Endoskopik yüz germe - Facelift

Harbifitness Harbifitness arkadisinin IZNIYLE paylasti bu resimleri
Baska taraflara cekmezseniz iyi olur
Benimde bir resmimi biri paylasmisti iznim olmadan birde!

Buraya açık acik yazın Kimse kimsenin resmini paylaşmadı aranızda konuşmayın Bir derdiniz varsa direk bana söyleyin
Sen beni alıntılama lütfen arasında konuşma yapanlara yazacan bunu ben direk ortaya yazarım hadi selametle birakın da bilgi paylaşılsın

Birde bazilari var foto paylasmiyorum (ki istedigi kisiye gosterir) ama gormek istiyorum sizinkileri demeleri yok mu
Yada gordu hep bizim resimleri ama kendi bu iyiligi yapmadi

Arkadasşlar göz altı torba amelşyatı olup sorun yasayan varmı,kğmse bişey yazmıyor bir yardımcı olsanız bana,ben oldum 40.gündeyim bşr göz iyi diğer gözde sıkıntım cok
Ewt ben oldum göz altı torba ameliyatı..ama benim tamamlayıcı işlemlerde yapıldı..göz çukurlarıma yağ dolgusuda yapıldı..endoyla desteklendi..yağ dolgusu olduğu için uzun süre şiş ve ödemli kaldı..bir sene oldu..şu an hiç bir sıkıntım kalmadı..sizde ne gibi sıkıntılar oldu

Ben direk söylüyorum bana özelden arkadaşın olduğunu söylediğin bir bayanın 10 tane resmini gönderdin bumu paylaşmamak ?
Ben admine rica ediyyorum ecemnuradli üyeyi kontröl etsinler..Ben 10 tane resim paylasmisim lütfen 10 resmi bana ve admine gondersin..ctlmkin bende resimleri var paylaraydım onları paylaşırdım neden paylaşmadım o resimleride bana kalkmış 10 resim paylaştı diyor..sevgi benim arkadaşımdır eskiden paylaştığımı herkes çok iy bilir ve arkadaşımın onayıyla o resileri paytlamıştım..ve suanki resimde sevginin resmidir toplam 3 resim dir ve bunların uzerlerinde gözlerini kapatmışımdır..hiç kimseni onayı olmadan arkadaşım chanel dahil rızasını almadan asla kimseyle resim paylasmdim paylaşmam..

Ben admine rica ediyyorum ecemnuradli üyeyi kontröl etsinler..Ben 10 tane resim paylasmisim lütfen 10 resmi bana ve admine gondersin..ctlmkin bende resimleri var paylaraydım onları paylaşırdım neden paylaşmadım o resimleride bana kalkmış 10 resim paylaştı diyor..sevgi benim arkadaşımdır eskiden paylaştığımı herkes çok iy bilir ve arkadaşımın onayıyla o resileri paytlamıştım..ve suanki resimde sevginin resmidir toplam 3 resim dir ve bunların uzerlerinde gözlerini kapatmışımdır..hiç kimseni onayı olmadan arkadaşım chanel dahil rızasını almadan asla kimseyle resim paylasmdim paylaşmam..
İda etiğin o 10 resmi at

oncelikle harbi kizi cok iyi taniyorum sevgi araciyla sevgi benimde arkadasimdir resimleri birzat kendisi onay verip paylasmasini istedigine bende sahidim harbi kiz oyle herkesin resmini paylasmaz yardimci olmayi yardim etmeyi cok sever kalbinde her hangi bi kotuluk yoktur ben ona sonuna kadar guveniyorum tek kizdigim insanlara cok Cabuk guveniyor onun bu iyimserligini kullanmayin sevgilerle.

İda etiğin o 10 resmi at
bide üste çıkmaya çalışma başkasının 10 tane resmini bana atan sensin kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun.ben sana mesaj atmadım birşey sormadım senden resim filan istemedim.ben tecrübeli birilerine seslendim sen bana özelden onlarca mesaj attın sonra da başkasının resimlerini gönderdin bana yalanmı?birde haksızlığa uğramış gibi etrafı velveleye veriyorsun

oncelikle harbi kizi cok iyi taniyorum sevgi araciyla sevgi benimde arkadasimdir resimleri birzat kendisi onay verip paylasmasini istedigine bende sahidim harbi kiz oyle herkesin resmini paylasmaz yardimci olmayi yardim etmeyi cok sever kalbinde her hangi bi kotuluk yoktur ben ona sonuna kadar guveniyorum tek kizdigim insanlara cok Cabuk guveniyor onun bu iyimserligini kullanmayin sevgilerle.
Tek kotu tarafimiz da bu zaten insanlari kendimiz gibi biliyoruz guveniyoruz iyilik yapip kotuluk buluyoruz
Yazik burda birbirimize yardim etme amaciyla sureclerimizi anlatiyoruz ama nasil oluyosa sanki burda birileriyle bir yaris pesinde gibiler
Nerdeyse sonucumuz kotu oldugunda sevinen insanlarda var

Tek kotu tarafimiz da bu zaten insanlari kendimiz gibi biliyoruz guveniyoruz iyilik yapip kotuluk buluyoruz
Yazik burda birbirimize yardim etme amaciyla sureclerimizi anlatiyoruz ama nasil oluyosa sanki burda birileriyle bir yaris pesinde gibiler
Nerdeyse sonucumuz kotu oldugunda sevinen insanlarda var
:-):-):-):-) allah seni güldürdün beni bu yazılımın ya cahnela :-)

avatar06 avatar06 ..... sevgi benimde arkadaşımdı forumdan aynı doktora olduk ameliyatımızı sen eski üyemisin peki bu ikinci üyeliğin mi merak ettim paylaşımın yok eskileri de tanıyorsun?

gülelim ya gergin gergin ne bu başlık kavga topiğine döndü özelden yazarım ben sana uzun uzun sebebini:))
Sen bu sitede daha niye benimle konusuyomus izlenimi veriyorsun seninle konusmuyoruz ki ozelden de burdanda neden bunu yazıyorsun buraya benimle arkadasmis gibi oldugunu gosteriyorsun kendini.birde benim arkamdan konusup sonra gelip benimle sakalasiyosun

Sen bu sitede daha niye benimle konusuyomus izlenimi veriyorsun seninle konusmuyoruz ki ozelden de burdanda neden bunu yazıyorsun buraya benimle arkadasmis gibi oldugunu gosteriyorsun kendini.birde benim arkamdan konusup sonra gelip benimle sakalasiyosun
Hajhahhahaah hahahha ya git işine sero senle arkadaş gibi gostermekmi arkadaş olanları gordük senle hepsi engel basma derdinde sana arkadan konuşmak mı? bu en iyi bildigin iş senin unutma sakın bunu :KK66: özeldende özledim nerelerdesin yazan sendin hatirlatirim atım buaraya :KK66: hadi pazaertesi sendromu zaten bana cevap yazma valla ugraşamam işim gücüm var sabah akşam forumda yatmiyorum sanada tavsiyem ugraş bul :KK66:polemic oluştur banlanalım bizde :KK66: sayfa toplu gri güzel olur hahhahaha

Son düzenleme:
X