- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
Canim Lamia34 gormedi sanirim sizin mesajinizi, ama ben kas goz ameliyati olmus biri olarak soyleyebilirim ki, 1 ay sonra bile gozlerim garip bakiyordu , ya da ban aoyle geliyordu, kaslarim asilmisti ama ben bi degisiklik farkedemedim, yalniz gozaltimdaki dikislerden gozlerim kucuk gorunuyordu , hatta benim dr um bantlarimi 8 gun cikrtmadi, kafamin icindeki dikislerimi de 1 ay sonra aldi, ben ameliyattan 15 gun sonra baska bir sehire gitmistim ve gozalimdaki dikislerimin bir kismini alamamisti doktorum, gittigim sehirde goz hekimine aldirdim goz dikislerimi, cok canim yandi, hatta gozumun icine yakin olan dikisimden kan akmisti. 18 Nisan da ameliyat olmustum, kendimi iyi hissetmeye Mayis 18 gibi baslamistim. Ben biraz nazliyim, arkaasalarim endoskopik ameliyat oldular hooop haftasina toparlananlar oldu, japonumsu goruntun gececektir, arkadaslarimizin cogunlugunda o goruntu olmustu. Kafana takacagin bri surec degil aslind abu surec cunku, simdi dusundugumde bos yere telasa kapilmis oldugumu dusunuyorum, gozlerim esit, hic bir sorunum yok sayilir yalniz benim sol gozaltimda dikis izi kaldi, doktorum tam kirpik dibinden kesmemis sol goz altimi.merhaba, sizin kaş kaldırma da yapıldı mı? benim şu anda kaşlarım gözlerim çok tuhaf görünüyor, daha çok erken diye kendimi telkin ediyorum kendimi. sizin de öyle miydi ameliyattan 1-2hafta sonra?
Goz kapaklari ise hemen iyilesiyor, en kolay ameliyat sanirim goz kapagi ameliyati.