Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben 4 yıl önce Erhan eryılmaza yaptırdım çok çok çok memnunum yaş 44 ama inanın 30 dan fazla değilsin diyorlar.Ama su var benim iyileşmem birbuçuk yılı buldu o sure zordu.Doktor çok önemlı .Ben oğretmenım bana meslekten yenimizin dıye soran çok oluyor.Ama o süreci hesap ederek yaptırın derim

Neden 1,5 sene sürdü ? Bende erhan beye yaptirdim 3 ay gecti su an hersey normal( yastiksiz yattigimda sisio tek ama yastikla uyumayi basarirsam sabah hic sisligim olmuo artik söz dinliorum

merhaba, ercan karacaoğlu'na endoskopik orta yüz germe, göz altı torbaları ve göz kapağı ameliyatı oldum. 6. günümdeyim. sorularınız varsa cevaplayabilirim.

D deka slm nasıl hissediyorsun kendini .
gayet iyi hissediyorum, ağrı sızı yok, sadece ilk günler gözlerimi tam açamıyordum, gözlerim yaşarıyordu ve net göremiyordum. dikişler alındıktan sonra görüşüm de normale döndü. morluk da fazla yok gibi, sadece gözlerimin etrafı şiş. güneş gözlüğü takınca pek belli olmuyor gibi bir tuhaflık olduğu. fotograf da yükliycem bir ara.

merhaba, ercan karacaoğlu'na endoskopik orta yüz germe, göz altı torbaları ve göz kapağı ameliyatı oldum. 6. günümdeyim. sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Meraba.geçmiş olsun.yaşınız kaç acaba.bende bu işlemleri düşünüyorum ama yüz olduğu için çok korkuyorum.ercan beyi seçmenizdeki sebebi öğrenebilirmiyim.gerçi daha çok yeni ama dikişlerde kayma çekme gibi durum varmı.resminiz varsa lütfen görmek isterim.ağrı çok oluyormu.bu konuda çok git geller yaşıyorum.olumlu olumsuz her şeyi paylaşırsamız sevinirim.teşekkürler.

Çok geçmiş olsun, olup kurtulmuşsunuz, bundan sonraki nekahat döneminizde hızlı yol alırsınız inşallah. Resim yüklediğinizde görmek isterim...

benim yaşım aslında bu ameliyat için erken bir yaş ama yanaklarımda son yıllarda çok fazla sarkma olmuştu aynalara küsmüştüm 37 yaşındayım. çok fazla sarkma yoktu belki o yüzden bu kadar rahat geçiriyorumdur süreci, bilemiyorum. daha önce bir dr ile yüz yüze görüştüm bir dr ile de telefonda görüştüm. elimde bir liste vardı ama ercan bey'le görüşünce doktor olarak güven verdi, makul, mantıklı, ilgili geldi. hala da memnunum doktordan, umarım bir sıkıntı olmaz bundan sonra da. ağrı hiç yok. hastaneden 2 gece yattım o zaman ağrı kesici, kas gevşetici vermişlerdi ama hastaneden çıktığımdan beri ilaç almıyorum. sadece sertlik var dolgu yapılan bölgelerde, alnımda. kaşlarım da kaldırıldı, o yüzden kafa derimde de sertlik hissizlik var ama geçiyor gibi artık. yalnız dün gözlerimin etrafındaki dikişler alınırken canım yandı, ama o da 10 dakikalık bir acı sonuçta. şu an tek derdim japon görüntümün gitmesi ve normal halime kavuşmak:))

merhaba, sizin kaş kaldırma da yapıldı mı? benim şu anda kaşlarım gözlerim çok tuhaf görünüyor, daha çok erken diye kendimi telkin ediyorum kendimi. sizin de öyle miydi ameliyattan 1-2hafta sonra?

sardunyam16 hemde nasil memnunum. 4 ay oldu. 7gun ise baslamistim. Normale dondu. Sol elmacik kemigi uzerinde hafif bir sislik var. Oda gecicek insallah.
merhaba, sizin ameliyattan sonraki hafta yüzünüz normal haline dönmüş müydü? benim şu an kaşlarım tuhaf görünüyor ama zamanla değişecek düzelecek diye düşünüyorum.

merhaba, sizin ameliyattan sonraki hafta yüzünüz normal haline dönmüş müydü? benim şu an kaşlarım tuhaf görünüyor ama zamanla değişecek düzelecek diye düşünüyorum.
Tuhaf derken biraz anlatırmısın canım.Ben uygulamanın fotolarını görmüştüm çok güzeldi

Tuhaf derken biraz anlatırmısın canım.Ben uygulamanın fotolarını görmüştüm çok güzeldi
kaşlarım çok yukarda, japon gibi görünüyorum. tuhaf bir ifade var yüzümde. uygulamanın 1 hafta sonraki fotograflarımı güzeldi? ben geçen hafta pazartesi oldum.

kaşlarım çok yukarda, japon gibi görünüyorum. tuhaf bir ifade var yüzümde. uygulamanın 1 hafta sonraki fotograflarımı güzeldi? ben geçen hafta pazartesi oldum.
İlk zamanlar onunda biaz yukarıdaydı diye hatırlıyorum .ama aklımda kötü bi görüntüsü kalmadı.hatta çok beyenmiştim.sende çok endişelenme onlar zamanla gevşer canım.kolay deyil iyice gerildiler tabi.@ebiy arkadaşın fotolarınada izin verirse bakın derim onunda sonucu başarılı olmuş

ben karıştırdım sanırım, sizin de ameliyat olduğunuzu sandım pardon. benim şu anda beğenilecek bir halim yok, yani daha çok erken ama iner mi bu kaşlar acaba((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…