Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhaha hepsi olur
Biseyi cok merak ediyorum daha canavarlardan firsat bulup okuyamadim ama ilk gunler korkunc mu oluyo taninmaz mi oluyo yuz? Ona gore somestr tatilinde yaptirayim her gun cocuklari okula birakip aliyorum biton ogretmen goruyorum :/
Kizlar yasim 36, 16 kg verdim sanki yanagim sarkti, sadece yanagimi iki yandan kalfitsin isyerim bu ameliyatin adi nedir, ve tahmini ucreti nedir ve bence cilt kirisik kremleri fln hep bosa.
Destek cikacagiz artik birbirimize bugun sana yarin bana:)) sinirim bozuk galiba benim:) bende gerdirmek istiyorum bananeee yaaa:))) bu arada mersinli yazmis ozelden..araci isin suya dustu bu arada..:) ahh sardunya yazmayacakti kardesi gormeler falan diye:)))
Sağol kuzummm buldum nihayet refakatçi, burdan bi arkadaşım götürüp getirecek beni yanımda kalacak çok rahatladım şimdi gönül rahatlığıyla gün alabilirimm :) Ay çok heyecanlıyım 14. sayfada kaldım devam edeyim okumaya :)
Ay sorma gözlerim kapanıyo uykusuzluktan daha 31. sayfadayımAyyyy sevindim ya iyi bari daha rahat eder için oku oku alim olduk k.k yı valla bukadar azim olsaydı okullarda birinci olurduk:))))))))))
Garfilde bak öyle bişeyAhahhaha hepsi olur
Biseyi cok merak ediyorum daha canavarlardan firsat bulup okuyamadim ama ilk gunler korkunc mu oluyo taninmaz mi oluyo yuz? Ona gore somestr tatilinde yaptirayim her gun cocuklari okula birakip aliyorum biton ogretmen goruyorum :/
Benim doktorum yüz germe tekniğini amerkada eğitimini almış göz altından girmedi şakaklardan ve ağız içinden burun kenarları ve çenemdeki konyürü göz altı sarkıklığını bi gözümdede daha önce yanlış yapılan göz kapağı piyozunuda simetriyi düzeltti kaşları kaldırdı yanaklar kalktı sadece bi gözümün altı oda piyozu düzelttikleri için bide çene konturlerimde morarma var
Garfield nası ki? anlamadım :)Garfilde bak öyle bişey
Çekil gözler kalkık şiş yanaklarGarfield nası ki? anlamadım :)
Tum yuz germemi yapti canimÇekil gözler kalkık şiş yanaklar
eyvahlar olsun :)Çekil gözler kalkık şiş yanaklar
Endoskopik yüz germemini germe izsiz şakaktan girip yapılanTum yuz germemi yapti canim
Bu gun biraz daha iyimisin? Ciktinmi hastanedenEndoskopik yüz germemini germe izsiz şakaktan girip yapılan
Bişi sorucam.bu endo ameliyatlarında çok ödem oluyo diye ameliyat sonrası ödemleri hafifletici bi makine çıkarmışlar adını da biliyordum da unuttum.yüzünüzü sarıyor buz etkisi olduğunu düşünün ama çok daha fazla yüzünüzde durabiliyo buz gibi rahatsızlık vermiyo vs.öyle bişey yok muydu sizde ?Garfilde bak öyle bişey
Yani nasıl desem bilemedim :)) eşim kamyon çarpmış dedi..oğlum f16 düşmüş dedi :)) ama o enkaz görüntü üç gün sürdü..iki gece hastanede yattım..çıkarken mumya görüntüsünden çıkıp kazazede görüntüsüne büründüm..alt ve üst gözlerde ,elmacık kemiklerinin ve alnın üzerinde bantlar yapışılı oluyor..bir hafta sonra dikişler alınıyor..gözler ilk zamanlar ve en az bir ay olmak üzere çekik oluyor..yüz tombik oluyor..ben kazakistanlılara dönmüştüm resmen..(ama ben o halimide çok sevdim)Ahahhaha hepsi olur
Bahsettiğiniz yer bende baya düzeldi..Arkadaşlar forumu okuyorum da, bişey sorucam bu burundan aşağı iki yandaki çizgiler benim doktorumun bana gösterdiği fotoğraflarda kaybolmamış. Forumun başında yeşilkelebek mi ne vardı o bende kayboldu yazmış ama ben kaybolan örnek de görmedim ya kaybolmuyo mu o çizgiler? O çizgileri çok dert etmiyorum aslında ağzımın kenarından aşağı inenler geçsin yeter ama olmuşken o burundan aşağı inen de kaybolsa istiyor deli gönül? Ercan beye yaptırcam bu arada yazmış mıydım acaba benim hafıza sıfır