selam, sizin ameiiyattan bir hafta sonraki haliniz nasıldı? ne kadar sürede normal ifadenize kavuştunuz?
fotograflarınızı gördüm şimdi, ilk hafta da gayet güzel. size kaş kaldırma yapıldı mı?selam, sizin ameiiyattan bir hafta sonraki haliniz nasıldı? ne kadar sürede normal ifadenize kavuştunuz?
Ben daha ameliyat olmadım canım.ama düşünüyorum.yüz olduğu içinde açıkçası korkuyorum.sizin gibi bu ameliyatı olmuş olan arkadaşlardan bilgi alıyorumben karıştırdım sanırım, sizin de ameliyat olduğunuzu sandım pardon. benim şu anda beğenilecek bir halim yok, yani daha çok erken ama iner mi bu kaşlar acaba((
teşekkürler, şu anda hiç foto yüklemek istemiyorum, kötü görünüyor zaten suratım. sizin de anladığım kadarıyla iyileşmeniz uzun sürmüş. sizde nasıl bir görüntü vardı? benim kaşlarımla gözlerim arasında o kadar mesafe var ki tuhaf bir ifade var yüzümdeÇok geçmiş olsun, olup kurtulmuşsunuz, bundan sonraki nekahat döneminizde hızlı yol alırsınız inşallah. Resim yüklediğinizde görmek isterim...
foto yükledim, bakabilirsiniz.İlk zamanlar onunda biaz yukarıdaydı diye hatırlıyorum .ama aklımda kötü bi görüntüsü kalmadı.hatta çok beyenmiştim.sende çok endişelenme onlar zamanla gevşer canım.kolay deyil iyice gerildiler tabi.@ebiy arkadaşın fotolarınada izin verirse bakın derim onunda sonucu başarılı olmuş
teşekkürler, şu anda hiç foto yüklemek istemiyorum, kötü görünüyor zaten suratım. sizin de anladığım kadarıyla iyileşmeniz uzun sürmüş. sizde nasıl bir görüntü vardı? benim kaşlarımla gözlerim arasında o kadar mesafe var ki tuhaf bir ifade var yüzümde(( düzelir mi zamanla sizce, kaşlarım iner mi olması gereken yere?
Sevgili Deka, şu anki görüntünüzü hiç kafanıza takmayın, kaşlar tabii ki ideal mesafesine inecek......Benimde ilk günler kaşlar Mr. Spak gibiydi zamanla her şey yoluna girdi.....Benim en büyük sorunum ödemin çok olması, gözümün birinin küçük, birinin normal boyutta olması, sağ tarafımın daha fazla çekik durması elmacık kemiklerimin olabildiğince maksimum yukarda olması idi....Yüzüm çok şekilden şekile girdi ama sonunda hepsi geçti.....Sabırlı olmanız lazım, kolay bir ameliyat değil bence en zor tahammül gösterilecek ameliyat yüz germe ama sonuç çok tatmin edici olacak....İyileşme de kişinin bünyesine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor, geçmiş yorumlarımı keza başka üyelerin yorumlarını okumuşsunuzdur.....İnşallah sizde hızlı iyileşen hastalardan olursunuz daha çok erken dönemdesiniz...Sizi izlemeye aldım albümümü kapatmıştım, artık eski olduğum için yeni üyeler albüm yapsın diye ben çekildim....Şu an görüp fikir edinmeniz için açtım tekrardan ama sizin resimleri ben göremiyorum...
çok teşekkür ederim, moral veriyorsunuz sağolun. dün gece yarım yamalak uyudum onda da kabuslarla. sinirlerim çok bozuk aynaya bakınca ürküyorum kendimdenSevgili Deka, şu anki görüntünüzü hiç kafanıza takmayın, kaşlar tabii ki ideal mesafesine inecek......Benimde ilk günler kaşlar Mr. Spak gibiydi zamanla her şey yoluna girdi.....Benim en büyük sorunum ödemin çok olması, gözümün birinin küçük, birinin normal boyutta olması, sağ tarafımın daha fazla çekik durması elmacık kemiklerimin olabildiğince maksimum yukarda olması idi....Yüzüm çok şekilden şekile girdi ama sonunda hepsi geçti.....Sabırlı olmanız lazım, kolay bir ameliyat değil bence en zor tahammül gösterilecek ameliyat yüz germe ama sonuç çok tatmin edici olacak....İyileşme de kişinin bünyesine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor, geçmiş yorumlarımı keza başka üyelerin yorumlarını okumuşsunuzdur.....İnşallah sizde hızlı iyileşen hastalardan olursunuz daha çok erken dönemdesiniz...Sizi izlemeye aldım albümümü kapatmıştım, artık eski olduğum için yeni üyeler albüm yapsın diye ben çekildim....Şu an görüp fikir edinmeniz için açtım tekrardan ama sizin resimleri ben göremiyorum...
Teşekkür ederim yorumunuz için, sayfanıza tekrar baktım ama resimler görünmüyor, albüm ayarlarına bakarsanız bi tekrardan iyi olur belki açmayı unuttunuz...çok teşekkür ederim, moral veriyorsunuz sağolun. dün gece yarım yamalak uyudum onda da kabuslarla. sinirlerim çok bozuk aynaya bakınca ürküyorum kendimdensizin gayet güzel olmuş yüzünüz, kaşlarınız gözleriniz de çok güzel. sizi izlemeye aldım fotolarımı görebilmeniz lazım.
Şu an durumum düzeldi asimetri yok, ameliyatımın üzerinden 5 yıl geçti..PEGANUM şu anki durumunuz nasıl.bahsettiğiniz o sıkıntılar geçtimi.asimetri durumu düzeldimi
şimdi görünüyor sanırım tekrar yükledim
Alın gergin durduğu için gerildi sandım, ben 15. gün işe başlamıştım ama tanınmayacak haldeydim mecburen başlamak zorunda kaldım, ama aydan aya farkediyor tam olarak iyileşmem 2 yılı buldu, yanız benim durumumu referans almayın daha öncede yazdım çok defa, 2 arkadaşım benden önce bu operasyonu olup 3 ayda gayet normal görünüyorlardı benimki çok sıradışı bir durum oldu.kaş kaldırma ve alına yağ enjeksiyonu var. siz kaçıncı günde normale döndünüz?
kaş kaldırma ve alına yağ enjeksiyonu var. siz kaçıncı günde normale döndünüz?
çok teşekkürler, evet sabır gerekiyor da zor bir süreç işte insan korkuyor panikliyor.bu ameliyatı olan bir kaç arkadaşımı reelde gördüm pegumda biri bunlardan bu süreç beklmeli bir süreç hemen herşey normale dönmüyor uzun zaman alıyor sabırla beklemek en iyisi çok geçmiş olsun
çok teşekkürler, evet sabır gerekiyor da zor bir süreç işte insan korkuyor panikliyor.
Gecmis olsun canim, arkadaslarimiz bu ameliyati oldular , ben sadece goz kapagi, gozalti ve burun ucu ameliyati oldum, benim bile surecim oldukca agirdi, 1 ay kadar yuzum gozum sis gezdim. sizi gorebilirmiyim?çok teşekkürler, evet sabır gerekiyor da zor bir süreç işte insan korkuyor panikliyor.