:) bunları bilerek girmek lazım bu ameliyata hemen süper olmuyor yüz bekleme süresi böyle işte ,şarkıcı hayko gibi, senin yazdığın travesti gibi geziliyor bir müddet makyajla kapat artık yapacak bişey yok 17 gün biraz daha bekle bakalım yüz zor tabi saklamak :)17. gün ve hala japon travestiye benziyorum( bugün daha önce beni sadece 2 kere çok kısa görmüş birisiyle görüşmem gerekiyordu ve kadın suratıma bakakaldı ve yüzüne ne oldu diye sordu (
şişlik morluk insanı niye travestiye benzetir anlamadım ben. ben 3 ay sonra da bir şeye benzeyecek gibi değilim bence, aynaya baktıkça inanasım gelmiyor güzelliği geçtim daha az çirkin olacağıma.haftaya da işe gitmem gerek. kapatıcılar fondotenler küçücük kalmış çekik gözleri, eblek bakışları saklamıyor:) bunları bilerek girmek lazım bu ameliyata hemen süper olmuyor yüz bekleme süresi böyle işte ,şarkıcı hayko gibi, senin yazdığın travesti gibi geziliyor bir müddet makyajla kapat artık yapacak bişey yok 17 gün biraz daha bekle bakalım yüz zor tabi saklamak :)
şişlik morluk insanı niye travestiye benzetir anlamadım ben. ben 3 ay sonra da bir şeye benzeyecek gibi değilim bence, aynaya baktıkça inanasım gelmiyor güzelliği geçtim daha az çirkin olacağıma.haftaya da işe gitmem gerek. kapatıcılar fondotenler küçücük kalmış çekik gözleri, eblek bakışları saklamıyorJelesec ((
doktorla görüşücem tekrar önümüzdeki günlerde. ilk başlarda normal diyor ama sanki o benim suratımda bir tuhaflık görmüyor gibi.deka bu endo yani süreç bu bekle geçecek hepsi diyorum ya çoğu ile reelde arkadaşım buradan gördüm ha kalırsa ufak tefeş şeyler bilemem onu yüz olmadım ben :) panic yapma ara doktora de süre ne kadar diye
28 yaş çok erken geldi bana. hiç bir doktorla görüştünüz mü? yani bu ameliyat genelde 40 tan sonra yapılıyor ama benim gibi bazı kadınlar 35 ten sonra ihtiyaç duyabiliyor nadir olarakmerhaba aranıza yeni katıldım . bu ameliyatı ben de araştırdım ve uygun buldum, çünkü yaşım daha 28 . iki kaş arasi ve yanak bölgemdeki çizgilerden kurtulmak istiyorum, botox filan geçici çözümler asla ve asla istemiyorum. onlara her 6 ayda vereceğim paraları kalıcı çözüm bulup ona harcamak istiyorum . söz konusu kalıcı çözüm acaba bu ameliyatı yaptırsam kaç sene sonra tekrar yaptırmam gerekecek. doktorlar kaç sene garanti veriyorlar? bana yardımcı olur musunuz teşekkürler.
yaşım 28 ama şu yanaklarımın asık olması ve kaş araların deki o iki çizgi beni 35 yaşında ve çok sinirli gösteriyor. yüzüm çok gergin ve ben bu durdumdan çok rahatsız olmaya baladım. ben ameliyat diyorum ama bana onerebileceğiniz bir şey varmı'? doktora filan gitmedim daha yeni araştırmaya başladım . doktora gitmeden once bir on bilgi almak istiyorum . her gittiğim doktor güvenemem sonuçta bu benim yüzüm.28 yaş çok erken geldi bana. hiç bir doktorla görüştünüz mü? yani bu ameliyat genelde 40 tan sonra yapılıyor ama benim gibi bazı kadınlar 35 ten sonra ihtiyaç duyabiliyor nadir olarak
bence bir doktorun görmesi lazım önce. burada bir sürü doktorun adı geçiyor, gidin görüşün bir şey kaybetmezsiniz.yaşım 28 ama şu yanaklarımın asık olması ve kaş araların deki o iki çizgi beni 35 yaşında ve çok sinirli gösteriyor. yüzüm çok gergin ve ben bu durdumdan çok rahatsız olmaya baladım. ben ameliyat diyorum ama bana onerebileceğiniz bir şey varmı'? doktora filan gitmedim daha yeni araştırmaya başladım . doktora gitmeden once bir on bilgi almak istiyorum . her gittiğim doktor güvenemem sonuçta bu benim yüzüm.
Geciyor merak etme, hicctee kafaya takma, ben 4. aydayim ve hayranlarim cogaldii 40 yasimda17. gün ve hala japon travestiye benziyorum( bugün daha önce beni sadece 2 kere çok kısa görmüş birisiyle görüşmem gerekiyordu ve kadın suratıma bakakaldı ve yüzüne ne oldu diye sordu (
şişlik morluk insanı niye travestiye benzetir anlamadım ben. ben 3 ay sonra da bir şeye benzeyecek gibi değilim bence, aynaya baktıkça inanasım gelmiyor güzelliği geçtim daha az çirkin olacağıma.haftaya da işe gitmem gerek. kapatıcılar fondotenler küçücük kalmış çekik gözleri, eblek bakışları saklamıyorJelesec ((
ben sizin fotograflarınız gördüm siz de anormal bir görüntü çıkmamış sanki. yani kaşlar gözler gayet güzelmiş.Geciyor merak etme, hicctee kafaya takma, ben 4. aydayim ve hayranlarim cogaldii 40 yasimda
Simdi gülmekden yanaklarim bile acio bu duruma ve cok keyiflii netice
teşekkürler M misch . okudum biraz tecrübeleri, ama benin sorunum biraz gözümün biri küçük gibi değil. bir gözüm de daha küçük tabii de. baya travestiyim desem inanırlarDeka moralini bozma hepimiz bu süreçlerden geçtik eski mesajlara göz at istersen .İlk üç gün uzaylı sonra dayak yemiş moğol sonra japon travesti .. böyle gidiyordufotograf eklemeye devam et gün gün bakıp yorum yapalım.
Mantık olarak doğru düşünüyorsunuz geçici çözümlerle uzun vadede daha çok para harcanıyor ama siz çok gençsiniz o sebeple ameliyat için erken derim....Bu ameliyat yanağı yapısal olarak sarkık olanlara ya da yaş ilerledikçe sarkan yanakları eski konumuna getirmek için yapılır.... Yaşa bağlı bir sarkma olduğunu sanmıyorum sizde eğer yapısal olarak yanağınızda düşme varsa dr yapabilir ama ben bu genç yaşta tavsiye etmem....Botox için de erken bir yaş bence, dolgu yapılabilir diye düşünüyorum.merhaba aranıza yeni katıldım . bu ameliyatı ben de araştırdım ve uygun buldum, çünkü yaşım daha 28 . iki kaş arasi ve yanak bölgemdeki çizgilerden kurtulmak istiyorum, botox filan geçici çözümler asla ve asla istemiyorum. onlara her 6 ayda vereceğim paraları kalıcı çözüm bulup ona harcamak istiyorum . söz konusu kalıcı çözüm acaba bu ameliyatı yaptırsam kaç sene sonra tekrar yaptırmam gerekecek. doktorlar kaç sene garanti veriyorlar? bana yardımcı olur musunuz teşekkürler.
Biraz erken olmusum ameliyati maalesef, ama pisman diilimben sizin fotograflarınız gördüm siz de anormal bir görüntü çıkmamış sanki. yani kaşlar gözler gayet güzelmiş.
Bende sizin fotograflari görmek isterdim izniniz olursaben sizin fotograflarınız gördüm siz de anormal bir görüntü çıkmamış sanki. yani kaşlar gözler gayet güzelmiş.
benimki yapısal ayrıca kırışıklıklar olunca dahada rahatsız ediciMantık olarak doğru düşünüyorsunuz geçici çözümlerle uzun vadede daha çok para harcanıyor ama siz çok gençsiniz o sebeple ameliyat için erken derim....Bu ameliyat yanağı yapısal olarak sarkık olanlara ya da yaş ilerledikçe sarkan yanakları eski konumuna getirmek için yapılır.... Yaşa bağlı bir sarkma olduğunu sanmıyorum sizde eğer yapısal olarak yanağınızda düşme varsa dr yapabilir ama ben bu genç yaşta tavsiye etmem....Botox için de erken bir yaş bence, dolgu yapılabilir diye düşünüyorum.
Mantık olarak doğru düşünüyorsunuz geçici çözümlerle uzun vadede daha çok para harcanıyor ama siz çok gençsiniz o sebeple ameliyat için erken derim....Bu ameliyat yanağı yapısal olarak sarkık olanlara ya da yaş ilerledikçe sarkan yanakları eski konumuna getirmek için yapılır.... Yaşa bağlı bir sarkma olduğunu sanmıyorum sizde eğer yapısal olarak yanağınızda düşme varsa dr yapabilir ama ben bu genç yaşta tavsiye etmem....Botox için de erken bir yaş bence, dolgu yapılabilir diye düşünüyorum.
selam beyrul, dudak dolgunu kime yaptırdın? resimlerini görebilir miyim?alta dokunmayıp üst dudağa çok az yaptırıp bir denemelisin fakat doktora gittiğinde yüzünün şurasına yapalım burasına yapalım derlerse sakın yaptırma yüzün çok hoş şu anda çünkü doktorlar dolgu yapmayı çok sevr biliyosn ikna kabiliyetleride çok yüksektr.
bence şu an çok güzelsin, başarılı demek ki. yalnız bu endoskopik midface benim biraz kafamı karıştırdı. benim şikayetim burun kenarlarından çeneme inen derin çizgilerdi. ameliyattan hemen sonra onlar yok olmuştu ama şimdi tekrar belirmeye başladı. o çizgiler için tam yüz germe gerekiyor sanırım, bana iki doktor da yaşın bunun için çok genç demişti. e benim de anlamadığım eğer o çizgileri yok etmiyorsa napıyor bu endoskopik midface?Ya arkadaslar bisi sorcam, endo yaptiran arkadaslarda müthis deisim var, ben de hic bi fark yok ayniyim kimse anlamio bile endo yaptirdigimi, simdi benim operasyon basarisizmi demek oluyo bu??