Endoskopik yüz germe - Facelift

bende fikret çelik te karar kıldım fakat ekime bıraktımameliyatı çünkü düşündüğümün çok üzerinde fikret bey o yüzden biraz ekonomik olarak hazırlıycamkendimi ama kesinlikle ona olucam

sende ben gibi daha iyi boşver yaz geldi şimdi gez toz :)daha var ya rahatız ameliyat günü yaklaşınca panic atak oluruz:)hayırlısı olsun

Bn yuz germe icin bikac dr ile gorustum ancak suan erken olmaz dediler sadece doku kaybi olmus kilo vermekten dolayi, bu dolgu veya yag enjeksiyonu ile cozulebilir dedi hepsi. Bn de pazartesi yag enjeksionu yaptirdim. Neyse kisaca demem o ki herkese de yapilmio anladiim kadariyla, kendi kendimize biseyler arastirip bunu yapiim sunu yapiim dioruz ama durum baska olabilio.

Neler oldu ctlmbk uyesi neden ikinci uyelik almis allah allah..neyle suclaniyormus? Biseyler yazmis dogru degilmi yoksa doktor ve operasyon deneyimleri..

Evet oyle fakat o bahsettiklerin hep gecici operasyonlar o dolgular dada sorun cikiyor malesef yag dolgusu bile 1 yil sonra kalmayabiliyor ben artik yuzume dolgu ve botoks yaptirmaktan biktim aslina bakacak olursak bu tarz endo ve germe islemlerini basarili yapan doktor sayisi az bana gore bransinda genel de plastik cerrahlar birun yag veya diger dolgular da gelistirmisler kendilerini su ana ladar vermis oldugum bu para larla iki defa yuz germe islemi yaptirabilirdim birazda kolayliklarina geliyor diye dusunuyorum gecmis olsun bu arada

Neler oldu ctlmbk uyesi neden ikinci uyelik almis allah allah..neyle suclaniyormus? Biseyler yazmis dogru degilmi yoksa doktor ve operasyon deneyimleri..
Yok deneyimleri dogru ama ikinci üyeligi habersiz alınmiş galiba tam didiklemedim bende onceden ozelden yazişmıştık surecle ilgili aslinda faydali bilgilerde veriyordu ama neyse var ikinci uyelik alanlar ya şifre hatirlamaz ya ozel mesele yazacak konu acacaktir bu başlıkta tikandı hareket kalmadı

Selam kimse cevap vermemiş sahte değil kendisi bu amaliyati oldu ...ama 2inci üyelik den dolayı engel yedi olay bu ...ve bu ameliyatı burda bir çok kişi oldu neden sana bilgi vermiyorlar...

Son düzenleme:
Selam kimse cevap vermemiş sahte değil kendisi bu amaliyati oldu ...ama 2inci üyelik den dolayı engel yedi olay bu ...ve bu ameliyatı burda bir çok kişi oldu neden sana bilgi vermiyorlar...
Merhaba lar ben algilama guclugu yasiyorum zannedersem nasil bir bilgi verilecek onu anlayamadim buraya uye oldum takip ediyorum bir cok kisiyle deneyim paylasiyorum ...jelesec yazdi zaten bircok kisinin ameliyat oldugunu biliyorum ozelden de yazistik burdanda:))

Oncelikle yeni gordum kusura bakma ve de tesekkur ederim gecmis olsun dilegin icin. Acikcasi yag dolgusu cektirdigi eziyete degen bi operasyon diil bnce. Ama iki dr da sana germe yapamayiz diyince mecbur kaldim. Dedigin gibi bnce de kolaylarina gelio diye dusunuorum. Iki hafta eve kapandiktan bacagim yuzum sisip morardiktan sonra germeyi tercih ederdim. Verilen para da cabasi. Neyse daha 19 gun oldu insaallah suanki haliyle kalir. Yoksa busbutun gicik olucam.

arkadaşlar, endoskopik yüz germeyi doktorlar ne kadara yapıyor? 20.000 - 25.000 fiyatlar böyle mi?

arkadaşlar, endoskopik yüz germeyi doktorlar ne kadara yapıyor? 20.000 - 25.000 fiyatlar böyle mi?
Universite hadtanelerin de tum yuz germeyi 12bin e yapiyorlar ozellerde ki doktorlarin fiyatlari degisiyor. Ozel den yazistigimiz bazi arkadaslar 9 bin e yaptirdigini soyluyorlar ercan karacaogluna

Universite hadtanelerin de tum yuz germeyi 12bin e yapiyorlar ozellerde ki doktorlarin fiyatlari degisiyor. Ozel den yazistigimiz bazi arkadaslar 9 bin e yaptirdigini soyluyorlar ercan karacaogluna

9 bin iyiymis. Ben sadece gidi lipoliz icin 12 bin fiyat almistim bir kac doktordan. Ki operasyon bile sayilmaz lipoliz. Cok şaşirmistim.

meraba ben çok doktora gittim görüştüm endoskopik yüz germeyi 9 bine yapana rastlmamadım.ben 10 mayısta ercan beye oldum 16 bin tlye kime yapmış 9bine merak ettim rica etsem söylermisisnzi

meraba ben çok doktora gittim görüştüm endoskopik yüz germeyi 9 bine yapana rastlmamadım.ben 10 mayısta ercan beye oldum 16 bin tlye kime yapmış 9bine merak ettim rica etsem söylermisisnzi
Ben bana yazanlari soyluyorum ercan karacaogluna uzun aylardir girmeyen bir kullanici var o yazmisti eski konulara bakin isterseniz yenilerde hacettepede birisi olmus burunla birlikte yine bu fiyatlara hemde tamamen yuz germe bnm gittigim bazi doktirlatda fazla fiyat soylemislerdi..

Geçmiş olsun nasıl ağrı çok oldumu bende olacağım niyet var fiyat bana burunla 19 bin demişti endo ve burun ama kışın gün aldığımda sonra onu iptal edip başka işlem yaptırdım

9 bine endo yapan dr yok gibi bende çok e posta attım tabi endo diyorum da şakak germe kaş kaldırma yüz germe hepsi ayrı şeyler mi fiyatmı anladığım konular değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…