- 13 Temmuz 2016
- 321
- 176
Yok cnm Chanel de sormuştu ona ayri cvp verdim sana ayrı :))Yanlis yere yazdin canim ama tesekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm Chanel de sormuştu ona ayri cvp verdim sana ayrı :))Yanlis yere yazdin canim ama tesekkür ederim
Rica ederim ne istersen sorBana yazacakti ozelden sormustum yanlis yer oldu ama olsun cevap verdigin icin tsk ederim ctlmbk
Fotograflar gorunmuoEndoskopik germe ile birlikte kombine yuz estetigi ameliyatlarimi haftalik periyotlarla albümümde paylastim.önceki ve sonraki resimlerim , endoskopik ameliyat düşünenleri fikir sahibi yapmasi açısından faydali olur dusuncesindeyim
Selam bende göre bilirmiyim izlemeye alirmisiniz..Fotograflar gorunmuo
gercekten cok cekici bir bayanmissin cok ama cok sasirdim konuşmalarından öyle biri oldigunu hic zannetmezdim.senin estetige ihtiyacin gözükmüyor benceSelam bende göre bilirmiyim izlemeye alirmisiniz..
Böyle güzel insanlara eyvallah çok tesekkür ederim fakat sende 20lik citirları cebinden cikartirsin..Umarim dostlugumuz bitmez..bana bir adim gelene 10 adim gelirim...Bir mukavele ctlmbk duygularım sana..gercekten cok cekici bir bayanmissin cok ama cok sasirdim konuşmalarından öyle biri oldigunu hic zannetmezdim.senin estetige ihtiyacin gözükmüyor bence
Gercek insanları bulmak cok zor bu devirde bulunca kaybetmeyeceksin...sahte insanlardan uzak duracaksin...Böyle güzel insanlara eyvallah çok tesekkür ederim fakat sende 20lik citirları cebinden cikartirsin..Umarim dostlugumuz bitmez..bana bir adim gelene 10 adim gelirim...Bir mukavele ctlmbk duygularım sana..
Evet iyi güne aldanıp dostlarım var sanırsın Unutma Gerçek dostu kötü günde tanırsın uleeeeeGercek insanları bulmak cok zor bu devirde bulunca kaybetmeyeceksin...sahte insanlardan uzak duracaksin...
Merhaba beni izlemeye alirmisiniz ben sizi aldim bende sakak germe dusunuyorum biraz bilgi toplamak istiyorum goz cevremde kirisikliklar var botox yaptirdim ama gecici ben kalici istiyorum bana yardimci olurmusunuzGercek insanları bulmak cok zor bu devirde bulunca kaybetmeyeceksin...sahte insanlardan uzak duracaksin...
Tabiki neden olmasinMerhaba beni izlemeye alirmisiniz ben sizi aldim bende sakak germe dusunuyorum biraz bilgi toplamak istiyorum goz cevremde kirisikliklar var botox yaptirdim ama gecici ben kalici istiyorum bana yardimci olurmusunuz
Beni de beni de izlemeye al lütfen... ☺Izliyorum seni de canım baka bilirsin bakınca yorumunu paylaş sence nasıl olmuş öptüm
Merhaba. Bende gorebilirmiyim resimlerinizi. Benimde Teyzem oldu endoskopik yüz ameliyatını ve iyileşme süreci baya uzun sürdü. Sizin nasıldı iyileşme sureciEndoskopik germe ile birlikte kombine yuz estetigi ameliyatlarimi haftalik periyotlarla albümümde paylastim.önceki ve sonraki resimlerim , endoskopik ameliyat düşünenleri fikir sahibi yapmasi açısından faydali olur dusuncesindeyim
Iyilesmem uzun sürmedi 1.5 ayda tamamen iyileştim.fazla sislik ve morluk olmadi ve dogal bir genclesme ve güzelleşme oldu.siz beni izlemeye alin bende sizi alayim resimlerimi görebilirsinizMerhaba. Bende gorebilirmiyim resimlerinizi. Benimde Teyzem oldu endoskopik yüz ameliyatını ve iyileşme süreci baya uzun sürdü. Sizin nasıldı iyileşme sureci
Ana bizim mıhtar burdaymış...Merhaba. Bende gorebilirmiyim resimlerinizi. Benimde Teyzem oldu endoskopik yüz ameliyatını ve iyileşme süreci baya uzun sürdü. Sizin nasıldı iyileşme sureci
Teşekkür ederim. İzlemeye aldım siziIyilesmem uzun sürmedi 1.5 ayda tamamen iyileştim.fazla sislik ve morluk olmadi ve dogal bir genclesme ve güzelleşme oldu.siz beni izlemeye alin bende sizi alayim resimlerimi görebilirsiniz
ÖMerhaba. Bende gorebilirmiyim resimlerinizi. Benimde Teyzem oldu endoskopik yüz ameliyatını ve iyileşme süreci baya uzun sürdü. Sizin nasıldı iyileşme sureci
Tanıyamadım sizi kusura bakmayin Hafizam gerçekten çok zayıfTeşekkür ederim. İzlemeye aldım sizi