ben de üzgün olan arkadaşı beklicem artık başka çarem yok sanırım o herkese yardımcı olmuş bana da olur inşallah.benim için özellikle iyileşme süreci çok önemli ve fotoğraflar tabi .harbikız bana özelden çitlenbik olgun biri sen beğenmezsin onun sonucunu sen kendi yaşıtlarının sonuçlarına bak filan dedi ama neden böyle söyledi anlamadım. arkadaş çokmu yaşlı ki yazılarını çok beğendim onunha üzgün olan arkadaş yazar size site kuralı ihlali yapınca bizler gri oluyoruz sonra geliyoruz yazıyoruz yine yok iptal değil güzel sonucu o ve olan arkadaşlarımın bende eylül ekim gibi olacağım hakıımızda hayırlısı olsun inşallah
Nasıll o onun kankasiydı sonucunu da begeniyordu yazılarinda ala ala ne garip ....olur yardimcı genc sonucu da başarılı hızlida iyileşmiş zaten aynı dr ye endo olanlar var bende olanların sonucunu gorüp karar verdimm endo burun icin doktora vucüt oldum ama yüzde emin degildimben de üzgün olan arkadaşı beklicem artık başka çarem yok sanırım o herkese yardımcı olmuş bana da olur inşallah.benim için özellikle iyileşme süreci çok önemli ve fotoğraflar tabi .harbikız bana özelden çitlenbik olgun biri sen beğenmezsin onun sonucunu sen kendi yaşıtlarının sonuçlarına bak filan dedi ama neden böyle söyledi anlamadım. arkadaş çokmu yaşlı ki yazılarını çok beğendim onun
Arkadasşlar göz altı torba amelşyatı olup sorun yasayan varmı,kğmse bişey yazmıyor bir yardımcı olsanız bana,ben oldum 40.gündeyim bşr göz iyi diğer gözde sıkıntım cokNasıll o onun kankasiydı sonucunu da begeniyordu yazılarinda ala ala ne garip ....olur yardimcı genc sonucu da başarılı hızlida iyileşmiş zaten aynı dr ye endo olanlar var bende olanların sonucunu gorüp karar verdimm endo burun icin doktora vucüt oldum ama yüzde emin degildim
Benim amacım ameliyat olmak bununiçinde doktor arayışındayım ya senin amacın nedir?.ben seni tanımam bilmem sana mesaj da atmadım.siteye ilk mesajımı yazar yazmaz sen bana hemen özelden birsürü mesajlar atmaya başladın bunları inkar mı edeceksin yoksa şayet inkar ediyorsan hepsinin resmini çeker burada yayınlarım.sen ne dediysen ben onları paylaştım burda benden resim istedin gönderdim dimi sana şimdi niye inkar ediyorsun bir tane bile resmin yok diyorsun.ben ameliyat olmadımki birsürü resmim olsun.sen başka arkadaşın olduğunu söylediğin bir kadının birsürü resimlerini gönderdin bana özelden bunu yapmak site kurallarına aykırıymış öyle birşey varsa şikayet etmemi söylediler seni ama ben şikayet etmedim seni.ben kimsenin resmine bakarak ameliyat olmaya karar vermem mutlaka o kişiyle görüşmem lazım bunuda sana söyledim.çitlenbik kankanmış senin öyle duydum kankanın arkasından böyle kötüleyici mesajlar atabiliyorsan senden uzak durmak gerekir lütfen bana bir daha burdan ve özelden mesaj atmayın ben tecrübeli insanlarla konuşmak için burdayım sizin gibi tartışmak için değilEcem sen hangi maksatla burdasın..
Ve ismimi burda kulanmasinbenimle bir sorunun varsA direk bana yaz..senin 1 tane bile resmin yok ...kimseyle neden resim paylasmiyorsun ama herkezden resim bekliyorsun...harbi kizi sürekli yazılarında dilden düşümeme sebebin nedir sana istediğini vermedim ondanmi doğru yapmışım demeki sürekli ctlbmk sorundaki maksat neydi ..herkez herkesden resim ister sen niye itedigimde 90 derece dondun anneni bahne etin 35 yaşında bir insanı isteme yalanininda yemedim ve yemezler. citlbk gelince o olgun dedim yazıları kopyala buraya herkesin yüzü farklı dedim 2çıtlemiki görünce ben bu ameliyatımı olacam diyecektin zaten öyle olmuş olsaydı arkadaşımın resmine bakıp gene Çitlenbik istemezdin amacın nedir senin cin olmadan şeytan çarpamasın..
merhaba hoş geldiğiniz umarım güzel haberler verirsinizmerhaba kizlar bende Burda uzun zamandir üyeyim
Tevfik S ... konustum cok guzel cevaplar verdi bana kafamdaki soru isaretleri kalkti amaliyat olacam insallah aradigim dr bulduguma cok sevindim ben yuzgerme ve burun ameliyati olacagim sonuclardan ilerleyen zamanlarda haberdar etmeye sizleri calisacagim simdilik herkeze iyi aksamlar
tesekkur ederim tabiki haberdar ederim sevgilerle.merhaba hoş geldiğiniz umarım güzel haberler verirsiniz
Bak senin bana attığın mesajı kopyaladım inkar ediyorsan resmini de çekerim.Ecem sen hangi maksatla burdasın..
Ve ismimi burda kulanmasinbenimle bir sorunun varsA direk bana yaz..senin 1 tane bile resmin yok ...kimseyle neden resim paylasmiyorsun ama herkezden resim bekliyorsun...harbi kizi sürekli yazılarında dilden düşümeme sebebin nedir sana istediğini vermedim ondanmi doğru yapmışım demeki sürekli ctlbmk sorundaki maksat neydi ..herkez herkesden resim ister sen niye itedigimde 90 derece dondun anneni bahne etin 35 yaşında bir insanı isteme yalanininda yemedim ve yemezler. citlbk gelince o olgun dedim yazıları kopyala buraya herkesin yüzü farklı dedim 2çıtlemiki görünce ben bu ameliyatımı olacam diyecektin zaten öyle olmuş olsaydı arkadaşımın resmine bakıp gene Çitlenbik istemezdin amacın nedir senin cin olmadan şeytan çarpamasın..
Hoşgeldiniz uzun yıllar üyesiniz bakım dedim gecmişe mesajiiniz yok ilk mesaj bu ameliyat olduktan sonra surecinizi yazarsınız bol bol takip edecegim iyi akşamlar.merhaba kizlar bende Burda uzun zamandir üyeyim
Tevfik S ... konustum cok guzel cevaplar verdi bana kafamdaki soru isaretleri kalkti amaliyat olacam insallah aradigim dr bulduguma cok sevindim ben yuzgerme ve burun ameliyati olacagim sonuclardan ilerleyen zamanlarda haberdar etmeye sizleri calisacagim simdilik herkeze iyi aksamlar
Benim amacım ameliyat olmak bununiçinde doktor arayışındayım ya senin amacın nedir?.ben seni tanımam bilmem sana mesaj da atmadım.siteye ilk mesajımı yazar yazmaz sen bana hemen özelden birsürü mesajlar atmaya başladın bunları inkar mı edeceksin yoksa şayet inkar ediyorsan hepsinin resmini çeker burada yayınlarım.sen ne dediysen ben onları paylaştım burda benden resim istedin gönderdim dimi sana şimdi niye inkar ediyorsun bir tane bile resmin yok diyorsun.ben ameliyat olmadımki birsürü resmim olsun.sen başka arkadaşın olduğunu söylediğin bir kadının birsürü resimlerini gönderdin bana özelden bunu yapmak site kurallarına aykırıymış öyle birşey varsa şikayet etmemi söylediler seni ama ben şikayet etmedim seni.ben kimsenin resmine bakarak ameliyat olmaya karar vermem mutlaka o kişiyle görüşmem lazım bunuda sana söyledim.çitlenbik kankanmış senin öyle duydum kankanın arkasından böyle kötüleyici mesajlar atabiliyorsan senden uzak durmak gerekir lütfen bana bir daha burdan ve özelden mesaj atmayın ben tecrübeli insanlarla konuşmak için burdayım sizin gibi tartışmak için değil
Bak senin bana attığın mesajı kopyaladım inkar ediyorsan resmini de çekerim.
- Evet o da ercan Karacaoğlu naa oldu site onu 2 3 günlüğüne uzaklaştırma ceza verdi o yüzden yok o olgunluğa yani yani iyi yaşındaki biraz olgun bir bayan 10'u belki sen beğenmeyebilirsin dediğim gibi senin resimlere bakarak değil birebir doktorunun yanına gitmen gerekiyor bak isim verdim zaten yeni orta yere benim açtığım konuya endeskopi için doktorun ismi verebilir misiniz diye bilgi iste
Haaarbiiikiz, Bugün 17:34Şikayet Et
ecemnur78Yeni ÜyeÜye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
0
Ödül Puanları:
1
↑
Bu tarz kötülüyücü mesajları kib yapın lütfen polemik oluşturmaktansa en dogru yontem bu yaşinız kac endo icin dr görüşmeleri yaptınızmı?Benim amacım ameliyat olmak bununiçinde doktor arayışındayım ya senin amacın nedir?.ben seni tanımam bilmem sana mesaj da atmadım.siteye ilk mesajımı yazar yazmaz sen bana hemen özelden birsürü mesajlar atmaya başladın bunları inkar mı edeceksin yoksa şayet inkar ediyorsan hepsinin resmini çeker burada yayınlarım.sen ne dediysen ben onları paylaştım burda benden resim istedin gönderdim dimi sana şimdi niye inkar ediyorsun bir tane bile resmin yok diyorsun.ben ameliyat olmadımki birsürü resmim olsun.sen başka arkadaşın olduğunu söylediğin bir kadının birsürü resimlerini gönderdin bana özelden bunu yapmak site kurallarına aykırıymış öyle birşey varsa şikayet etmemi söylediler seni ama ben şikayet etmedim seni.ben kimsenin resmine bakarak ameliyat olmaya karar vermem mutlaka o kişiyle görüşmem lazım bunuda sana söyledim.çitlenbik kankanmış senin öyle duydum kankanın arkasından böyle kötüleyici mesajlar atabiliyorsan senden uzak durmak gerekir lütfen bana bir daha burdan ve özelden mesaj atmayın ben tecrübeli insanlarla konuşmak için burdayım sizin gibi tartışmak için değil
Yaaaa ben işte neden foto paylaşmıyorum,bu sebeplerden dolayı..bana kızıyorlardır belki ama,tehlikeli işler bunlarÖzel mesajları ve baskalarinin resimlerini paylaşmak yasak kib yaparsınız yonetime onlar mudahale eder bilginiz olsun
Kuzumm haklısın bizler birbirimizi taniyoruz hadi özelden gorüşuyoruz bulusuyoruz başkasınin resmi izni olamadan paylaşılmaz hemde yüzYaaaa ben işte neden foto paylaşmıyorum,bu sebeplerden dolayı..bana kızıyorlardır belki ama,tehlikeli işler bunlar
Valla ya nedir bu anlamadımm insanlar yazıyor ozelden bilgi alamıyoruz sürekli kavga varŞu yüz forumu en çok tartışma çıkan forum galiba..
Buraya açık acik yazın Kimse kimsenin resmini paylaşmadı aranızda konuşmayın Bir derdiniz varsa direk bana söyleyinValla ya nedir bu anlamadımm insanlar yazıyor ozelden bilgi alamıyoruz sürekli kavga var