burun kemerine mi yapılıyor işle tam anlayamadım ben de burun estetiği oldum 5 ay önce hiç bir şey bnm istediğim şekilde olmuyor bıktım artık .yılmadan düzgün bir doktor arıcam artık hayırlısı neler olacak sonum bilmiyorum inşallah mutlu olurzBen de simdilik burnuma ve ceneme dolgu yaptirdim.dr ziya saylana.oldukca iyi oldu
Süper duruooo, ama benim dudagim formu sizinki gibi güzel degilki yapmacik durursa bazilari gibi diye cekiniyorumbenm geçici dolgu 1 yıldır hala duruyor fakat ortası biraz azldı doktor zaten takviye yapıyor
alta dokunmayıp üst dudağa çok az yaptırıp bir denemelisin fakat doktora gittiğinde yüzünün şurasına yapalım burasına yapalım derlerse sakın yaptırma yüzün çok hoş şu anda çünkü doktorlar dolgu yapmayı çok sevr biliyosn ikna kabiliyetleride çok yüksektr.Süper duruooo, ama benim dudagim formu sizinki gibi güzel degilki yapmacik durursa bazilari gibi diye cekiniyorum
bildiğim kadarıyla vefat etmişHuseyin Guner yuz germede basarili midir, ameliyat olan ya da fikri olan varsa bilgilendirebilirmi acaba, tesekkurler simdide
Sardumyam16 doktorlari karistirdi sanirim vefat eden dr Güner Uysal - Magic plast, dr Hüseyin Guner Super plast ta calisan iyi bir cerrah ve hayatta cok sukur. Yakniz endo ameliyati yapmiyormus kendisi bilginize.Huseyin Guner yuz germede basarili midir, ameliyat olan ya da fikri olan varsa bilgilendirebilirmi acaba, tesekkurler simdide
ewt ya karıştırmışım kusura bakmayınSardumyam16 doktorlari karistirdi sanirim vefat eden dr Güner Uysal - Magic plast, dr Hüseyin Guner Super plast ta calisan iyi bir cerrah ve hayatta cok sukur. Yakniz endo ameliyati yapmiyormus kendisi bilginize.
uygulama nasılsın..şu anki halinden memnunmusun..sıkıntıların geçtimi..tam olarak yüzün normale döndümü..bilgi verebilirmisin..
sardunyam16 hemde nasil memnunum. 4 ay oldu. 7gun ise baslamistim. Normale dondu. Sol elmacik kemigi uzerinde hafif bir sislik var. Oda gecicek insallah.
uygulama çok sevindim memnun olmana..darısı bana ve bu operasyonu düşünenlere..dudağındaki eşitsizlikte düzeldimi.?kendiliğindenmi düzeldi.dr.müdahelesiylemi düzeldi?
sardunyam16 hemde nasil memnunum. 4 ay oldu. 7gun ise baslamistim. Normale dondu. Sol elmacik kemigi uzerinde hafif bir sislik var. Oda gecicek insallah.
huseyin guner e gozkapagi alt ust ameliyat olan birini gordum cok basariliydi, bend ehuseyin bey e dolgu ve botox yaptirdim, memnunmuyum hayir, kotu mu oldu hayir, iyi mi oldu hayir.... kisacasi hic bir degisiklik olmadi diyeyim sadece dudaklarim ilk basta igrencti neyseki sigar akullaniyorum diye dolgu hemen eridi de o igrenc dudaklardan kurtuldumHuseyin Guner yuz germede basarili midir, ameliyat olan ya da fikri olan varsa bilgilendirebilirmi acaba, tesekkurler simdide
neden inanmıyormuş bilgilendrrsen çok sevinirim çünkü tek çaraem endo gibiydi bnmHuseyin Guner endos yapmiyor kendisi soyledi bana, endo ya da inanmiyorum dedi