Endoskopik yüz germe - Facelift

Ozledimmi dedim nerde bakim o yazim eger varsada 3 ay oncedir o ! Oda benim iyi niyetimdendir kuskunlugu sevmememdendir
Sunuda belirtim farkindaysan sana yazmiyorum cevap vermiyorum bile benim mesajlarimi alintilama lutfen daha yenilerde eski olaylari ctlnbk ge anlatma derdindeydin insanlari bana karsi cok guzel dolduruyosun

var var yazın hatta merak ediyorum görmeyince seni diye :)))))))))))hadi işine bak her başlığı her grup arkadaşlığın içinde kaos yaratmayı seven bunlarla beslenensin dolduruşa getirip birine buraya yazı yazdıran da sensin biliyoruz kendi yaptıklarına kılıf bulma hadi beni sitenin %80 biliri nasılım seni de çok iyi bilir hadi gülüm bye bye sana

Birde bazilari var foto paylasmiyorum (ki istedigi kisiye gosterir) ama gormek istiyorum sizinkileri demeleri yok mu
Yada gordu hep bizim resimleri ama kendi bu iyiligi yapmadi
sevgili C ChAneL81 bu msj.ını beni kastederek yazmış olduğunu düşündüm..eyer gerçekten beni kastettiğsen.lütfen geçmişi bi karıştır canım..iyiliği anlamış olursun sevgili C ChAneL81 ..
samimiyetine inandığım güvendiğim bir kaç üyeyede özelden paylaşmışlığım vardır..

Ben bir kaç dr ye mail atttım şakakta yada yüzde iz bırakan endoskopik yöntem uygulamadığını söyledi daha zamanın çok ama bende bir kerede olsun bitsin diyorum alt tarafı da toplatım yüzde iz olsun istemem benim izlerim sigarada içiyorum süper iyileşmeye bilir

ctlmbk tam yüz germede kulak yanında yada arkasında mı kesi oluyor? Araştır oku kafam döndü :)
Evet cnm kulagin kivrimlarina denk gelen yerlerden baslayip kulak arkasina dogru dönen bir kesi yapılıyor.yapan doktorun dikmedeki el becerisine göre izler ya tam kayboluyor yada tam iyilestiginde bile belli oluyor.

Endoskopik yontem ne sakakta ne de yüzün herhangi bir yerinde kesinlikle iz bırakmıyor.ancak alt yüz germe endoskopik yöntemle yapilamiyor.yukarida söylediğim gibi yüzün üst tarafıni endoskopik yöntemle gerdirirsin alt tarafini da kulak onu ve arkasi kesiyle gerdirebilirsin.dıkişlerin ince bir iscilikle yapilmasi durumunda iz kalmiyor korkma:)

sağol ya valla senin kadar bilgim yok dr yede zırt bırt soru sorup kesemden yemek istemiyor :)) ameliyat sonrasına bırakacam kafa yeme işini :) yakında kontrole gideceğim tam yine sorarım bakalım ne önerecek alt tarafı da yapsa tam kurtulsam bitse estetik defterim :))) tşler cevapların için

Ben de istanbuldan simdi geldim iz
Rica ederim kim merak ederse tecrübelerim dogrultusunda cevap veririm ve resimli germe surecimi paylaşırım.ben de birkac gundur istanbuldaydim şimdi döndüm.ercan bey kesilip atilacak derecede bir sarkmam olmadigini belirterek benim alt yüz germe ameliyatimi iptal etti.
yani her germe ameliyati olmak isteyeni gerek gormedigi taktirde ne kadar para verirse versin yapmiyor bunu bilesin.sadece istemek yeterli degil anlayacagin

aaaa iptal mi ya zaten samimi yazıyorum gerek yok yüzün gayet iyi görünüyordu resimlerde doğru sarkan deri yoksa nereyi kesecek adam bakalım banada tam endo dememişti zaten ben yanaktaki minkte olsa gevşemeye ne yaparız sorum damarı tuttumu yapmaz:))) hayırlısı olsun hakkkımızda sağol tekrar

Damarla alakasi yok cnm bunun.başka dr olsa para icin yapardi mutlaka ameliyatimi.adamin parayla pulla derdi yokki hastalar yağıyor zaten.o isini severek hakkini vererek yapan bir dr .yaptigi eserlerle mutlu olan hastalariyla seviniyor

Damarla alakasi yok cnm bunun.başka dr olsa para icin yapardi mutlaka ameliyatimi.adamin parayla pulla derdi yokki hastalar yağıyor zaten.o isini severek hakkini vererek yapan bir dr .yaptigi eserlerle mutlu olan hastalariyla seviniyor

bizim eski şirketten arkadaşımı yapmadı meme karın valla hazır değilsiniz demiş:))) gerçi hasta secsinler doktorlar ben doğru buluyorum bu tekniği her hasta ameliyat edilmez; ekim gibi bende yazarım artık sürecimi heyecanla okuyorum buradaki yüzle ilgili yazılanları

Ewt gercekten de bazi hastalar problemli ve hosnutsuz olabiliyor.bu tip hastalar drlari yaptigina yapacagina pisman ediyorlar konsantrasyonlarini bozuyorlar.o sebeple bu tip hastalar kendi karekterlerine uygun drlara gitsinler bence

Slm ecemnur birkac gunlugune istanbula gitmistim.simdi ozelden attigin mesajlari ve resimlerini gördüm kusura bakma oncelikle.resimlerinde oldukca guzel gorunuyorsun ama makyaksiz halinde yorgun bir ifade var .seni izlemeye aliyorum bakabilirsin albumume endo surecimi haftalik olarak görebilirsin.yorumlarini burdan yaparsan sevinirim

ctlmbk çok şaşırdım doktorun iptal etmesine,
aslında senin alt bölgende bariz bi sarkıklık yoktu evet
üst bölgeyle daha bi uyumlu olsun diye istemiştin galiba :)
neyse bir kaç yıl daha bekleyeceksin.

Avatar güzel düşüncelerin için sağol fakat gerçekten çıkaramadım seni durumun pasif görünüyor neden oldugunu admine sorabilirsin çünki hiç bir kötü bir cümlen yok..sadece bana yazdığın için.. seni şüpeli üye diye tuşa basmış burda şahsi beli kişi kendini çok iy biliyor meraklı bir üye o kisi şikâyet et butonuna basmış..tek yapacagin admine sormak sonra açılırsın..açılınca bana ister burdan ister özelden yaza bilirsin..sevgiler

ctlmbk çok şaşırdım doktorun iptal etmesine,
aslında senin alt bölgende bariz bi sarkıklık yoktu evet
üst bölgeyle daha bi uyumlu olsun diye istemiştin galiba :)
neyse bir kaç yıl daha bekleyeceksin.
Evet cnm alt yüzümde bir sarkiklik bulunmadığıni gördüğü icin dr um kesinlikle alt yuz germe yapmam dedi. endodan sonra 6 ay gecmesini istemesinin sebebi de buymus zaten.endodan once alt yanak bölgemde hafif bir yığılma vardi endodan sonra o da gitmis buna cok sevindim.endo alt tarafa da etki etmiş bende bu cok güzel.şunu da belirteyim sana endo yüzü uzatmiyor keske uzatsaydi.ben yüzümü uzatmak icin birsürü para verip cene ucu büyütmek icin implant taktirdim.endo yüz uzatsaydi cene ucuma implant taktirmazdim.sen dr la görüşmeye gitmedinmi henüz?

Arkadaslar bu forum endo düşünenlerin forumu. Endo olmamis ,endo bilgi ve tecrubesi olmayan ,endoyu düşünmeyen antientocular lutfen bu foruma girip üyelere yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yapmasinlar.burasi kisilerin şahsi kin ve ofkelerini giderme yeri degildir.boyle problemleri olan arkadaslar buraya girip polemik yaratarak ortalığı bulandiracaklarina, mesela spor veya yoga yaparak bu durtulerini yenip ,topluma zararli olmaktan kurtulabilirler diye düşünüyorum.

Eski sayfalari okursaniz eger cok kisi bu endonun yuzu uzattigini soyluyor ve bilgi edinmek cok zor bisey degil bir kac doktorlar yazisip konusunca bir suru bilgiye sahip oluyoruz ve dr larin cogu bu ameliyati cok guzel anlatmis internetten sayfalari doluu
Endoyu olmadik diye tecrubesiz yada bilgizlik le yargi yapmak cok yanlis
Bencede kimse kimseyi yanlis yonlendirmesin buna katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…