Endoskopik yüz germe - Facelift

Haa bu arada bisi dicem, eskiden(13 yil önce ben darbukatör esiydim) hahahaa ciddiyim bakk

canım bıraz var evet ama cok asırıda degıl normalde bıle saclar asırı dökulunce acılma oluyo bended var amelıyat olmadan hemde sen takma yuzun ınıyo gun gectıkc ılk basta dogal olarak cok sıstı ben cok sıs surat sevmıyorum ımplantlardan sonra takıntı yaptım bayagı ınmıs masallah

albüme on yan profıl resım koyar mısın tabı musaıt olunca bakalım nasıl gercı henüz cok yenı ama ınıyo

Ewet inio, az kaldi 10 yas genclesme gerceklesmedi ama en azindan eski halime dönmeye basladigim icin mutluyum... Bosu bosuna eziyet cektim deli kafam
Yarin 2 ay oluoo ameliyati olalii yehhuuu 1 aydaha gectimi tamamdirrr benim is.. Cöpe para attim tek

Ayyy igrencimmm yaa hoho böle igrenc fotolarimi paylasip göz zevkinizi bozdugum icin kusura bakmayin kizlarr

Ha bide, bende ameliyattan sonra acaip sivilce cikio hep iltahap gibi
Bu durumda ameliyattan dolayimi?

sağlık olsun yuzun duzelıyo onemlı olan o

Ewett, sewiniom, bir kac haftadaha gecsin, sacimi boyicam, kad aldirabilirim, cilt bakimi süs püss ohh ohh yandannn
Cok özledim disarlarda gezmeyi, 2 aydir ewe saklaniommmm
Cok seker hatunsun ebiycim :))) sevin tabi cidden duzeliyo basta cok sisti ve beyenmemistim inan bugunki halin cok iyi birak genclesmeyi zaten guzelsin gencsin Masallah

Cok seker hatunsun ebiycim :))) sevin tabi cidden duzeliyo basta cok sisti ve beyenmemistim inan bugunki halin cok iyi birak genclesmeyi zaten guzelsin gencsin Masallah
Tsk ederim canim, canavarliktan insanliga dönüs ayy o ilk hallerimi hic unutmicam hep gülcem

evet biraz acele etmişsin bu ameliyat için.yanakların zaten dolgunmuş,sarkma da yokmuş neden gerek hissetmiştin ki.sadece burnuna revizyon yaptırabilirdin çok rahatsız oluyorsan tabii.yoksa burnun da güzel duruyor

Başka ameliyat olan yok mu acaba yada olmak isteyen.herkes ertelemeye mi karar verdi acaba

resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem

evet biraz acele etmişsin bu ameliyat için.yanakların zaten dolgunmuş,sarkma da yokmuş neden gerek hissetmiştin ki.sadece burnuna revizyon yaptırabilirdin çok rahatsız oluyorsan tabii.yoksa burnun da güzel duruyor
Yaa dr önerdi bende gaza geldim, balik gibi atladimm, aslen tek g
resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem

Görün tabi acik hepsi bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…