Endoskopik yüz germe - Facelift

Eski sayfalari okursaniz eger cok kisi bu endonun yuzu uzattigini soyluyor :KK66: ve bilgi edinmek cok zor bisey degil bir kac doktorlar yazisip konusunca bir suru bilgiye sahip oluyoruz ve dr larin cogu bu ameliyati cok guzel anlatmis internetten sayfalari doluu
Endoyu olmadik diye tecrubesiz yada bilgizlik le yargi yapmak cok yanlis
Bencede kimse kimseyi yanlis yonlendirmesin buna katiliyorum.
Sizleri endo paklamaz zaten kesilip bicilmeniz lazim haklisin

Evet cnm alt yüzümde bir sarkiklik bulunmadığıni gördüğü icin dr um kesinlikle alt yuz germe yapmam dedi. endodan sonra 6 ay gecmesini istemesinin sebebi de buymus zaten.endodan once alt yanak bölgemde hafif bir yığılma vardi endodan sonra o da gitmis buna cok sevindim.endo alt tarafa da etki etmiş bende bu cok güzel.şunu da belirteyim sana endo yüzü uzatmiyor keske uzatsaydi.ben yüzümü uzatmak icin birsürü para verip cene ucu büyütmek icin implant taktirdim.endo yüz uzatsaydi cene ucuma implant taktirmazdim.sen dr la görüşmeye gitmedinmi henüz?

nasıl endo yüz mü uzatıyormuş? Valla ben sardunyam16 sardunyam16 gördüm mezru ile ölçtüm uzama yok :))) M misch ile görüşüyorum uzun yüz değil PEGANUM PEGANUM ameliyat öncesi uzunluğu :) Cansuceren Cansuceren resimlerde uzun değil yazarlar uzatıp uzatmadığını yine kendileri ben ameliyatı olmadığım için yorum katmayacağım kendimin kini havada kalır çünkü gördüğüm arkadaşlarımın gayet hoş

Arkadaslar bu forum endo düşünenlerin forumu. Endo olmamis ,endo bilgi ve tecrubesi olmayan ,endoyu düşünmeyen antientocular lutfen bu foruma girip üyelere yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yapmasinlar.burasi kisilerin şahsi kin ve ofkelerini giderme yeri degildir.boyle problemleri olan arkadaslar buraya girip polemik yaratarak ortalığı bulandiracaklarina, mesela spor veya yoga yaparak bu durtulerini yenip ,topluma zararli olmaktan kurtulabilirler diye düşünüyorum.

bu taktik iyi spor diyet çocuk bakımı sosyal projelere sarmak vs vs :)))))))))))

avatar06 avatar06 valla çok merak ettim hala gelmedin umarım gelirsin sürecini yazarsın doktorunu bulmuşken bana da örnek olursun benden önce kim olursa süreç takip ediyorum hazır olmak için

:)) allaha cok sukur yuzum cok guzel bunu her gun iltifat olarak aliyorum gerek yok diyen cok bana ama iste perfect olmak daha iyi :süslü:
Herkes her şeyi burda açık açık yazsaydı chanelim inan kimse kimseye bakamazdı :olamaz:ve bukadar rahat olmazlardı burda
o yüzden bazen susmakta bir cevaptır..

derinyüzgerme de zaten konuşuyoruz burda degil bu konu burda konuşlmuyor orada yazalım :KK56:

Hanımlar,
Aranızdaki mevzu neyse rica ediyorum bunu siteye yansıtmayınız, herkes birbirine alttan alttan laf söylüyor sonra o başlattı, bu söyledi diye şikayet ediyorsunuz.
Koskoca insanlarsınız, amacınız ameliyat tecrübelerinizi paylaşmaksa veya fikir almaksa buyurun yazın, ki şu topiğe şunlar yazmalı, falanca topiğe şöyle kişiler yazmalı gibi bir kısıtlama da olamaz, sitenin her içeriği tüm üyelere açıktır.

Lütfen istirham ediyorum rica ediyorum forumu amacına uygun kullanınız, kişilerle ilgili problemlerinizi okumayalım artık.

Mune Mune tamamdır yazdığına beğeni yapıldığına göre forumun başlığın amacına uygun paylaşım yapılacak demektir.

Yararlı paylaşımlar olsun inşallah

Evet cnm alt yüzümde bir sarkiklik bulunmadığıni gördüğü icin dr um kesinlikle alt yuz germe yapmam dedi. endodan sonra 6 ay gecmesini istemesinin sebebi de buymus zaten.endodan once alt yanak bölgemde hafif bir yığılma vardi endodan sonra o da gitmis buna cok sevindim.endo alt tarafa da etki etmiş bende bu cok güzel.şunu da belirteyim sana endo yüzü uzatmiyor keske uzatsaydi.ben yüzümü uzatmak icin birsürü para verip cene ucu büyütmek icin implant taktirdim.endo yüz uzatsaydi cene ucuma implant taktirmazdim.sen dr la görüşmeye gitmedinmi henüz?

hocayla mailleştik canım
benim bu aralar farklı bir yoğunluğum oldu gidemedim en kısa zamanda gideceğim üstelik hastane evime 10 dk ama bir türlü gidemedim.

hocayla mailleştik canım
benim bu aralar farklı bir yoğunluğum oldu gidemedim en kısa zamanda gideceğim üstelik hastane evime 10 dk ama bir türlü gidemedim.
baylem sendemi endo düşünüyorsun? Yaşın kaç yüz nedense beni korkutuyordu hep gün alıp iptal ettim bi kaçaydır hazır hissediyorum kendimi hayırlısı olsun inş bizler için

nasıl endo yüz mü uzatıyormuş? Valla ben sardunyam16 sardunyam16 gördüm mezru ile ölçtüm uzama yok :))) M misch ile görüşüyorum uzun yüz değil PEGANUM PEGANUM ameliyat öncesi uzunluğu :) Cansuceren Cansuceren resimlerde uzun değil yazarlar uzatıp uzatmadığını yine kendileri ben ameliyatı olmadığım için yorum katmayacağım kendimin kini havada kalır çünkü gördüğüm arkadaşlarımın gayet hoş
Endonun yüz uzattığını ilk kez duydum..endo olmuş biri olarak kesinlikle böyle bir olayla karşılaşmadım..aksine yüz toparlanıyor..belki şöyle bir algı oluşabilir,sarkan kaslar yukarı çekildiği için yüz uzamış algısı oluşturabilir bakan kişide..endonun bende alt bölgeye bile etkisi oldu.. hiç öyle yüzümde uzamış gibi bir görüntü oluşmadı..

Ben de istanbuldan simdi geldim iz

Rica ederim kim merak ederse tecrübelerim dogrultusunda cevap veririm ve resimli germe surecimi paylaşırım.ben de birkac gundur istanbuldaydim şimdi döndüm.ercan bey kesilip atilacak derecede bir sarkmam olmadigini belirterek benim alt yüz germe ameliyatimi iptal etti:KK43:.
yani her germe ameliyati olmak isteyeni gerek gormedigi taktirde ne kadar para verirse versin yapmiyor bunu bilesin.sadece istemek yeterli degil anlayacagin
Hakkında hayırlısı olsun ctlmbk ctlmbk gerçekten şu an hiç ihtiyacın yoktu..sen bir seneyi bitir bak yüzün nasıl güzel olucak..benim daha tam olarak yeni oturdu..

Endonun yüz uzattığını ilk kez duydum..endo olmuş biri olarak kesinlikle böyle bir olayla karşılaşmadım..aksine yüz toparlanıyor..belki şöyle bir algı oluşabilir,sarkan kaslar yukarı çekildiği için yüz uzamış algısı oluşturabilir bakan kişide..endonun bende alt bölgeye bile etkisi oldu.. hiç öyle yüzümde uzamış gibi bir görüntü oluşmadı..

Doktora yazdım benimde yüzüm yuvarlak güzel şekli:) dedim uzarmı uzarsa ne kadar uzar klasik gülücük yapmış (demiştir deli geldi yine:)))

Doktora yazdım benimde yüzüm yuvarlak güzel şekli:) dedim uzarmı uzarsa ne kadar uzar klasik gülücük yapmış (demiştir deli geldi yine:)))
Yok canım ya rahat ol..uzama falan olmuyor..alt yapıda ne varsa o çıkar ortaya..yani ekstradan uzun gibi görünmesi için işlemler yapılmadıysa..

selinay35 selinay35 nerde gördünüz ya ben niye bulamadım hadi buldunuz avukat kızın olduğunu nerden anladınız :))) kib yapın ikinci üyelikse zaten bulurlar

X