Endoskopik yüz germe - Facelift

D demet25 slm yüzündeki sorun nedir.
bayadir girmiyorum foruma özledim yaa kızlarda birer birer dağıldı eskiden buraları çok hareketliydi :KK68:
suratımda elastıkıyet kaybı var cene hattım yok hafıf gıdı var goz altlarım ıcerı cokuk cocukluktan berı ucken surat ıstıyorum daha oncelerı serhat tuncer cenene yag dolgusu yaparız eger begenırsen protez yaparız dedı ebru yasara yapmıstı goz altı kapaklarını alırız demıstı cok hafıf bır mudahale olucaktı 2sene once gorusmustum ozamanlar örumcek agı madurlarındandım resım paylasıyorum bu
12002220_10156058556190722_5890178700871652798_n.jpg 11745417_122381048103418_5481032228671707572_n.jpg 11745417_122381048103418_5481032228671707572_n.jpg 11012988_10155858216675722_867787600403260841_n.jpg

D demet25 anlıyorum sorununu benimde öyleydi 24-25 yasimdada göz altımda pek dolu değildi iskelet yapısından kaynaklanıyor bana öyle dedi dr lar.bende birçok dr gittim endoskopi onerende oldu macs lift onerende oldu yağ dolduralim diyen de oldu ki yağ doldurmak nekadar mantıksız sarkmış dokunun üstüne neyse öyle Cnm ışte.zor bir süreç ne istiyorsun biraz sen karar vermen gerekiyor.dolu dolu yanak seviyorsan endoskopi ama alt yüze etki etmez pek alt yüzdeki gevsemelerine çare değil.onun içinde mini,macs lift 2 si aynı şey zaten ondan yaptirman gerek Cnm.
Serhat tuncer e gitti mi öyle yazmışsın.Ne dedi dr ne onerdi . Benm yüzüm üçgen ama su an hafif U oldu tabi yanaklarim düştü üstte bi dolgunluk yok

D demet25 anlıyorum sorununu benimde öyleydi 24-25 yasimdada göz altımda pek dolu değildi iskelet yapısından kaynaklanıyor bana öyle dedi dr lar.bende birçok dr gittim endoskopi onerende oldu macs lift onerende oldu yağ dolduralim diyen de oldu ki yağ doldurmak nekadar mantıksız sarkmış dokunun üstüne neyse öyle Cnm ışte.zor bir süreç ne istiyorsun biraz sen karar vermen gerekiyor.dolu dolu yanak seviyorsan endoskopi ama alt yüze etki etmez pek alt yüzdeki gevsemelerine çare değil.onun içinde mini,macs lift 2 si aynı şey zaten ondan yaptirman gerek Cnm.
Serhat tuncer e gitti mi öyle yazmışsın.Ne dedi dr ne onerdi . Benm yüzüm üçgen ama su an hafif U oldu tabi yanaklarim düştü üstte bi dolgunluk yok
pazartesı erhan beye gıdecegım salı serhat beyle randevum var serhat beyle daha once gorusmustum yasımın yuz germe ıcın cok genc oldugunu soylemıstı derı bosalması var dedı ceneyede yag dolgusu ılk yaparız dedı sonra begenırsem protez yaparım dedı goz altlarından bıraz keserım dedı sımdı ne dıyecek bılemıyorum ben ucgen bır yuz ıstıyorum

D demet25 klasik yüz germe için erken olabilir ama deride gevşeme varsa sadece yağ koy durup böyle şişman yüz olmaz ama Benm görüşüm tabi bu.alt yüzün eskiden beri üçgen değilde dolgunsa yapın öyledir belki yüz iskeletin öyledir yada yağ vardır orda :) endoskopide zaten 30 lu yaşlarda yapılıyor en iyi yapan dr ların basinda da erhan eryılmaz geliyor zaten gidince anlarsın demek istediğimi.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende orta yüz göz kapagı ve şakak germe ameliyatı olmayı düşünüyorum ama dr kararı veremedim birçok dr la görüştüm ama en güveniliri nuri çelik geldi. Bu dr hakkında bilgi sahibi olan varmı

bugun erhan beyle randevum vardı kendısı gercekten herseyı bana tek tek anlattı gercekten resımlerı gordum resımler genclestırme degıl guzellestırme amelıyatlarıydı tam 1 saat bana her ınce ayrıntıya kadar resımlerı gosterdı gercekten bu ıs ıcın cok ıyı bır cok doktor gordum yerınden kalkmadı bıle sıkılmadan anlatması cok guzeldı mart ayına kalmaz yaptıracagım erhan beye amelıyat olanlar bana msj atabılırımı

D demet25 klasik yüz germe için erken olabilir ama deride gevşeme varsa sadece yağ koy durup böyle şişman yüz olmaz ama Benm görüşüm tabi bu.alt yüzün eskiden beri üçgen değilde dolgunsa yapın öyledir belki yüz iskeletin öyledir yada yağ vardır orda :) endoskopide zaten 30 lu yaşlarda yapılıyor en iyi yapan dr ların basinda da erhan eryılmaz geliyor zaten gidince anlarsın demek istediğimi.
cnm sen erhan beye amelıyat oldun sanırım resımlerını özelden gorebılırmıyım

D demet25 Ben olmadım ameliyat canm ama olmam gerek artık 1 senedir arastiriyom yaa :KK51:.Erhan bey çok iyi bir dr .Serhat beylede bir görüş bakalım.Erhan bey ne dedi sana peki.

merhaba arkadaşlar. ben 21 kasım cmts günü ercan bey'e endoskopik yüz ameliyatı oldum. bugün ameliyatan sonraki 3. günüm. şu an görüşüm biraz bulanık olduğu için rahat yazamıyorum. ilerleyen günlerde sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak olmak için daha çok yazabilirim.

Arkadaslar hepinize merhaba diyorum oncelikle. Bu siteye yeni uye oldum. Endoskopik yuz germe yaptirmayi dusunuyorum. Denetimlerinizi okudum. Zamanim kisitli çalisiyorum cunku. Konustugum doktorlar basit gibi gosteriyor. Benimle ameliyat sonrasi resimlerinizi paylasabilirmisiniz. Mesela 15gun ve 1ay sonra nasil. Tesekkur
ay çok abarttım kendime gelmeliyim. bir de gözlerimde bir sorun var onu eklemeyi unutmuşum duruma. sırtüstü yattığımda yavaş yavaş göz yaşım akmaya başlıyor. bir damla çok çok yavaş dış kenardan akıyor, kaşındıran bir his yapıyor, silsem gene akıyor. bu da böyle...

merhaba arkadaşlar. ben 21 kasım cmts günü ercan bey'e endoskopik yüz ameliyatı oldum. bugün ameliyatan sonraki 3. günüm. şu an görüşüm biraz bulanık olduğu için rahat yazamıyorum. ilerleyen günlerde sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak olmak için daha çok yazabilirim.
Gecmıs olsun cnm kac yasındasın ne sıkayetın vardı

Çok geçmiş olsun.kendinizi iyi hissettiğinizde detayları açıklarsanız çok sevinirim

Çok geçmiş olsun.kendinizi iyi hissettiğinizde detayları açıklarsanız çok sevinirim

teşekkür ederim. bugün dikişlerim alındı. 6.gün ve ödem epey geçti, hafif morluklar var. ağrı pek yok. birden bire mükemmel sonuç beklemiyorum tabi, zamanla daha iyi anlaşılacak sanırım.

X