selam yasaozturk. senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım. Ulthera diye ameliyatsız yüz germe yaptırdım. Suratımda asimetri oluştu. bir yanı şişik kaldı. resimlerde dişim şişmiş gibi görünüyordu. yanaklarımın yanında da yaşlanınca oluşan çöküklük olur ya onlardan oluşturdu bu işlem.
Olay başıma geldiğinde beynimden vurulmuşa döndüm. günlerce ağladım. doktor doktor gezdim. aylarım böyle geçti. sonra birden napıyorum ben dedim.
Allaha şükür sakat değilim, çaresiz hasta değilim. O günden sonra birden yüzümü incelemeyi bıraktım. Şimdi arada aklıma geldikçe bakıyorum. Sanki biraz daha asimetri azaldı gibi. Yada bana artık öyle geliyor olayı kabullendiğim için. Botox yaptırmaya gittiğim doktorlar anlıyor ama, suratınızda aşırı asimetri var yağ koyalım diyorlar. Uzak duruyorum. Biliyorum ki yağ koyalım derken daha da mahvedecekler beni. En iyisi biraz daha ilerde yüz germe yaptırmak. Şimdi göz kenarlarına botox, nazabiyallere dolgu yaptırıp idare ediyorum. birde
prp yaptırdım. Seneye gene yaptırırım.
Sende kendini üzme. Allah beterinden korusun. bir çaresi olur elbet. olmadı mini yüz germe olursun.