Evet endoskopik alt kısma çok sınırlı oranda etki ediyor, ama yüz yukarı kalktığı için dikkat daha çok gençleşen bölgelere yöneliyor , ne kadar alt bölge de deformasyon varsa da ameliyat öncesi kadar dikkat çekmiyor, yüzün bütünü bozmuyorsa çok sorun olarak görülmüyor dr'lar tarafından....Gıdı lazer lipoyla aldırılabilir ben yaptırdım ama ben kendim çene hattı keskinliği istiyorum , dr'da bana çok istiyorsan gereriz demişti yani illa yapılmaz diye bir şey yok, ben kendim biraz kafaya takıyorum ama kimse bana alt yüz bölgen yaşlı demiyor...Diğer seçenek çene implantı takılabilir....Bizimki neden böyle oldu dr'a bıraktım tamamen, ilk defa ameliyat olacağım için aklıma gelmedi herşey, ameliyat sonrasında zaten çene , gıdı düşüncek halde olamıyor insan bir an önce ucube görüntüden çıkmak içim gün sayıyorsun ne zaman iyileşip kendine geliyorsun o zaman diğer bölgeler göze çarpıyor ama kolay kolayda tekrar yeni bir operasyonu göze alamıyorum o sebeple ben iyice yaşlanmayı bekleyeceğim.....Yeni olacak arkadaşlar alt bölge için ısrarcı olsunlar tek tavsiyem bu olabilir.