- 3 Aralık 2016
- 61
- 24
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama böyle fiyatlar aşa yukarı endo olan buradan başka dr lere çok arkadaşım var görüştüğüm ... ben endo için gün aldım gecen sene iptal ettim kendi karın germe meme olduğum doktoruma yüz olunca biraz daha beklemeye aldımo da çokmuş ya ben silikon ameliyatından daha uygundur diye düsünüyordum sadece germe diye .siz bir doktorla görüstünüz mü?
Ya ben onaya dair hiç bi emare görmediğim için fiyat kısmına gelemedim bile :)
Elif hanım hangi doktora oldunuz acabaIyilesmem uzun sürmedi 1.5 ayda tamamen iyileştim.fazla sislik ve morluk olmadi ve dogal bir genclesme ve güzelleşme oldu.siz beni izlemeye alin bende sizi alayim resimlerimi görebilirsiniz
Bende 20 aralıkta endoskopik orta yüz germe yaptıracağım bağcılar araştırma hastanesinde fakat tereddütlerim var doktorla beş dakika görüştüm hemen yaparız dedi internettede baktım Hakkı'nda bişey bulamadım çok endişeliyim ameliyattan Birgün önce konuşuruz dedi bu yeterlimi sizce
Yaşınız kaç acaba? Hemen yapalım demeleri için ne gerekiyor onu merak ettim de:) ve de ne kadar ücret ödeyeceksiniz?Bende 20 aralıkta endoskopik orta yüz germe yaptıracağım bağcılar araştırma hastanesinde fakat tereddütlerim var doktorla beş dakika görüştüm hemen yaparız dedi internettede baktım Hakkı'nda bişey bulamadım çok endişeliyim ameliyattan Birgün önce konuşuruz dedi bu yeterlimi sizce
Benim şu burun kenarları hallolsa yeticekte dolgu molgu geçici işte.siz ne yapmaya karar verdiniz?Gördüm resmini olmuş atabilmişsin :)))yeni girebildim foruma işten güçten evet olabilir aslında benim de sizden az tık ötede yani çok kırışığım yok yanaklarım ve gıdım az gevşedi
Benim şu burun kenarları hallolsa yeticekte dolgu molgu geçici işte.siz ne yapmaya karar verdiniz?
Sonuç göremedim muayeneye gittim ameliyat olmak istiyorum dedim tamam dedi tahlil istedi tahlilleri götürdüm aldı gün verdi konuşalım dedim ameliyat günü konuşuruz dedi
İnanın çok rahatsızım içim içimi yiyor 19 da yatış için randevu verdiler 20 sindeki yatışı yapmaya gideceğim bellide IrDA'da bana bilgi vermezse vaz geçeceğimValla cesaretinize hayran kaldım ya ben çok aşırı didikleyenim sonuç süreç adım adım kaç tane gördüm hemen olamam yüzse konu doktorun kim? Neden görüşmeye gittiğiniz de detay vermedi buda ilginç ameliayat günüde konuşulur zaten ben çizim de bile şu bu dedim bir çoğu gibi ama önceden bilgi almak iyidir..neyse kafanız bulanmasın almışsınız günü sağlıkla atlatın inş
Yaşım 53 fakat 44 gösteriyorum özelden resim atarım istersen normalde güzel bi kadınım çok deformasyon yok yüzümdeYaşınız kaç acaba? Hemen yapalım demeleri için ne gerekiyor onu merak ettim de:) ve de ne kadar ücret ödeyeceksiniz?
Hayır televizyonlarda internette ihtiyaç olursa erken yaşlara da yapıyoruz tabi kii tabi kii diyip duruyolar ben hiç öyle bi muamele görmedim :) atarsanız fotoğrafınızı bakarım tabi kiYaşım 53 fakat 44 gösteriyorum özelden resim atarım istersen normalde güzel bi kadınım çok deformasyon yok yüzümde
Evet haklısınız çok kararsızım 19 daki görüşmeye göre kararımı vereceğim çünkü hiç bi iletişimimiz yok şu an bademcik ameliyatı değildi yüz hayatım kararırBüyük şehirlerde nasıl yürüyor işler tam bilmiyorum.Samsundayım ben.burda bu ameliyatta uzmanlaşmamış doktorlar açık yüreklilikle söylüyorlar yapmıyorum diye.bana kalırsa endo çok zor bi ameliyat değil bu ameliyatı sık yapan doktor bulmak en kritik nokta.
Yaşım 53 fakat 44 gösteriyorum özelden resim atarım istersen normalde güzel bi kadınım çok deformasyon yok yüzümde
Özelden numarayı atarmısınızBu konuda yardımcı olabilirim size. irtibat numaramdır ulaşabilirsiniz ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sağlıklı günler...