suratımda elastıkıyet kaybı var cene hattım yok hafıf gıdı var goz altlarım ıcerı cokuk cocukluktan berı ucken surat ıstıyorum daha oncelerı serhat tuncer cenene yag dolgusu yaparız eger begenırsen protez yaparız dedı ebru yasara yapmıstı goz altı kapaklarını alırız demıstı cok hafıf bır mudahale olucaktı 2sene once gorusmustum ozamanlar örumcek agı madurlarındandım resım paylasıyorum bu
pazartesı erhan beye gıdecegım salı serhat beyle randevum var serhat beyle daha once gorusmustum yasımın yuz germe ıcın cok genc oldugunu soylemıstı derı bosalması var dedı ceneyede yag dolgusu ılk yaparız dedı sonra begenırsem protez yaparım dedı goz altlarından bıraz keserım dedı sımdı ne dıyecek bılemıyorum ben ucgen bır yuz ıstıyorumD demet25 anlıyorum sorununu benimde öyleydi 24-25 yasimdada göz altımda pek dolu değildi iskelet yapısından kaynaklanıyor bana öyle dedi dr lar.bende birçok dr gittim endoskopi onerende oldu macs lift onerende oldu yağ dolduralim diyen de oldu ki yağ doldurmak nekadar mantıksız sarkmış dokunun üstüne neyse öyle Cnm ışte.zor bir süreç ne istiyorsun biraz sen karar vermen gerekiyor.dolu dolu yanak seviyorsan endoskopi ama alt yüze etki etmez pek alt yüzdeki gevsemelerine çare değil.onun içinde mini,macs lift 2 si aynı şey zaten ondan yaptirman gerek Cnm.
Serhat tuncer e gitti mi öyle yazmışsın.Ne dedi dr ne onerdi . Benm yüzüm üçgen ama su an hafif U oldu tabi yanaklarim düştü üstte bi dolgunluk yok
cnm sen erhan beye amelıyat oldun sanırım resımlerını özelden gorebılırmıyımD demet25 klasik yüz germe için erken olabilir ama deride gevşeme varsa sadece yağ koy durup böyle şişman yüz olmaz ama Benm görüşüm tabi bu.alt yüzün eskiden beri üçgen değilde dolgunsa yapın öyledir belki yüz iskeletin öyledir yada yağ vardır orda :) endoskopide zaten 30 lu yaşlarda yapılıyor en iyi yapan dr ların basinda da erhan eryılmaz geliyor zaten gidince anlarsın demek istediğimi.
ay çok abarttım kendime gelmeliyim. bir de gözlerimde bir sorun var onu eklemeyi unutmuşum duruma. sırtüstü yattığımda yavaş yavaş göz yaşım akmaya başlıyor. bir damla çok çok yavaş dış kenardan akıyor, kaşındıran bir his yapıyor, silsem gene akıyor. bu da böyle...
bir çok yerde 30 yaşındayım yazmışsını, görünüyor farkında değilsiniz. iyi oldu bu da itirafınızın kanıtı olarak burada bulunsun.45 yasindayim
Gecmıs olsun cnm kac yasındasın ne sıkayetın vardımerhaba arkadaşlar. ben 21 kasım cmts günü ercan bey'e endoskopik yüz ameliyatı oldum. bugün ameliyatan sonraki 3. günüm. şu an görüşüm biraz bulanık olduğu için rahat yazamıyorum. ilerleyen günlerde sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak olmak için daha çok yazabilirim.
Çok geçmiş olsun.kendinizi iyi hissettiğinizde detayları açıklarsanız çok sevinirimmerhaba arkadaşlar. ben 21 kasım cmts günü ercan bey'e endoskopik yüz ameliyatı oldum. bugün ameliyatan sonraki 3. günüm. şu an görüşüm biraz bulanık olduğu için rahat yazamıyorum. ilerleyen günlerde sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak olmak için daha çok yazabilirim.
Gecmıs olsun cnm kac yasındasın ne sıkayetın vardı
Çok geçmiş olsun.kendinizi iyi hissettiğinizde detayları açıklarsanız çok sevinirim