Endoskopik yüz germe - Facelift

Sizleri endo paklamaz zaten kesilip bicilmeniz lazim haklisin

nasıl endo yüz mü uzatıyormuş? Valla ben sardunyam16 gördüm mezru ile ölçtüm uzama yok :))) M misch ile görüşüyorum uzun yüz değil PEGANUM ameliyat öncesi uzunluğu :) Cansuceren resimlerde uzun değil yazarlar uzatıp uzatmadığını yine kendileri ben ameliyatı olmadığım için yorum katmayacağım kendimin kini havada kalır çünkü gördüğüm arkadaşlarımın gayet hoş

bu taktik iyi spor diyet çocuk bakımı sosyal projelere sarmak vs vs :)))))))))))

avatar06 valla çok merak ettim hala gelmedin umarım gelirsin sürecini yazarsın doktorunu bulmuşken bana da örnek olursun benden önce kim olursa süreç takip ediyorum hazır olmak için

:)) allaha cok sukur yuzum cok guzel bunu her gun iltifat olarak aliyorum gerek yok diyen cok bana ama iste perfect olmak daha iyi
Herkes her şeyi burda açık açık yazsaydı chanelim inan kimse kimseye bakamazdı ve bukadar rahat olmazlardı burda
o yüzden bazen susmakta bir cevaptır..

derinyüzgerme de zaten konuşuyoruz burda degil bu konu burda konuşlmuyor orada yazalım

Hanımlar,
Aranızdaki mevzu neyse rica ediyorum bunu siteye yansıtmayınız, herkes birbirine alttan alttan laf söylüyor sonra o başlattı, bu söyledi diye şikayet ediyorsunuz.
Koskoca insanlarsınız, amacınız ameliyat tecrübelerinizi paylaşmaksa veya fikir almaksa buyurun yazın, ki şu topiğe şunlar yazmalı, falanca topiğe şöyle kişiler yazmalı gibi bir kısıtlama da olamaz, sitenin her içeriği tüm üyelere açıktır.

Lütfen istirham ediyorum rica ediyorum forumu amacına uygun kullanınız, kişilerle ilgili problemlerinizi okumayalım artık.

Mune tamamdır yazdığına beğeni yapıldığına göre forumun başlığın amacına uygun paylaşım yapılacak demektir.

Yararlı paylaşımlar olsun inşallah

hocayla mailleştik canım
benim bu aralar farklı bir yoğunluğum oldu gidemedim en kısa zamanda gideceğim üstelik hastane evime 10 dk ama bir türlü gidemedim.

hocayla mailleştik canım
benim bu aralar farklı bir yoğunluğum oldu gidemedim en kısa zamanda gideceğim üstelik hastane evime 10 dk ama bir türlü gidemedim.
baylem sendemi endo düşünüyorsun? Yaşın kaç yüz nedense beni korkutuyordu hep gün alıp iptal ettim bi kaçaydır hazır hissediyorum kendimi hayırlısı olsun inş bizler için

Endonun yüz uzattığını ilk kez duydum..endo olmuş biri olarak kesinlikle böyle bir olayla karşılaşmadım..aksine yüz toparlanıyor..belki şöyle bir algı oluşabilir,sarkan kaslar yukarı çekildiği için yüz uzamış algısı oluşturabilir bakan kişide..endonun bende alt bölgeye bile etkisi oldu.. hiç öyle yüzümde uzamış gibi bir görüntü oluşmadı..

Hakkında hayırlısı olsun ctlmbk gerçekten şu an hiç ihtiyacın yoktu..sen bir seneyi bitir bak yüzün nasıl güzel olucak..benim daha tam olarak yeni oturdu..

Doktora yazdım benimde yüzüm yuvarlak güzel şekli:) dedim uzarmı uzarsa ne kadar uzar klasik gülücük yapmış (demiştir deli geldi yine:)))

Doktora yazdım benimde yüzüm yuvarlak güzel şekli:) dedim uzarmı uzarsa ne kadar uzar klasik gülücük yapmış (demiştir deli geldi yine:)))
Yok canım ya rahat ol..uzama falan olmuyor..alt yapıda ne varsa o çıkar ortaya..yani ekstradan uzun gibi görünmesi için işlemler yapılmadıysa..

selinay35 nerde gördünüz ya ben niye bulamadım hadi buldunuz avukat kızın olduğunu nerden anladınız :))) kib yapın ikinci üyelikse zaten bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…