Ben ağrı olup yüzüm şişeceğine kendimi hazırlayarak ameliyata girmştm ama ağrım nerdeyse hiç olmadı diyebilirim şişlik de çok fazla yok gözaltlarımda var biraz.süize ucuz söylemiş burun 3bine geliyorGeçmiş olsun nasıl ağrı çok oldumu bende olacağım niyet var fiyat bana burunla 19 bin demişti endo ve burun ama kışın gün aldığımda sonra onu iptal edip başka işlem yaptırdım
devlet hastaneleri belki yapar tabi ama özeller kesinlikle yapmıyor sırf fiyat ucuz diye yaptırmak yanlış olur kanımcaBen bana yazanlari soyluyorum ercan karacaogluna uzun aylardir girmeyen bir kullanici var o yazmisti eski konulara bakin isterseniz yenilerde hacettepede birisi olmus burunla birlikte yine bu fiyatlara hemde tamamen yuz germe bnm gittigim bazi doktirlatda fazla fiyat soylemislerdi..
Bende sasirmistim cunku benim de gittigim ve gorustugum doktorlar 15 ile 20 arasi soylediler. Ozelden bazi arkadaslar fiyat lari yazdi fotolarini da gordm deka adli kullanici 9 in demisti fakat memnun degildi pismandi en son hacettepe de olmus biryle yazistik zaten kendisi bir cok topige yazip bilgi veriyor.devlet hastaneleri belki yapar tabi ama özeller kesinlikle yapmıyor sırf fiyat ucuz diye yaptırmak yanlış olur kanımca
O işlemin çok bi etkisi olmuyo, tabi siz bilirsiniz yine de
Ben ağrı olup yüzüm şişeceğine kendimi hazırlayarak ameliyata girmştm ama ağrım nerdeyse hiç olmadı diyebilirim şişlik de çok fazla yok gözaltlarımda var biraz.süize ucuz söylemiş burun 3bine geliyor
fotoğraf paylaşabilir misiniz özeldenBende 2 ay önce Dr Özcan Çakmak beye burun revizyon ameliyatı ve yüz germe ameliyatı oldum çok memnunum çok doğal oldu...
çok haklısınEvet oyle fakat o bahsettiklerin hep gecici operasyonlar o dolgular dada sorun cikiyor malesef yag dolgusu bile 1 yil sonra kalmayabiliyor ben artik yuzume dolgu ve botoks yaptirmaktan biktim aslina bakacak olursak bu tarz endo ve germe islemlerini basarili yapan doktor sayisi az bana gore bransinda genel de plastik cerrahlar birun yag veya diger dolgular da gelistirmisler kendilerini su ana ladar vermis oldugum bu para larla iki defa yuz germe islemi yaptirabilirdim birazda kolayliklarina geliyor diye dusunuyorum gecmis olsun bu arada
çok haklısın
hazır dolgu
yağ dolgu
botox
iple asma
bunlar 6 ay bile sürmüyor eski haline geliyormuş
yaptıranlar hiç mi hiç memnun değil
en iyisi bu işlemlere dünya para ödemektense germe yaptırmak çok daha mantıklı
germe yapan 2-3 dr nin ismi geçiyor
onlar hakkında da olumlu da olumsuz da yorum var
karar vermek zor
meraba ben çok doktora gittim görüştüm endoskopik yüz germeyi 9 bine yapana rastlmamadım.ben 10 mayısta ercan beye oldum 16 bin tlye kime yapmış 9bine merak ettim rica etsem söylermisisnzi
ben epeydir düşünüyorum Jelesec, fakat eşimi ikna edemiyordum. yeni yeni yumuşamaya başladı bu konuda :)
36 yaşındayım, doğuştan kaşlarım düşüktü zaten hatta küçük emrahı aratmıyorum. biraz da tombul yanaklıyım.
bi kaç doktorda mailleştim ancak birebir görüşmeye gidemedim henüz.
Kesinlikle haklısınız..ben de ameliyatla istediğim sonuca ulaştımçok haklısın
hazır dolgu
yağ dolgu
botox
iple asma
karar vermek zor
Bu konuda yardımcı olabilirim size. irtibat numaramdır ulaşabilirsiniz ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Sağlıklı günler...Bende nereye yazdigimi unutuyorumevet bende bir doktorun sayfasinda gordum yaptirmak isterim aslinda ama her doktor yapmiyor sanirim
Ismi duyulmamis ne doktorlar var bence iyi arastirin burda ismi gecmesede kotu bir doktor demek degilçok haklısın
hazır dolgu
yağ dolgu
botox
iple asma
karar vermek zor
Bazi insanlar kötülukle besleniyor,hatta bilgi ve tecrube paylaşımı amaciyla kurulmus bu forumda bile bunu basarabiliyorlar.mesela ameliyat oldugu drlari kotuluyor ,evinde kaldığı insanin sirlarini deşifre ediyor,kankam dedigi kizi erkek olmakla suclayabiliyor vs vs...şimdi de bu forumda tecrübelerimi paylastigim için bana da ne gibi kötülük yaparim peşine düşmüş, arkamdan atip tutuyor.kadinlar kulübünü adeta kotulukler kulubune cevirmis,boylece kaliteyi düşürüyor.sayesinde bu forumdan herkes uzaklaşmış ,duranlar da onu dislamis idi.2016 ekim sonu endoskopik yuz germe ameliyati olduktan sonra ben geldim forum biraz canlanmisti ,ama beni de soğuttu buradan,bu sebeple de bir suredir baska bir platformda bilgi ve tecrubelerimi paylasmaya başladım arkadaşlar.sevgi ve selamlar
Canim oncelikle sunu soyleyeyim bu abla sozu turkiye nin milli sozu haline geldi herkes birbirine abla diyor. Bir bakiyorsun 60 yasindaki kocaman adam bile abla diye hitap ediyor. Kurumsal yerde calisanlar. Doktorlar ogretmen ler bile kullaniyor. Bu ablayi onceden oylemiydi insanlar birbirine hanimefendi. Beyfendi diye hitap ederdi. Sen cok takilma okelimeye benceArkadaslar 32 yaşındayım ama yaşımdan büyük görünüyor um 30 yaşındaki ler bile abla demeye başladı çok canım sıkılıyor buna yuz gerdirmeyi düşünüyorum . Ama değer mi bu konuda endişelerim var parayı zor şartlar da biriktirdim yapan arkadaşlar özel sen fotolarini paylassa oncesi sonra karar vermem icin cok faydali olcak . Eger 10 yas genc gosteriyor ve sonrasinda bir 10 yil sonra suanki yasimiza anca geliyorsak super olur Bu ameliyati oomam lazim