Endoskopik yüz germe - Facelift

Geçmiş olsun nasıl ağrı çok oldumu bende olacağım niyet var fiyat bana burunla 19 bin demişti endo ve burun ama kışın gün aldığımda sonra onu iptal edip başka işlem yaptırdım
Ben ağrı olup yüzüm şişeceğine kendimi hazırlayarak ameliyata girmştm ama ağrım nerdeyse hiç olmadı diyebilirim şişlik de çok fazla yok gözaltlarımda var biraz.süize ucuz söylemiş burun 3bine geliyor

devlet hastaneleri belki yapar tabi ama özeller kesinlikle yapmıyor sırf fiyat ucuz diye yaptırmak yanlış olur kanımca

devlet hastaneleri belki yapar tabi ama özeller kesinlikle yapmıyor sırf fiyat ucuz diye yaptırmak yanlış olur kanımca
Bende sasirmistim cunku benim de gittigim ve gorustugum doktorlar 15 ile 20 arasi soylediler. Ozelden bazi arkadaslar fiyat lari yazdi fotolarini da gordm deka adli kullanici 9 in demisti fakat memnun degildi pismandi en son hacettepe de olmus biryle yazistik zaten kendisi bir cok topige yazip bilgi veriyor.

Tekrar çok geçmiş olsun benim korkum çok morluk olur şişer mi gerçi olan arkadaşlarım sağolsun hep süreçlerde resim attılar özelden yazdılar da morluk şişlik çok yoktu, kombine ameliyatlarda fiyatlar biraz daha iner ama bana insin zaten eski hastasıyım :)

çok haklısın
hazır dolgu
yağ dolgu
botox
iple asma
bunlar 6 ay bile sürmüyor eski haline geliyormuş
yaptıranlar hiç mi hiç memnun değil
en iyisi bu işlemlere dünya para ödemektense germe yaptırmak çok daha mantıklı
germe yapan 2-3 dr nin ismi geçiyor
onlar hakkında da olumlu da olumsuz da yorum var
karar vermek zor

valla ben botoxs dolgu yaptırdım iki kere yazık onca paraya geçiyor kalıcı olmadı mı yaptır dur bu işlemleri
bende korkularımı aştım germe en iyisi senin yaşın kaç berrak? Alt tarafta sıkıntı varmı yüzünün benim alt yanak biraz gevşek gibi oraya millet iyi diyor da ben taktım :)

Buna takılma bir doktor hakkkın da sürekli övgü mesajları varsa ben elerim o doktoru olumlu olumsuz yorumlar olsun ben süzgeçten süzerim mantığımla ben özelden didikliyorum endo olanları resim resim diye helal etsinler haklarını :)

meraba ben çok doktora gittim görüştüm endoskopik yüz germeyi 9 bine yapana rastlmamadım.ben 10 mayısta ercan beye oldum 16 bin tlye kime yapmış 9bine merak ettim rica etsem söylermisisnzi

nasıl durumun yazabilirmisin lütfen özelden de yazdım görmedin galiba bende bu kış olacağım burdan bir arkadaşımız daha oldu ama o daha bantlı falan yeni daha:)

özelden sorduklarını cevapladım bildiğim kadarı ile tabi hakkında hayırlısı olsun.

Kesinlikle haklısınız..ben de ameliyatla istediğim sonuca ulaştım

Eklentiler

• Screenshot_20170608-234940.png
    132,6 KB · Görüntüleme: 394
Yaşım 32 olacak yakında bi doktorla görüştüm daha erken diyor ama ben bu yaşımda istiyorum daha genç gözükmek istiyorum eski fotolarima bakıyorum bundan bi sene öncesi bile çok fark var. Yüzümde dalgalanma oluşmaya başlamış daha fazla yaşlanmadan eski halime dönsem sonra lazerle yada dolgularla yaşlanmayı geciktirsem daha mantıklı değil mi

Bende nereye yazdigimi unutuyorum evet bende bir doktorun sayfasinda gordum yaptirmak isterim aslinda ama her doktor yapmiyor sanirim
Bu konuda yardımcı olabilirim size. irtibat numaramdır ulaşabilirsiniz ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sağlıklı günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ismi duyulmamis ne doktorlar var bence iyi arastirin burda ismi gecmesede kotu bir doktor demek degil
Yuz bu sansa birakma heleki olumsuz yorum varsa ben sahsen elerim onu yuzumu emanet edemem

Sen yönetimi arada geri gel ya bilgi paylaşacağına millet bir misyon bürünmüş doktorunu nerede hangi başlıkta karalarım özelden karalarım onun mutlu hastalarına dalarım kavga polemic oluşturur gündemde kalırım diye sabah akşam forumda yatıyor:))))ya başlıklar durdu kimse yazmak istemiyorum girip yazıyorum ben iki hop arkamdan damlıyor neyse telime virüs girdi varsa sende bi ce yap alt germe ile ilgili gelişme varmı merak ettim

Ebiy nerelerdeki neden girmiyor ne guzel fotograflar la bilgilendiyordu bizi son halini merak ediyorum. Gorusen varmi

Arkadaslar 32 yaşındayım ama yaşımdan büyük görünüyor um 30 yaşındaki ler bile abla demeye başladı çok canım sıkılıyor buna yuz gerdirmeyi düşünüyorum . Ama değer mi bu konuda endişelerim var parayı zor şartlar da biriktirdim yapan arkadaşlar özel sen fotolarini paylassa oncesi sonra karar vermem icin cok faydali olcak . Eger 10 yas genc gosteriyor ve sonrasinda bir 10 yil sonra suanki yasimiza anca geliyorsak super olur Bu ameliyati oomam lazim

Canim oncelikle sunu soyleyeyim bu abla sozu turkiye nin milli sozu haline geldi herkes birbirine abla diyor. Bir bakiyorsun 60 yasindaki kocaman adam bile abla diye hitap ediyor. Kurumsal yerde calisanlar. Doktorlar ogretmen ler bile kullaniyor. Bu ablayi onceden oylemiydi insanlar birbirine hanimefendi. Beyfendi diye hitap ederdi. Sen cok takilma okelimeye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…