- 2 Eylül 2010
- 142
- 42
ilknur bi de sen niye kaş kaldırma yaptırdın? kaşların yukardaydı, kaş aranda çizgi yoktu?
O da mı süpriz oldu? Yoksa ameliyattan önce karar vermiş miydin? Gözlerinin çekik olmasının nedeni o mu?
belkide ben istememistim o yüsden cok tuaf geldi tabi ici erise o top ucuk gibi olan kisim beni cokkkkk rahatsis edio konusurken falan.. biras sarilik var yüsümde morluklar iyilestikce sarimsi hal aldi ah taktigim birde orantisis inmesi ay diom acaba bi taraf daha sisikmi kalicak yanagimyandi herkes beni dinlio günlerdir :))))) iyilesene kadar cekicekleri var bülent ersoy gibi oldum die agliodum iki gün önceye kadar neyseki inio yavas yavaselmacik kemikleri :))))))
üst gö kapagimda düsük yoktu ama kaslarimi kaldirmayi ben istedm haiften inmistiler yok biliodum cnaim onu sakaktan yapildigi icin ameliyat göz o derece cekilio ama sonra yavas yavas inio normale 20 gün hatta bi ay inmesi sürüomus bakalim son görüntü nasi olucak suan abartili cekiklik ama inerde biras cekik kalirsa hos olur isterim yani az bisi cekik kalmasini gösleriminmakyajla hos durur tamamen kaybolmasin istiom cekiklik
ben daha önce kimbilir ve yeşilkelebekin yazdıklarını okumuştum ikisi de aynı şeyi diyordu. Öyle oluyormuş. Ama 9. günde bu kadar düzelme bence mucize
benim zaten çekik biraz daha çekilirse serdar ortaça dönerim diye korkuyorum.iniyor olmasına sevindim
bi de sende göz küçümesi olmamış. kimbilir onda şikayet ediyordu çünkü. Gözlerin aynı boyda sadece çekik.
üst gö kapagimda düsük yoktu ama kaslarimi kaldirmayi ben istedm haiften inmistiler yok biliodum cnaim onu sakaktan yapildigi icin ameliyat göz o derece cekilio ama sonra yavas yavas inio normale 20 gün hatta bi ay inmesi sürüomus bakalim son görüntü nasi olucak suan abartili cekiklik ama inerde biras cekik kalirsa hos olur isterim yani az bisi cekik kalmasini gösleriminmakyajla hos durur tamamen kaybolmasin istiom cekiklik
inşallah herkes senin gibi 1 haftada bu duruma gelir ama dediğin gibi seni baz almamak lazım kimbilirin 1 hafta sonraki hali senin 3. günkü halinden bile çok daha kötüydü.
artık doktordanmı yoksa kişiye göremi değişiyor bilemiyoruz tabi.
morluklarda tamamen geçmiş gibi
saol cnm benim inicekmis 20 güne kadar asagiya iniomus yani bölede zaten biras abarti suan bi gözüm digerine göre daha cekik ve bi elmacik kemigim daha sisik orantili degil yani inmesini bekliom gün gün resim cekiyorum bakalim nasi olucakbuarada ben dudagima hicbi islem istememistm ama ameliyattan ciktigimda doktorum üst dudagina biras yag verdik dedi iyi ettik dedi cok sasirdim istememstm düsünmüodum böle biseyi oda daha tam inmedi tuaf gelio gösüme birde icinde iki minik top sisik var gibi dilimi degdirdigimde rahatsis edio beni ucuk gibi icten tuaf yani bilgisi olan varmi onlar dagilirmi acaba
Yaa kimbilirinki çok geç iyileşmiş sanırım. Aylarca diye yazmış. Kimbilir sana da arkadaşlık gönderdim kabul eder misin rica etsem?
Sigara içiyor olmak iyileşme süresini etkiliyordur. Bir de acaba ileriki yaşlarda yaptırmak geciktiriyor olabilir mi?
İlknurcum fotolarına baktım. Gerçekten harikalar. Benimde seninle aynı sorunlarım varmış. Ben ameliyata cesaret edemiyorum. Sen ne güzel yaptırmışsın. Yaşın kaç? Ayrıca endoskopik orta yüz gerdirme oluyo yaptırdığın dimi? Çok hoşsun daha da hoş olmuşsun. İnş sorunsuz uzun yıllar geçirirsn yeni yüzünle :)
İlknurcuğum merhaba :) Son eklediğin fotoları gördüm.Birtanem daha önce yazdığım bütün her şeyi unut :)))))) İyi ki yaptrırmışsın .Yeni eklediğin fotolardaki görüntünü o kadar beğendim ki anlatamam.Demek ki kişiyi en iyi tanıyan kendisiymiş .Gerçekten de bize hiçbir şeye ihtiyacın yok deselerde, en doğru kararı insan yine kendisi veriyor..(aslında ben de kimseyi dinlemem)Bence sonuç mükemmel ötesi.Doktorun muhteşem bir iş çıkarmış.Yüzündeki yorgun ifade tamamen yok olmuş.Gözlerinin çekiklği yüzünün masumiyetini hiç bozmamış.Tam tersine çok taze bir hava vererek , masum ifadeyi daha belirginleştirmiş.Çok beğendim canım, ayrıca dudakların çok güzel olmuş .Çok yerinde bir karar vermişsin.Ablandan sana kocaman sevgiler.....
Yaa kimbilirinki çok geç iyileşmiş sanırım. Aylarca diye yazmış. Kimbilir sana da arkadaşlık gönderdim kabul eder misin rica etsem?
Sigara içiyor olmak iyileşme süresini etkiliyordur. Bir de acaba ileriki yaşlarda yaptırmak geciktiriyor olabilir mi?
resim ekledim kızlar ama burnumu hiç beğenmedim kıkırdak eklemişler düzelmiş ama büyümüş sanki ben değilim moralim çolk bozuldu doktor iner şiş dio ama çok cnm sıkıldı ya hiç bişey olumlu gitmiyo((( şuan keşke hiç birini olmasaydım diom inşallah düzelir herşey