- 16 Mayıs 2015
- 146
- 124
Merhaba, msj inizi yeni okudum
Ben de göz kapagi yaptirmak istiyordum baskada sorunum yokdu fakat Erhan bey önerdi bende hemen oldum
Yüzümr hic bir dolgu botox yaptirmamistim daha önce .. Zaman kaybi bence o igneler gerek yok kalici cözümler daha mantikli iglesme sürecim fotolarimda gözüküyor bakabilirsiniz ben cabuk iglesenlerdenim 1,5 ay sonrasi bile hersey normal gibiydi simdi ameliyat oldugumu bile unuttum ki 6 yada 7 ay oldu yaptirali
Herkeze bol sans ve güzellikler diliyorum
Merhaba, msj inizi yeni okudum
Ben de göz kapagi yaptirmak istiyordum baskada sorunum yokdu fakat Erhan bey önerdi bende hemen oldum
Yüzümr hic bir dolgu botox yaptirmamistim daha önce .. Zaman kaybi bence o igneler gerek yok kalici cözümler daha mantikli iglesme sürecim fotolarimda gözüküyor bakabilirsiniz ben cabuk iglesenlerdenim 1,5 ay sonrasi bile hersey normal gibiydi simdi ameliyat oldugumu bile unuttum ki 6 yada 7 ay oldu yaptirali
Herkeze bol sans ve güzellikler diliyorum[/QUOTE]
Ebiy mutlu olmana çok sevindim.sizleri takip ediyorum.sonuçlarınız bu ameliyatı düşünenlere çok yardmcı oluyor.göz kapağındaki izler ne durumda belli oluyormu? Yüzün tamamen normale döndümü?Uyuşukluk,hissizlik gibi durumlar varmı?[/QUOTE]