Endoskopik yüz germe - Facelift

o da çokmuş ya ben silikon ameliyatından daha uygundur diye düsünüyordum sadece germe diye .siz bir doktorla görüstünüz mü?
ama böyle fiyatlar aşa yukarı endo olan buradan başka dr lere çok arkadaşım var görüştüğüm ... ben endo için gün aldım gecen sene iptal ettim kendi karın germe meme olduğum doktoruma yüz olunca biraz daha beklemeye aldım

Son düzenleme:
Bende 20 aralıkta endoskopik orta yüz germe yaptıracağım bağcılar araştırma hastanesinde fakat tereddütlerim var doktorla beş dakika görüştüm hemen yaparız dedi internettede baktım Hakkı'nda bişey bulamadım çok endişeliyim ameliyattan Birgün önce konuşuruz dedi bu yeterlimi sizce

Merhaba hayırlısı olsun sonuç gördünüz mü doktorun yaptıkları hastalara ulaşırsanız içiniz rahat eder sonuç da yüz bu

Sonuç göremedim muayeneye gittim ameliyat olmak istiyorum dedim tamam dedi tahlil istedi tahlilleri götürdüm aldı gün verdi konuşalım dedim ameliyat günü konuşuruz dedi

Yaşınız kaç acaba? Hemen yapalım demeleri için ne gerekiyor onu merak ettim de:) ve de ne kadar ücret ödeyeceksiniz?

Gördüm resmini olmuş atabilmişsin :)))yeni girebildim foruma işten güçten evet olabilir aslında benim de sizden az tık ötede yani çok kırışığım yok yanaklarım ve gıdım az gevşedi
Benim şu burun kenarları hallolsa yeticekte dolgu molgu geçici işte.siz ne yapmaya karar verdiniz?

Benim şu burun kenarları hallolsa yeticekte dolgu molgu geçici işte.siz ne yapmaya karar verdiniz?

Bende sana son fotomu attım özelden benim aslında herkes yaşına göre iyi diyor ama burun kenarları yanaktaki gevşeme ve göz kapağı düşüklüğü uzun zamandır rahatsız ediyor botoks dolgu yaptırdım düzeliyor o çukurlar çizgiler ama geçiyor işte kalıcı değil zırt pırtrta o ücreti vermek zoruma gider benimm seneye düşünüyorum endo dedi bana doktorum ama tabi olmam netleşsin net tekrar üstünden geçeriz

Sonuç göremedim muayeneye gittim ameliyat olmak istiyorum dedim tamam dedi tahlil istedi tahlilleri götürdüm aldı gün verdi konuşalım dedim ameliyat günü konuşuruz dedi

Valla cesaretinize hayran kaldım ya ben çok aşırı didikleyenim sonuç süreç adım adım kaç tane gördüm hemen olamam yüzse konu doktorun kim? Neden görüşmeye gittiğiniz de detay vermedi buda ilginç ameliayat günüde konuşulur zaten ben çizim de bile şu bu dedim bir çoğu gibi ama önceden bilgi almak iyidir..neyse kafanız bulanmasın almışsınız günü sağlıkla atlatın inş

İnanın çok rahatsızım içim içimi yiyor 19 da yatış için randevu verdiler 20 sindeki yatışı yapmaya gideceğim bellide IrDA'da bana bilgi vermezse vaz geçeceğim

Yaşım 53 fakat 44 gösteriyorum özelden resim atarım istersen normalde güzel bi kadınım çok deformasyon yok yüzümde
Hayır televizyonlarda internette ihtiyaç olursa erken yaşlara da yapıyoruz tabi kii tabi kii diyip duruyolar ben hiç öyle bi muamele görmedim :) atarsanız fotoğrafınızı bakarım tabi ki

Büyük şehirlerde nasıl yürüyor işler tam bilmiyorum.Samsundayım ben.burda bu ameliyatta uzmanlaşmamış doktorlar açık yüreklilikle söylüyorlar yapmıyorum diye.bana kalırsa endo çok zor bi ameliyat değil bu ameliyatı sık yapan doktor bulmak en kritik nokta.

Evet haklısınız çok kararsızım 19 daki görüşmeye göre kararımı vereceğim çünkü hiç bi iletişimimiz yok şu an bademcik ameliyatı değildi yüz hayatım kararır

Ben buraya yeni katıldım oda bu ameliyatı araştırırken hep kadınlar kulübü çıktığı için burda bu ameliyatı yaptıran ve yaptıracakların deneyimleri var bana doktor ismi ve ameliyatta olması olmaması gerekenleri söyliye bilirseniz çok Mem nun olurum

Yaşım 53 fakat 44 gösteriyorum özelden resim atarım istersen normalde güzel bi kadınım çok deformasyon yok yüzümde

Aslindasli resim atın valla öyle güzel moral verdiki benim günüm bugün süper geçer :)))) benimde yaşım var ama yaşıma göre iyi ama artık başladı ufak tefek dertler hayırlısı olsun herkes için inş

Merhaba kizlar doktorum bana yuzunde sarkma yok deri gevsekligi var dedi. Agiz kenarlarim asagi dogru. Dolgu yetersiz geliyor. Sizin aranizda sadece deri gerdirme ameliyati yaptiran oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…