Endoskopik yüz germe - Facelift

teşekkür ederim. bugün dikişlerim alındı. 6.gün ve ödem epey geçti, hafif morluklar var. ağrı pek yok. birden bire mükemmel sonuç beklemiyorum tabi, zamanla daha iyi anlaşılacak sanırım.
Benim en çok merak ettiğim dikişlerin görüntüsü nasıl.üst göz kapağı ve göz altında dikişler vardır heralde.kök hücrede yaptımı dr.gözlerinde küçülme oldumu.

Benim en çok merak ettiğim dikişlerin görüntüsü nasıl.üst göz kapağı ve göz altında dikişler vardır heralde.kök hücrede yaptımı dr.gözlerinde küçülme oldumu.

dikiş yerleri hala belli. dediğin gibi üstte ve altta dikiş oldu. kök hücre de yaptı. ben özellikle çene ovalinde ve bira z da boyun kısmında olmasını istedim. doktorcum yanaklara ve alına da yapmış :) şimdilik küçülme var gibi gelmedi. ama gözlerim badem olmuş. gözlerimin eski şeklinden rahatsız değildim ama badem göz (ki öyle bir talebim olmadı hiç) fena olmamış gibi.

dikiş yerleri hala belli. dediğin gibi üstte ve altta dikiş oldu. kök hücre de yaptı. ben özellikle çene ovalinde ve bira z da boyun kısmında olmasını istedim. doktorcum yanaklara ve alına da yapmış :) şimdilik küçülme var gibi gelmedi. ama gözlerim badem olmuş. gözlerimin eski şeklinden rahatsız değildim ama badem göz (ki öyle bir talebim olmadı hiç) fena olmamış gibi.
Eski halinle şu anki halin arasında abartı bi fark varmı.hastanede kalış süresi kaç gün.bide refakatçiye ihtiyaç varmı.cesaretimi toplayabilirsem bende ercan beye ameliyat olucam.cevapların için teşekkür ederim

Eski halinle şu anki halin arasında abartı bi fark varmı.hastanede kalış süresi kaç gün.bide refakatçiye ihtiyaç varmı.cesaretimi toplayabilirsem bende ercan beye ameliyat olucam.cevapların için teşekkür ederim

doğrusu epey bir fark var. önceden yüzümün yorgun bir görüntüsü vardı. ve sağ göz kapağım diğerinden daha düşüktü. nerdeyse sol gözün yarısı gibi görünüyordu. normal hayatta farkedilmese bile fotoğraflarda oldukça bariz görünüyordu. şimdi ikis de eşit. hastanede 2 gün kaldım. benim de refakatçim yoktu. idare ediliyor. çok zor bir durumda olmuyorsun.

doğrusu epey bir fark var. önceden yüzümün yorgun bir görüntüsü vardı. ve sağ göz kapağım diğerinden daha düşüktü. nerdeyse sol gözün yarısı gibi görünüyordu. normal hayatta farkedilmese bile fotoğraflarda oldukça bariz görünüyordu. şimdi ikis de eşit. hastanede 2 gün kaldım. benim de refakatçim yoktu. idare ediliyor. çok zor bir durumda olmuyorsun.
Anladığım kadarıyla sen çok memnun kaldın.yani çok kötü bi görüntü olmuyor ameliyat sonrası

Anladığım kadarıyla sen çok memnun kaldın.yani çok kötü bi görüntü olmuyor ameliyat sonrası

İlk 3 gün görüntü oldukça kötüydü. şiş bir yüz ve kıpkırmızı gözler ile aynaya bile bakmak içimden gelmedi. 4. gün itibari ile ödem inmeye göz çevresindeki kızarıklıklar açılmaya başladı. bugün 7.gün ve dikişler dün alındı. şu an alt göz çevredeki izler belli belirsiz ama göz kapaklarım şiş ve kırmızı. üst göz kapağındaki çizgiler de henüz belirgin. ve kaş ile göz arasındaki bölge hissiz hala.

bir çok yerde 30 yaşındayım yazmışsını, görünüyor farkında değilsiniz. iyi oldu bu da itirafınızın kanıtı olarak burada bulunsun.
şu yaşlarnzla ilgili lütfen doğru bilgi veriniz geçen hafta bir doktorla görüştüm 37 yaşında olan bir bayan aradk ve yası 45 çıktı lütfen sonra ben yapamam dedi size 40 yaş üstüne uyguluyorum dedi trıs tırıs geldim

drlar endoskopik mid face lifti ihtiyaca göre yapıyor. yas önemli degil .yanak sarkmışşsa yapılır sarkmamışşsa yapmazlar.yukardaki muhabbeti anlayamadım.

drlar endoskopik mid face lifti ihtiyaca göre yapıyor. yas önemli degil .yanak sarkmışşsa yapılır sarkmamışşsa yapmazlar.yukardaki muhabbeti anlayamadım.
ben burada bir bayann yüzünü beğendim onun neticesinde doktorla görüşmeye gittim o arada kadınlar kulübü sitesi bir süreliğine kapatılmıştı o yüzden bana yaşnı sordu kendi pc sinde yaş sıralamasına göre kaydetmiş ve bulamadık sonra 40 yaş üstüne baktk ve buldu ve o doktor un prensibi demekki 40 yaş üzerine yapıyo bu uygulamayı burada neden küçük söylüyolar yaşını anlamıyorum neyse onu söyleyin boşuboşuna 8 saatlk yol çektim konu bu...

Sonuç olarak yinede resim gördün.ama garip bir durum dr un 40 yaş üstüne yapıyorum demesi.uygulama klasik face lift mi ydi.

Sonuç olarak yinede resim gördün.ama garip bir durum dr un 40 yaş üstüne yapıyorum demesi.uygulama klasik face lift mi ydi.
bence garip olan dürüst olmamak ve değilmiş bir çok işlem yapmış neyse benim sorunum yargılamak veya çok fazla eleştirmek değil sonuçta benmde yaş kompleksim var yaşlanma korkum var ama burada en ufak bir yanıltma olmamalı bence sonuçta hepimiz bir emek ve para harcıcaz

şu yaşlarnzla ilgili lütfen doğru bilgi veriniz geçen hafta bir doktorla görüştüm 37 yaşında olan bir bayan aradk ve yası 45 çıktı lütfen sonra ben yapamam dedi size 40 yaş üstüne uyguluyorum dedi trıs tırıs geldim
hangı doktora gıttınız

neyse artık bu konuyu uzatmak istemiyorum zaten bir netice alamadım ercan beylede görüştük bir çok resimler gösterdi ve beğendim bana yapacaklarn anlattı yüzümün kemik yapısnı çok beğendi güçlü bir kemik yapın var dedi htürlü şekli veririz dedi pzartesi günü ameliyat günümü belirleyip olacağım inşallah iş ciddiye binince şimdiden kıpır kıpr yüreğim:KK49:

neyse artık bu konuyu uzatmak istemiyorum zaten bir netice alamadım ercan beylede görüştük bir çok resimler gösterdi ve beğendim bana yapacaklarn anlattı yüzümün kemik yapısnı çok beğendi güçlü bir kemik yapın var dedi htürlü şekli veririz dedi pzartesi günü ameliyat günümü belirleyip olacağım inşallah iş ciddiye binince şimdiden kıpır kıpr yüreğim:KK49:
pardon yaa ercan yazmışım erhan eryılmaz yapıcak orta yüz germeyi

pardon yaa ercan yazmışım erhan eryılmaz yapıcak orta yüz germeyi
bı cok kısı merak edıyor gelısmelerı burdan resım paylasmıyor kımse bıze yardımcı olursun sanırım gelısmelerı bende erhan beyle gorustum yaptırmama bıraz var

bı cok kısı merak edıyor gelısmelerı burdan resım paylasmıyor kımse bıze yardımcı olursun sanırım gelısmelerı bende erhan beyle gorustum yaptırmama bıraz var
tabikide bilgilendiririm resm de eklerim elimden geleni yaparım sizlerde dualarınızı esirgemeyin

tabikide bilgilendiririm resm de eklerim elimden geleni yaparım sizlerde dualarınızı esirgemeyin
bu arada kaç yasındasın ne problemın vardı hangı doktorlarla gorustun ben erhan beyın yanak konusunda problemlıyım cunku benım yanaklarım cok zaten yukarıya kalkınca cok yanak yanak olucagımdan korkuyorum yoksa gozler alınlar kaslar cok guzel

Mesele yaşını yanlış söylemek değil anlamamışsınız durumu. Burası sahte profil dolu. Bir kişinin profilinden başka yerlerde yazdıkları da görülebiliyor ve burada kendini farklı başka yerde farklı tanıtan, olmadıkları ameliyatları gün gün fotograflayabilen insanlar var... bir sürü kişi de o kişiye arka çıkmış mesela. KK ya durumu yazdım kaale almadılar. O kişinin yazdıkları hala da duruyor. Benim bildiğim bu insanları kandırmak demek ve suçtur. Reklam yapmak isteyen adına reklam diyerek yapabilir bunu, insanları bu şekilde kandırarak değil.

X