Endoskopik yüz germe - Facelift

Jelom, burnu önce ol, sen ne istediğini iyi biliyorsun burunda, zor bir ameliyat olmayacak, karın germe büyük bir operasyon, onu olduğuna göre burnu da olursun dr iyi olduktan sonra korkma gerisinden, yüz için bir şey diyemiyorum onun her aşaması büyük bir sabır gerektiriyor ama burunla açılış yaparsan gerisi gelir.

oy canımsın pegu sen hep buralarda ol yazılarına bayılıyorum kendimi iyi hissettiren mesajlar eminim benim gibi hisseden üye çoktur
M misch dün telde diyor kızın sen en sondan başlamışsın ilk önce burunu olaydın yüz olduğu için hep öteledim doğru diyorsun ya bismillah değip yatmak lazım burunu ...yüz içinde dr botoks dolguda zamanınız geldi olun kesin çözümleyin dedi ama dediğin gibi zor süreç sadece yakın zamanda olan bir arkadaşımda şok iyileşme gördüm hemen bir iki ayda düzeldi herşey yapacam açılışı sizlerin desteği ile valla sağol canım

vayy vayyy haberim yoktu tali benim kankam diye biliyordum demek bunca zaman aladatılmışım

tali bundan sonra sana özel tüzel yazı yok bacım mişine git

olmaz, söz ağızdan çıktı bir kere
beni araya maraya sıkıştırmayacaktın... özel muamele yapacaktın

canım, bu süper iyileşme yaşayan hastanın doktoru tanıdık mı
al yanak deyinde, sevineyim hadi

tarih var, hem de belirsiz
ah benim birtanem, bak sen oldun bitti ne güzel...
benim iş Allah a kaldı desem yari var...

tatlım zaten açık ameliyat olacaktın, 50 den önce olmana gönlüm razı değildi 50 olduğunda paranı hazır edersin

tatlım zaten açık ameliyat olacaktın, 50 den önce olmana gönlüm razı değildi 50 olduğunda paranı hazır edersin

aşağı-yukarı dediğin gibi olacak sanırım...
50 de, tanrım beni baştan yarat diycem
inşallah bir şeye benzerim...

bel-karın lipo neden
tamamen görünmez olmak için mi
zaten 2 avuç belin var
hay allahım yaaa

ahhahah bende kızdım hatta dedim paran çok kesin ama son zamanlarda yüzü benden şişko oldu:))) yedi içti zorla aldı facede şişko msch diye yazmadığım kaldı hahhahah
bacaklarda ince memede yok ama işte hatun illa manken olacam diyor 50 den sonra:))))

ben şaşırdım valla...
valla üflesen uçacak gibiydi
inanamıyorum şişmanladığına

ben hangisini olum :)) açık kapalı yarım açık tam sazanım bunlarda ama karın meme lipo de bak kitabını yazarım:)))))

aşağı-yukarı dediğin gibi olacak sanırım...
50 de, tanrım beni baştan yarat diycem
inşallah bir şeye benzerim...

deliiii..valla yüz uzmanı olduk nereye ne yapılması gerekiyor önce bizden onay alman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…