Dekacığım yanaklarının sarkık olmasına imkan yok şu an hatta fazla yukarda olması lazım çünkü olması gerekenden biraz daha yukarı çekiyorlarki zamanla daha normal konumuna inmesi için....Yani erken evrede yanak epey bir yukarda kalıyor ben aşağı insin diye dört gözle bekledim......Resimlerini gördüm yanakta iniklik olması mümkün değil şu aşamada.....Çizgileri düşünmek için çok erken daha yanakların oldupundan büyük görünebilir benim yastık yüz tabir edilen durumdaydı, gözlerde küçücük ve çekik ama zamanla normalleşti her şey şimdiden kuruntu yapmamanı tavsiye ederim.teşekkür ederim. evet yıllık iznimin tamamı gitti ama yanaklarım hala sarkık ve burnumun yanlarında, ağzımın kenarında çizgiler geri geldi. yüzüm de zamanla gerilmeyeceğine göre, bu çizgiler kalacak sanırım. o zaman ben niye bu ameliyatı oldum acaba???
Geciyor merak etme, hicctee kafaya takma, ben 4. aydayim ve hayranlarim cogaldii 40 yasimda
Simdi gülmekden yanaklarim bile acio bu duruma ve cok keyiflii netice
sizin yanaklarınıza yağ enjeksiyonu yapıldı mı peki? bir de uzun sürdü iyileşmem demişsiniz, nasıldı yüzünüz o sürede? çok güzel olmuşsunuz, eski haliniz nasıldı bilmiyorum ama bu haliniz muhteşem.Aynen katılıyorum.Ben cok cok memnunum.Eşime amca bana abla diyorlar.Müthiş guzel bir duygu.Ama doktoru iyi secmek lazım
sizin yanaklarınıza yağ enjeksiyonu yapıldı mı peki? bir de uzun sürdü iyileşmem demişsiniz, nasıldı yüzünüz o sürede? çok güzel olmuşsunuz, eski haliniz nasıldı bilmiyorum ama bu haliniz muhteşem.
L lamia34 Albumunuzu tekrar acarmisiniz sskincasi yoksa. Ben onceden gormustum hepsini gun gun cok guzel anlatiliyordu. Su an sadece 3 resim gorunuyor. Erhan bey e ve baska dr lara ameliyat olmuss arkafaslar da var forumda kiyaslama yapma imkani verir.Eskisinde fen. değildim ama Amelyat ile çok daha guzel oldu bence yağ enjeksiyon U yapılmadı
Ama evet iyileşmem çok uzun sürdü
Aynen katılıyorum.Ben cok cok memnunum.Eşime amca bana abla diyorlar.Müthiş guzel bir duygu.Ama doktoru iyi secmek lazım
L lamia34 , siz 44 yaşında mısınız 30 mu??
Merhaba arkadaşlar bende endeskopik yüz germe oldum 2 ayı dolduryirum hala gözlerim çekik yanaklarım çok sis ve yukarda yüzümün üstü tarafı çok geniş ne zaman tam anlamıyla düzelir
Yy harika ama onceki halide boyle gerginmiydi onuda gorsek daha belirleyici olabilirdi
Cok sanslısın cok guzel olmuş kim yaptıysa değmis yani eger vaktiniz olursa kime yaptirdiniz asagi yukari nekadar butce ayirmamiz lazim bilgi verirmisinizGeciyor merak etme, hicctee kafaya takma, ben 4. aydayim ve hayranlarim cogaldii 40 yasimda
Simdi gülmekden yanaklarim bile acio bu duruma ve cok keyiflii netice
Guzel olmus dudak dolgunu kimyapti acaba ? Begendim cok bebek gibialta dokunmayıp üst dudağa çok az yaptırıp bir denemelisin fakat doktora gittiğinde yüzünün şurasına yapalım burasına yapalım derlerse sakın yaptırma yüzün çok hoş şu anda çünkü doktorlar dolgu yapmayı çok sevr biliyosn ikna kabiliyetleride çok yüksektr.
Evet endoskopik alt kısma çok sınırlı oranda etki ediyor, ama yüz yukarı kalktığı için dikkat daha çok gençleşen bölgelere yöneliyor , ne kadar alt bölge de deformasyon varsa da ameliyat öncesi kadar dikkat çekmiyor, yüzün bütünü bozmuyorsa çok sorun olarak görülmüyor dr'lar tarafından....Gıdı lazer lipoyla aldırılabilir ben yaptırdım ama ben kendim çene hattı keskinliği istiyorum , dr'da bana çok istiyorsan gereriz demişti yani illa yapılmaz diye bir şey yok, ben kendim biraz kafaya takıyorum ama kimse bana alt yüz bölgen yaşlı demiyor...Diğer seçenek çene implantı takılabilir....Bizimki neden böyle oldu dr'a bıraktım tamamen, ilk defa ameliyat olacağım için aklıma gelmedi herşey, ameliyat sonrasında zaten çene , gıdı düşüncek halde olamıyor insan bir an önce ucube görüntüden çıkmak içim gün sayıyorsun ne zaman iyileşip kendine geliyorsun o zaman diğer bölgeler göze çarpıyor ama kolay kolayda tekrar yeni bir operasyonu göze alamıyorum o sebeple ben iyice yaşlanmayı bekleyeceğim.....Yeni olacak arkadaşlar alt bölge için ısrarcı olsunlar tek tavsiyem bu olabilir.
Endoskopik ortayüz germe de şakaklardam ve göz altından giriyorlar kulak önü kesisi yok yani oradan çalışmıyorlar....Eğer yüzün alt bölgesinde çok deformasyon varsa, o zaman alt yüz germeyle birlikte yapılabilir ama dr'lar bunu daha çok ileri yaşlardaki hastalarda tercih ediyorlar......Çene implantı daha çok eğer çene geride kalmışsa,burundan daha geride ise ve profili bozuyorsa yapıyorlar usta ellerde sonuçlar güzel ama yaşlanma için ilk tercih edilecek yöntem midir onu bilemiyorum...İmplant daha çok yüz de olan yapısal bozuklukta tercih edilen yöntem...Ben dr'a kendim için sorduğumda çeneye dolgu ya da germe yapabiliriz demişti.Merhaba peganum, sana ozelden de mesaj attim ben de endoskopik germe istiyorum, ama cene hattimda hafif bozulma var, endo yaptirirken belki cene ovalimi germek lazim ama bu sefer kulak onunden deri cikacak bu da sinirimi bozuyor, cene implanti ise yarar mi gercekten, ondan da korkuyorum mesela sezen aksu cok kotu olducene yaptirdigi icin, bi de endo nun iyilesme sureci sanirim cok uzun, bu surecde herkes anlayacak estetik yapildigini, off cok zor bir surec sanirim, brni eklersen cok sevinirim..