şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı aahhahhaha gör sen 45 haaa hiç göstermiyorum bikerem ben 45
senin burunla hepimize baştan burun yapılır kızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi facede ahanda bu mişh yüz gerdirdi 3 kere burun yaptırdı ,şimdide karın ,bacak, meme, tekrar burun yaptıracak yazmam mı aahhahhaha gör sen 45 haaa hiç göstermiyorum bikerem ben 45
facede eski resimlerimi de göster..bacağa dokunulmayacak ince ve düzgün malum.memede sarkma yok 80 b ..senin gibi kol gerdirip meme karın tüm vucut lipo mu oldum sanki..
senin burunla hepimize baştan burun yapılır kızım
e tanışırız
yeni endo olan arkadaşlar resimlerinizi görebilirmiyim.beni izlermisiniz
e tanışırız
bende tanımıyorum zaten tanımadan gıcık kaptım
estafurullah ne demek. siz çok kibarsınızdır tanıyanlardan biliyorum
estafurullah ne demek. siz çok kibarsınızdır tanıyanlardan biliyorum
ahahhah faturayı bana kestiniz yine beee baştan sen dalmıştın yalnız bırakmayayım dedim mişimiteşekkür ederim..@jelesec beni kendine benzetiyor işte bazen ..siz de çok şekersiniz..sanki biraz da miniksiniz..
ne gösteriyon anlayamadımsaçını yoldurma bana yürü git ameliyat ol önce sonra gel buraya senelerdir sana şey gösteriyoruz
görmediğin meme, bacak,karın endolu yüz kalmadı yahu yeter artık gör gör nereye kadar sende ol da biz yazalım sana görelim diye
hı öyle derler. minik ve şirin
terbiyemi bozmayacağımne gösteriyon anlayamadım