın falan diye okumuştum ve tamamen vazgeçmiştim. Ama şimdi senin durumunu okuyunca tekrar düşünmeye başladım.

Kızlar kimbilir ne kadar sürede normale dönmüştü. Geriye dönüp okuyacağım ama bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Yaa kimbilirinki çok geç iyileşmiş sanırım. Aylarca diye yazmış. Kimbilir sana da arkadaşlık gönderdim kabul eder misin rica etsem?

Sigara içiyor olmak iyileşme süresini etkiliyordur. Bir de acaba ileriki yaşlarda yaptırmak geciktiriyor olabilir mi?

Benim 4 ay sürmüştü normale dönmem, evet sigara içiyordum rolü oluyor tabi birde ben 48 yasindayim belki onunda rolü olmuştur ama hepsinden önemlisi doktor seçimi ben diger arkadaslarin gördügü ilgiyi malesef göremedim ve dikislerim 8 gün sonra alindi ve ameliyat sonrasi bandas falan yoktu ne bir bilgi nede ilgi neyse geçti ama cok üzüntü yasadim.

cokk tsk.ederim..29 yasindayim canim ewet endoskopik orta yüz germe yapildi bana..

tsk ediyorm ablacmm evet bi cok kisi son ana kadar ikna etmeye calisti vazgecmem icin kararliydim..ins daha da iyi olucak biras sabirsism bi yanim daki sislik inmedi digeri indi suan ona takilip kaldim :)) sabir isteyen bir ismis buya

bende sigara iciyorum hatta son hafta birakamadigimi ameliyati etkileyip etkilemyecegini sordum yok dedi normal yüz germede etkiler ama endoskopide okadar riski olmuo sigaranin...yani son 4 gün icmedim sadece birde ameliyattan sonraki 6 gün simdi yine günde 4-5 gidio ya hic icilmesi tabiki süper sonucta sigara tikio gösenekleri damarlari cildin iyilesme sürecini geciktirio

Kızlar bi tane doktor bu ameliyatı 30 yaşından sonra öneriyor. Daha genç yaştakilere önermiyor. Kapatıcılarla, makyajla, göz kremleriyle dayanabildiğiniz kadar dayanın. 30dan önce yaptırmayın diyor. Aslında haklı olablir. Çünkü 30undan sonra yaşlanma dahada hızlanacak. Diyelim 26yaşında yapıldı bu ameliyat 32den sonra yaşlanma daha da hızlandığı için o yukarı kaldırılan dokular tekrar inebilir. Tekrar bi ameliyata daha gerek kalabilir. O yüzden eğer 30 yaşından gençseniz ameliyatsız thermage botox uygulamalarını tercih edebilirsinz diyor. Merkezimize gelirseniz yüzünüze bakarak daha net konuşabilirm diyor.

resim ekledim kızlar ama burnumu hiç beğenmedim kıkırdak eklemişler düzelmiş ama büyümüş sanki ben değilim moralim çolk bozuldu doktor iner şiş dio ama çok cnm sıkıldı ya hiç bişey olumlu gitmiyo ((( şuan keşke hiç birini olmasaydım diom inşallah düzelir herşey

haytım her halde şiş olacak? ayağını bi yere çarpıyorsun da şişiyor. burnunu kırdılar, şişmemesi mümkün mü? doktor da inecek demiş hem.
kimdi senin doktorun bu arada?
sen şimdisine bakma bi ay sonrasına bak olur mu.
du resimlerine bakiim sonra yourm yapiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…