Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim var endo konusunda
Diger uyeligi pasif olmus zatenctlmbk online ikinci üyelik olsa pasif olur neyse açıklama yaparlar
Diger uyeligi pasif olmus zaten
Bu sorulari bende sordum kendime cok ve hala konusuyoruz Harbifitness ile her gun bunuMerhabalar, hanımlar endoskopik yüz germe acaba çok mu abartılıyor , acaba açık teknikten çok mu üstün yanları var , deri fazlalığı oluştuğunda endoskopik yüz germe ne kadar etkili, neden orta yüz ameliyatını en çok yapan yabancı doktorlar açık ameliyatı tercih ediyor. Endoskopik yüz germe de yüzü dramatik değişen bir hasta var mı? Endoskopik yüz germenin sadece ismimi çok havalı ? Neden bu işi yapanların 15 yılda 15 den fazla hasta fotoğrafı çıkmıyor. Yoksa o kadar da abartılı bir işlem değil mi? Kafam da deli sorular..
Kuzum sakın iP işine girme benim birçok arkadaşım yaptırdı ilk bir kaç ay iyi sonra ne hikmetse tekrar aynı görüntü ,üstelik asimetriler cabası..Bu sorulari bende sordum kendime cok ve hala konusuyoruz Harbifitness ile her gun bunu
Ama ben alt yuz germe daha etkili olur bana diye onu yaptirmak istiyorum tabiki doktor uygun gorurse
Endo nun izsiz olmasi avantaj tabiki ama ne kadar kalici oluyor deyermi cunki baktim iple icerden asma yapiyorlar videolarda o ip erimiyomu bir sure sonra ? Yani iyilesmesi uzun suren bir ameliyat icin degermi dedim kendi kendime
Merhabalar, hanımlar endoskopik yüz germe acaba çok mu abartılıyor , acaba açık teknikten çok mu üstün yanları var , deri fazlalığı oluştuğunda endoskopik yüz germe ne kadar etkili, neden orta yüz ameliyatını en çok yapan yabancı doktorlar açık ameliyatı tercih ediyor. Endoskopik yüz germe de yüzü dramatik değişen bir hasta var mı? Endoskopik yüz germenin sadece ismimi çok havalı ? Neden bu işi yapanların 15 yılda 15 den fazla hasta fotoğrafı çıkmıyor. Yoksa o kadar da abartılı bir işlem değil mi? Kafam da deli sorular..
Merhabalar, hanımlar endoskopik yüz germe acaba çok mu abartılıyor , acaba açık teknikten çok mu üstün yanları var , deri fazlalığı oluştuğunda endoskopik yüz germe ne kadar etkili, neden orta yüz ameliyatını en çok yapan yabancı doktorlar açık ameliyatı tercih ediyor. Endoskopik yüz germe de yüzü dramatik değişen bir hasta var mı? Endoskopik yüz germenin sadece ismimi çok havalı ? Neden bu işi yapanların 15 yılda 15 den fazla hasta fotoğrafı çıkmıyor. Yoksa o kadar da abartılı bir işlem değil mi? Kafam da deli sorular..
Yok aman zaten hic dusunmedim ip germeyi bosuna aci ve para kaybiKuzum sakın iP işine girme benim birçok arkadaşım yaptırdı ilk bir kaç ay iyi sonra ne hikmetse tekrar aynı görüntü ,üstelik asimetriler cabası..
baylem sendemi endo düşünüyorsun? Yaşın kaç yüz nedense beni korkutuyordu hep gün alıp iptal ettim bi kaçaydır hazır hissediyorum kendimi hayırlısı olsun inş bizler için
ben epeydir düşünüyorum Jelesec, fakat eşimi ikna edemiyordum. yeni yeni yumuşamaya başladı bu konuda :)
36 yaşındayım, doğuştan kaşlarım düşüktü zaten hatta küçük emrahı aratmıyorum. biraz da tombul yanaklıyım.
bi kaç doktorda mailleştim ancak birebir görüşmeye gidemedim henüz.
yaşın daha gençmiş tabi yüz ne halde bilemem de benim yaş epeyce artık botoks dolgu istemiyorum bakalım son anda tırsmaz yine günü iptal etmezsem ekim gibi olacağım inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Buradaki yorumlara fazla takilma ben her ameliyatım öncesi uzak durdum burdan mesela kafa karışiyor her kafadan bir ses bilen bilmeyen corba oluyor insanın kafası kışın konuştugumuzda endo dedi bu izsiz olan.... alt tarafa cok etkisi yok dedi olan reelde arkadaşlarım bakalım seneye kadar tam germemi endomu netleşir yazarim sanada dr lere mail atsana cevap veriyorlarburada yazılanlar biraz kafamı karıştırdı açıkcası
endoskopik yöntemle açık teknik arasında fark ne ?
doktor sana açık teknik mi uygulyacak?
bende fikret çelik te karar kıldım fakat ekime bıraktımameliyatı çünkü düşündüğümün çok üzerinde fikret bey o yüzden biraz ekonomik olarak hazırlıycamkendimi ama kesinlikle ona olucamBuradaki yorumlara fazla takilma ben her ameliyatım öncesi uzak durdum burdan mesela kafa karışiyor her kafadan bir ses bilen bilmeyen corba oluyor insanın kafası kışın konuştugumuzda endo dedi bu izsiz olan.... alt tarafa cok etkisi yok dedi olan reelde arkadaşlarım bakalım seneye kadar tam germemi endomu netleşir yazarim sanada dr lere mail atsana cevap veriyorlar