Endoskopik yüz germe - Facelift

değiyor mu kısmına gelince bence değer. Yaptırmadım ama öncesi sonrası fotosu gördüm çokça.
Aynaya baktığında kendini iyi hissetmiyorsan, mutsuzsan bence yaptır. Burda asıl önemli olan konu doktor seçimi. tecrübeli doktor olmalı.

Kesinlikle katılıyorum.Ben yüz germe ameliyatı oldum.SOnuç beklediğimden çok daha iyi.çok mutluyum

ben 5 sene önce ameliyat olmuştum yüzümde yorgun bir ifade vardı(kaş düşüklüğü ve yanak düşüklüğü)
Beklentini karsiladimi. Ne kadar süre şiş kaldi yüzünüz. Günlük islerinize donmeniz kac hafta sürdü . Simetri kaybi oldumu yuzunuzde. Deneyimlerinizi yazarmisiniz. Agrilimiydi. Birinin yardimina ne kadar sure ihtiyac duydunuz.

Bende yaptırmak istiyorum mini face bana verilen fiyat 6.000 urla da siz Memnun musunuz rica etsem araştırıyorum bu kış yaptıracağım

Sorusu olanlar özelden iletişime geçebilir
Yakın zamanda operasyon geçiren arkadaşım var

Bende yaptırmak istiyorum mini face bana verilen fiyat 6.000 urla da siz Memnun musunuz rica etsem araştırıyorum bu kış yaptıracağım
Yaa arkadaşım bana biraz bilgi vere bilir misin?İzmir de oturuyorum bende yaptırmak istiyorum mini derken neyi kastediyorsun

Yaa arkadaşım bana biraz bilgi vere bilir misin?İzmir de oturuyorum bende yaptırmak istiyorum mini derken neyi kastediyorsun
canımcim ben yanak ve kaşlarımı kaldırmak istiyorum mini face lift diye birşey çok araştırdım örümcek askısı ve Fransız askısı boşa yapılan mini face lift mantıklı ve yaptıran 3 kişiyle görüştüm inanamadım urlada bir doktor mutlaka çok iyi araştır ben kışa yaptıracağım ve uzun yıllar giden bir olay

Urlada olması beni çok heycanlandırdı dr nin ismini alabilirmiyim bende kışın yaptıra bilirim tabi eğr fiyatı öğrendiğim kadarsa

Merhaba lar neler yaptiniz? Dokror arastirma veya gorusmeleriniz odumu hic..

Arkadaşlar bilgisi olan cevap versin lütfen. Show Tv de Ebru Akel'in " Kendine iyi Bak" programında: istanbul'dan bir doktor hanım programa katıldı. Dedi ki : " Dudak köşelerinden çeneye aşağı inen iki çizgiye Çin Bıyığı diyoruz. Bunun yokedilmesi için ve yanak sarması ( Buldok yanak deniliyormuş bunada ) bunun da yok edilmesi için; Lazer Termal uyguluyoruz." dedi. Nişantaşında imiş Muayenehanesi. Arkadaşlar ne dersiniz ? Bu uygulamayı yaptıran var mı ? Bursa 'da olupta yapan yer var mı ? Fikri bilgisi olan herkes yazabilir ? Ben genç yaşta çene sarkmasından muzdaripim.

Kesinlikle katılıyorum.Ben yüz germe ameliyatı oldum.SOnuç beklediğimden çok daha iyi.çok mutluyum
Merhaba kardeşim. Ben : Show Tv de Ebru Akel'in " Kendine iyi Bak" programında: istanbul'dan bir doktor hanım programa katıldı. Dedi ki : " Dudak köşelerinden çeneye aşağı inen iki çizgiye Çin Bıyığı diyoruz. Bunun yokedilmesi için ve yanak sarması ( Buldok yanak deniliyormuş bunada ) bunun da yok edilmesi için; Lazer Termal uyguluyoruz." dedi. Nişantaşında imiş Muayenehanesi. Arkadaşlar ne dersiniz ? Bu uygulama hakkında fikrin var mı ? Ben genç yaşta çene sarkmasından muzdaripim. Çok kilom yok. Yaş 44. Burundan aşağı inen dudak köşelerine inen 2 çizginin yok olmasını istiyorum Birde gıdıktaki sarkmaların gitmesini istiyorum. Annemin 60 yaşından sonra oldu bunlar. Benim erken oldu. Senin ameliyat kaç TL tuttu ? Sonuçlarını yazar mısın lütfen ? Bursa 'da oturuyorum. Gerekirse istanbul 'a giderim. Cevap verirsen sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba lar dayanamadim cevap yazayim size ,blue aice nin doktoru ankarada hacettepe unv. Kbb doktoru tevfik sozen ben kendisini tanimiyorum. Bilemiyecegim. Lazerli uygulamalarada sicak bakmiyorum bana inandirici gelmiyor.

Keşke birileri benimle fotoğraflarını paylaşsa o kadar çok ameliyat olan var hiç fotoğraflarını görmek nasip olmadı.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…