Endoskopik yüz germe - Facelift

hahahaha pepit hakket bende biras anormallik var dedigim gibi doktorla görüsmeden ameliyata gittm :KK70::KK70: aniden iyilestim :))))) canim az degil 5 bucuk saat sürmüs ameliyat bi saatte uyanamamsm ama erhan bey süper is cikardi sadece benim yapimla alakali oldugunu sanmiyorum kendiside mükkemmel bir insan..ayrica isinide muntazam yapan bir doktor..öyle kizlar iste hayirlisi olsun ins hepimis icin sira sizlerde bugün denizkizininda iyi haberini aldim icim ck cok rahatladi

5,5 saat mi? kalp ameliyatı yapılıyor o kadar saatte? öööf korktum

bende korkuodum uzun olmasindan tabi asagiya indirmeleri yukari cikarmalari vs vs hesi 5.5 saat hadi siz ona 5 diyin bu ameliyatlarda göz alti ugrastiriomus forumlarda ben öle okumustum pepit de bilio ya en cok korktugum anestesinin süresiydi ciktigimda kendime geldigimde ilk isim cep telefonundan kendimi resim cekmek oldu :)))))) kalkamiodum cünkü kendime bakmak istedim ah be dediler nasi düsündün onu o durumdayken mesela esim diyor ki ben okadar anestesi alicam ayilcam bi hafta hesap yapamam :KK70::KK70::KK70: degilki telin pin nosunu ver ac kendini cek hahaha öle iste

ins ya suan yamuk yumuk sisik var güselim eskiye göre ama cok belli degil yani morluk bende hic olmadiki hatta hastanedede dediler 3. günü sisiklerin inmesi cok hizli diye..ilk 3 gün yarasa gibiydim..kaslar inermis biras buarada sen anladin degilmi basimda üstte olan dikisin yerini ?? :uhm: <<<<< bu ifadedeki gibi hahaha tam gösterdigi yer
ilknur kaldırdınmı resmi ne yaptın ?
ben göremiyorum:sinifsinif:
kaşı yukarı almak için alından saçlı deriden kesiyorlar, endoskopi cihazıyla oradan içeri girip kaldırıyorlar sadece kenarları kaldırmak içinse yanakları kaldırdıkları kesiye asıyorlar yani daha iyi olmuş alnında kırışıklık falan varsa onlarıda düzeltebiliyorlar o şekilde :icecream:
ilnur birde sende gözaltı morluk ve kırışıklıklarıda mevcutmuydu ?
oytun bey midfacelift ile morluklarıda yok edebiliyoruz demişti ama erhan bey'e bu konuyu danışmamıştım o bölge dolunca morluk ve kırışıklıklarda yok olur gibi geliyor banada.
Sende böyle bir durum varmıydı varsa şuan nasıl ?

Son düzenleme:
kaşı yukarı almak için alından saçlı deriden kesiyorlar, endoskopi cihazıyla oradan içeri girip kaldırıyorlar sadece kenarları kaldırmak içinse yanakları kaldırdıkları kesiye asıyorlar yani daha iyi olmuş alnında kırışıklık falan varsa onlarıda düzeltebiliyorlar o şekilde :icecream:

Cnm ilknur'un resimlerini gormek icin arkada$ listene eklemen gerek sende ekli deildir belki baksana yoksa bize resimler grunuyor hala yerimseniben

Son düzenleme:
Cnm ilknur'un resimlerini gormek icin arkada$ listene eklemen gerek sende ekli deildir belki baksana yoksa bize resimler grunuyor hala yerimseniben
mesajı yazarken teklifi yolladımda yetişemedim forumdan çıkmış gıcık oldummmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
neyse artık resmini kaldırmazsa girdiğinde bende görebilirim inşallah
edit demin sarıydı şimdi yeşil gözüküyor yine girmiş demekki :p

Son düzenleme:
ilnur birde sende gözaltı morluk ve kırışıklıklarıda mevcutmuydu ?
oytun bey midfacelift ile morluklarıda yok edebiliyoruz demişti ama erhan bey'e bu konuyu danışmamıştım o bölge dolunca morluk ve kırışıklıklarda yok olur gibi geliyor banada.
Sende böyle bir durum varmıydı varsa şuan nasıl ?

hayir kaldirmadim canim duruo resimler sanirim ekli degilsin bende hmm yan degil ama basimdaki o kesi dikine arkaya dogru ve baya uzun demekki kas kaldirmayi ordan yaptilar ..bende önceden morluk vardi göz altlarimda ve cöküktü..yag ile doldurmasini istemedim sadece kesildi göz altlarim o yüsden iyilesince durum nasil olur bilemiyorum mesela yesilkelebegin dedigine göre onun göz alti hem kesilmisti hemde yag dokusu koyulmustu ben bunu istemedim..kirisikliklarda kesildigi icin mantiken gider fakat bende güldügümde kirisik cizgileri yoktu önceden de listeem ekliyorum canim seni ayirca ilk gün drenler var resim cok igrenc görünüo onu koymak istemiyorum gözlerim ilk gün daha sis ve kapali drenler var bide tek farki o igrenc bi görüntü oldugu icin ilk günü eklemiyorum

hayir kaldirmadim canim duruo resimler sanirim ekli degilsin bende hmm yan degil ama basimdaki o kesi dikine arkaya dogru ve baya uzun demekki kas kaldirmayi ordan yaptilar ..bende önceden morluk vardi göz altlarimda ve cöküktü..yag ile doldurmasini istemedim sadece kesildi göz altlarim o yüsden iyilesince durum nasil olur bilemiyorum mesela yesilkelebegin dedigine göre onun göz alti hem kesilmisti hemde yag dokusu koyulmustu ben bunu istemedim..kirisikliklarda kesildigi icin mantiken gider fakat bende güldügümde kirisik cizgileri yoktu önceden de listeem ekliyorum canim seni ayirca ilk gün drenler var resim cok igrenc görünüo onu koymak istemiyorum gözlerim ilk gün daha sis ve kapali drenler var bide tek farki o igrenc bi görüntü oldugu icin ilk günü eklemiyorum
2.gün exorcist gibi çıkmışsın sempatiksalakcinni
3.gün süper ya erhan bey bana 3. gün resimlerini göstermiştide inanamamıştım rütuş falanmı yaptı bu adam diye aklımdan geçmedide değil ama seni görünce güvenim tam oturdu.
Sadece kaşların caponlar gibi duruyor oda iple kaş astırsan bile bir kaç gün öyle kalkık gözüküyor zaten çok normal.
O 3. resim eski sanırım değilmi yoksa o da en son halinmi ?
Bu arada senin yaşın kaç ya ?
Kocan kesin karşı çıkmıştır zaten çok güzelsin bir gözaltı için birde ameliyat olmak falan :)

Son düzenleme:
2.gün exorcist gibi çıkmışsın sempatiksalakcinni
3.gün süper ya erhan bey bana 3. gün resimlerini göstermiştide inanamamıştım rütuş falanmı yaptı bu adam diye aklımdan geçmedide değil ama seni görünce güvenim tam oturdu.
Sadece kaşların caponlar gibi duruyor oda iple kaş astırsan bile bir kaç gün öyle kalkık gözüküyor zaten çok normal.
O 3. resim eski sanırım değilmi yoksa o da en son halinmi ?

Benimde aklima geliyodu aslinda Erhan beyin bana netten yolladigi oncesi ve sonrasi genc grup hasta resimleri acaba bi oynama falan varmiki yoksa gercektende sonrasi boyle olcaksa cok iyi gorunuyor demi$tim acaba diyorum bende o resimlere guvensemmi yoksa daha guven icin cokmu erken diyosunuz kaydirigubbakcemile3

Cnm bu arada zaten ilknurun diger resimlerindede goruldugu gibi oyle ciddi bi sorunu yoktu sadece goz altlarinda hafif cukurumsu goruntuden dolayi rahatsiz oluyodu Yankalarinda falan en ufak bi du$ukluk bile yoktu eminimki bizim 3 gun sonraki halimiz ilknur gibi guzel gorunmeyecek hic deilse kendi adima boyle du$unuyorum :1closedeyes:

Benimde aklima geliyodu aslinda Erhan beyin bana netten yolladigi oncesi ve sonrasi genc grup hasta resimleri acaba bi oynama falan varmiki yoksa gercektende sonrasi boyle olcaksa cok iyi gorunuyor demi$tim acaba diyorum bende o resimlere guvensemmi yoksa daha guven icin cokmu erken diyosunuz kaydirigubbakcemile3

Cnm bu arada zaten ilknurun diger resimlerindede goruldugu gibi oyle ciddi bi sorunu yoktu sadece goz altlarinda hafif cukurumsu goruntuden dolayi rahatsiz oluyodu Yankalarinda falan en ufak bi du$ukluk bile yoktu eminimki bizim 3 gun sonraki halimiz ilknur gibi guzel gorunmeyecek hic deilse kendi adima boyle du$unuyorum :1closedeyes:
ama diğer hasta resimleride 3. günde çok iyi görünüyordu.
İlknur keşke son halinide koysaymış sanırım yaptıralı 10-15 gün oldu
1. hafta sonra 2 hafta sora diyede koysaydı son halinide görseydik keşke
3. gün öyleyse şuanda dışarı çıkmaya başlamıştır sanırım.

Son düzenleme:
:))) ilk günü oyüsden hic görmeyin diyorum :KK70::KK70: cnm benim yasim 29 30 a girdim ama yasimi göstermedigimi söylerler ne yanakta sarkik nede kirisik sorunum vardi sadece göz altlarim cökük ve mordu kapali bir rsmim var o gecen yilki halim ameliyat önceside var ama bir yilda cok cöktü morardi altlari sirf bu yüsden girdim ameliyata tabiki esim son ana kadar ikna etmeye calisti kasi kaldir dönelim die :)))))) erhan beyde tabi hic bisi yok dedi neyse oldu bitti darisi sizlere inss

cektim canlarim var iki gün önce ve bugecede cektim ama pc ye aktaramiyorum kartimda sorun var yarin baktirmam lasim yarin yüklerim..

:))) ilk günü oyüsden hic görmeyin diyorum :KK70::KK70: cnm benim yasim 29 30 a girdim ama yasimi göstermedigimi söylerler ne yanakta sarkik nede kirisik sorunum vardi sadece göz altlarim cökük ve mordu kapali bir rsmim var o gecen yilki halim ameliyat önceside var ama bir yilda cok cöktü morardi altlari sirf bu yüsden girdim ameliyata tabiki esim son ana kadar ikna etmeye calisti kasi kaldir dönelim die :)))))) erhan beyde tabi hic bisi yok dedi neyse oldu bitti darisi sizlere inss
Gözaltı morluklarınıda tamamen yok etti yani değilmi ?
Kaşı kaldır dönelim hahahahaha kaydirigubbakcemile3
Yanlız kaşlarındada bir düşme görülmüyor canım yabilmiyorumkismile
birşey anlamadım ben bu işden ya neyse
melodicim bizmi çok çöktük yoksa bizde bir anormallikmi var anlamadım gitti walla kaydirigubbakcemile3
bu kız bildiğimide unutturdu bana kaydirigubbakcemile3
tamam canım yeni resimlerinide bekliyoruz

Son düzenleme:
Gözaltı morluklarınıda tamamen yok etti yani değilmi ?
Kaşı kaldır dönelim hahahahaha kaydirigubbakcemile3
Yanlız kaşlarındada bir düşme görülmüyor canım yabilmiyorumkismile
birşey anlamadım ben bu işden ya neyse
melodicim bizmi çok çöktük yoksa bizde bir anormallikmi var anlamadım gitti walla kaydirigubbakcemile3
bu kız bildiğimide unutturdu bana kaydirigubbakcemile3
tamam canım yeni resimlerinide bekliyoruz

Valla seni gormeden bi yorum yapamiycam cnm ama ilknurun hic bi sorunu yok benim yanimda benim sorunumda ust yanaklardaki du$me vede burun kenarindan agiz kenarina uzanan cizgilerdeki derinle$me i$in kisasi bu operasyon tam benlik in$allah memnun olabilecegimiz sonuclar aliriz ne diyimki :2:

ilknurcum çooooook geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşirsin ve herşey istediğin gibi olur.sakıncası yoksa resimlerine bende bakabilirmiyim.banada doktor endoskopik yüz germeyi önerdi de.ama ben senin kadar cesur değilim çok korkuyorum çok.

Son düzenleme:
ilknur 30 yaşında muymış? hiiç göstermiyormuş ki. ahaha ben de bizden genç o yüzden çabuk toplamış diye düşünüyordum.
zaten küçük gösteriyordun ilknur şimdi seni kolundan tutup liseye gönderecekler :)))

göz kapaklarımı bilmem ama gözlerim seni aramaktan şaşı beşi oldu nerdesin kııııııııııııııııssssss

msn,ye kaç kez yazdım cevap yok,özelinide kapatmışsın aylardır sana yazamıyorum.noldu kuzum yaa.

Canımsın ya :) özelden yazdığın mesaj olmasaydı , burayı göremiyecektim.Canım seni çok ama çok seviyorum.Bunu unutma.

İlknurcuğum,resimlerini gördüm :) Şimdi ben sana ne diyeyim :)Canım sen zaten çok güzel bir kızmışsın.Hiç ihtiyacın yokmuş ki.Ben 50 yaşındayım şu anda böyle bir operasyonu ben bile düşünmem.Şimdi sen bana kızıyorsundur.Ama resimlerini taptaze yüzünü görünce, sana değil doktora kızdım.Bu operasyonlarda yaşı değilde cilt faktörünü düşünürsek, 29 yaşında birinin cildi ve yüz yapısı bazen 40 lı yaşlardaki birinden daha yaşlı olabiliyor.Ama sende bunları göremedim.Sen 29 yaşından bile çok küçük duruyorsun.Ben estetik operasyonlara çok sıcak bakan biriyim ve bu konuda bir hayli bilgiliyim.Birazcıkda yaşıma güvenerek bunları yazıyorum:))Eski fotolarında tek dikkatimi çeken gözaltındaki hafif karaltı ama çukurluk yokmuş.Acaba sadece göz altı operasyonu ile halledilemez miydi.Neyse canım şimdiki yüzünde kaşlar çok hoş olmuş.Gözlerin çekikliği de mükemmel.Sanırım üst dudağa dolgu yapılmış.Bence biraz alta da yaptırabilirsin.Dilerim her şey gönlünce olur.Sevgilerimle.....

İlknurcuğum,resimlerini gördüm :) Şimdi ben sana ne diyeyim :)Canım sen zaten çok güzel bir kızmışsın.Hiç ihtiyacın yokmuş ki.Ben 50 yaşındayım şu anda böyle bir operasyonu ben bile düşünmem.Şimdi sen bana kızıyorsundur.Ama resimlerini taptaze yüzünü görünce, sana değil doktora kızdım.Bu operasyonlarda yaşı değilde cilt faktörünü düşünürsek, 29 yaşında birinin cildi ve yüz yapısı bazen 40 lı yaşlardaki birinden daha yaşlı olabiliyor.Ama sende bunları göremedim.Sen 29 yaşından bile çok küçük duruyorsun.Ben estetik operasyonlara çok sıcak bakan biriyim ve bu konuda bir hayli bilgiliyim.Birazcıkda yaşıma güvenerek bunları yazıyorum:))Eski fotolarında tek dikkatimi çeken gözaltındaki hafif karaltı ama çukurluk yokmuş.Acaba sadece göz altı operasyonu ile halledilemez miydi.Neyse canım şimdiki yüzünde kaşlar çok hoş olmuş.Gözlerin çekikliği de mükemmel.Sanırım üst dudağa dolgu yapılmış.Bence biraz alta da yaptırabilirsin.Dilerim her şey gönlünce olur.Sevgilerimle.....

Bizde soyledik zamaninda cok ama takinti yapmi$ bi kere illaki bi$ey yaptircakti neyse zaten guzeldi artik dahada guzel olacak :1rolleyes:
Aslinda ilknur sadece goz alti icin bi$ey istiyodu once dolgu veya yag enjeksiyonu gibi bi$ey tavsiye etmi$ler sonra goz alti icin cokta guvenilir olmayacagini ogrenmi$ sonunda mecburen bu endoskopik yonteme yoneldi doktorda zaten operasyondan hemen once yuzunde hic bi$ey olmadigini soylemi$ ve bu operasyonu yapmak istememi$ ama sadece alt goz kapagi operasyonu yapilirsa riskli olacaginida anlatmi$ sonuc olarak yanaklarinda en ufak bi du$ukluk olmamasina ragmen bu operasyonu yanak kaldirmayla beraber yapmaya karar vermi$ler :1closedeyes:
biraz uzun bi anlatim oldu ama neyse bakalim kaydirigubbakcemile3

X