Endoskopik yüz germe - Facelift

hahahaha...6 kilo aldım..ama hala zayıfsın diyorlar..göbek ve simitleri iyi gizliyorum..bacaklar hala çöp..yüzüm toplu olsun bacaklarım kalınlaşsın dedim ama belden aşağıdan kilo alamıyorum..yani aslında saçmalıyorum itiraf edeyim bu işe başladın mı duramıyorsun galiba..hep Pukkapad yüzünden..beli incecik onu kıskandım..

bir kere kahvaltıya gitmiştik bir beni yemediği kalmıştı hahhahah
bacaklara yağ için aldı ya ben diyet diye ölüm bu da zorla yesin almak için adalete bak

kızım valla alamıyorum kilo..o kadar uğraşıyorum her gün poğaçalar tatlılar yiyorum yok..akşam yiyemiyorum midem almıyor ondan mı acep

ben hangisini olum :)) açık kapalı yarım açık tam sazanım bunlarda ama karın meme lipo de bak kitabını yazarım:)))))

endoda tereddüt ederdim yerinde olsam..demedi deme..dün anlattım telde..gözlerin minik..

orantısız alman göbeği gördüm alemci göbeği olmuş bacaklar yine çöp idi :)))))

pukoyu örnek alamam ruh sağlığına zarar o bel ve o fizik kıskanıyorum

endoda tereddüt ederdim yerinde olsam..demedi deme..dün anlattım telde..gözlerin minik..

nasılsa iptal ettik ameliyatları :))) seneye çok var o zamana kadar konu üzerinde çalışama yapmaya devam ederiz mişim botoks dolgumu devam 50 ye kadar yoksa endomu gerçi 50 olmaya da daha 15 sene var

nasılsa iptal ettik ameliyatları :))) seneye çok var o zamana kadar konu üzerinde çalışama yapmaya devam ederiz mişim botoks dolgumu devam 50 ye kadar yoksa endomu gerçi 50 olmaya da daha 15 sene var

sen 35 misin
ben seni hayallerimde hep olgun bir bayan olarak düşünmüştüm

çoluk çocukla uğraşmışım

yok ya sen ona bakma 45 yaşındayaşını küçültüyo bildiğin..

şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı aahhahhaha gör sen 45 haaa hiç göstermiyorum bikerem ben 45

şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı aahhahhaha gör sen 45 haaa hiç göstermiyorum bikerem ben 45

facede eski resimlerimi de göster..bacağa dokunulmayacak ince ve düzgün malum.memede sarkma yok 80 b ..senin gibi kol gerdirip meme karın tüm vucut lipo mu oldum sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…