- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
Sev beni,sev beniseviyorum seni sardunyam kestane şekeri getir gelirken
Jelom, burnu önce ol, sen ne istediğini iyi biliyorsun burunda, zor bir ameliyat olmayacak, karın germe büyük bir operasyon, onu olduğuna göre burnu da olursun dr iyi olduktan sonra korkma gerisinden, yüz için bir şey diyemiyorum onun her aşaması büyük bir sabır gerektiriyor ama burunla açılış yaparsan gerisi gelir.yalnız bende sendenim ilk deneme yüze botoks dolgu yaptırdım :))) başlığı okuyorum buradan olan arkadaşlarıla reelde de sohbetim var görüşüyoruz ama tırsık ben yüze buruna korkum büyük neyse son olan can arkadaşımdan sonra içim biraz daha rahatladı :))) kobaylarım benim onlar hahhaha
Jelom, burnu önce ol, sen ne istediğini iyi biliyorsun burunda, zor bir ameliyat olmayacak, karın germe büyük bir operasyon, onu olduğuna göre burnu da olursun dr iyi olduktan sonra korkma gerisinden, yüz için bir şey diyemiyorum onun her aşaması büyük bir sabır gerektiriyor ama burunla açılış yaparsan gerisi gelir.
ahhaha M misch biraz öncesardunyam16 ile seni yazıştık bir arkadaşın adını
ana sendemi tanıyon bizim taliyi
var mı yaklaşık bir tarih ameliyat için..
vayy vayyy haberim yoktu tali benim kankam diye biliyordum demek bunca zaman aladatılmışım
tali bundan sonra sana özel tüzel yazı yok bacımmişine git
oy canımsın pegu sen hep buralarda ol yazılarına bayılıyorumkendimi iyi hissettiren mesajlar eminim benim gibi hisseden üye çoktur
M misch dün telde diyor kızın sen en sondan başlamışsın ilk önce burunu olaydınyüz olduğu için hep öteledim doğru diyorsun ya bismillah değip yatmak lazım burunu ...yüz içinde dr botoks dolguda zamanınız geldi olun kesin çözümleyin dedi ama dediğin gibi zor süreç sadece yakın zamanda olan bir arkadaşımda şok iyileşme gördüm hemen bir iki ayda düzeldi herşey yapacam açılışı sizlerin desteği ile valla sağol canım
bel-karın lipo neden
tamamen görünmez olmak için mi
zaten 2 avuç belin var
hay allahım yaaa
kız, o benim kankam
beraber çıktık biz bu yola...
ben yarı yolda kaldım ama neyse
tarih var, hem de belirsiz
ah benim birtanem, bak sen oldun bitti ne güzel...
benim iş Allah a kaldı desem yari var...
tatlım zaten açık ameliyat olacaktın, 50 den önce olmana gönlüm razı değildi50 olduğunda paranı hazır edersin
bel-karın lipo neden
tamamen görünmez olmak için mi
zaten 2 avuç belin var
hay allahım yaaa
ahhahah bende kızdım hatta dedim paran çok kesin ama son zamanlarda yüzü benden şişko oldu:))) yedi içti zorla aldı facede şişko msch diye yazmadığım kaldı hahhahah
bacaklarda ince memede yok ama işte hatun illa manken olacam diyor 50 den sonra:))))
tatlım zaten açık ameliyat olacaktın, 50 den önce olmana gönlüm razı değildi50 olduğunda paranı hazır edersin
ben şaşırdım valla...
valla üflesen uçacak gibiydi
inanamıyorum şişmanladığına
bir kere kahvaltıya gitmiştik bir beni yemediği kalmıştı hahhahah
bacaklara yağ için aldı ya ben diyet diye ölüm bu da zorla yesin almak için adalete bak
ben hangisini olum :)) açık kapalı yarım açık tam sazanım bunlarda ama karın meme lipo de bak kitabını yazarım:)))))
aşağı-yukarı dediğin gibi olacak sanırım...
50 de, tanrım beni baştan yarat diycem
inşallah bir şeye benzerim...