Haa bu arada bisi dicem, eskiden(13 yil önce ben darbukatör esiydim) hahahaa ciddiyim bakkMesajlarini okudum mavivagonun soyleyecek bisey bulamadim ancak yuzune laf etmeseydiniz keske yuz hassas bir konu..Ama yazdiklari nasil diyim fabrikator degilde darbukator esi gibi biraz sulukule havasi sezdim :)Aman yeni bir polemik olmasin amacim onlari asagilmak degil tabi..
canım bıraz var evet ama cok asırıda degıl normalde bıle saclar asırı dökulunce acılma oluyo bended var amelıyat olmadan hemde sen takma yuzun ınıyo gun gectıkc ılk basta dogal olarak cok sıstı ben cok sıs surat sevmıyorum ımplantlardan sonra takıntı yaptım bayagı ınmıs masallah
albüme on yan profıl resım koyar mısın tabı musaıt olunca bakalım nasıl gercı henüz cok yenı ama ınıyocanım bıraz var evet ama cok asırıda degıl normalde bıle saclar asırı dökulunce acılma oluyo bended var amelıyat olmadan hemde sen takma yuzun ınıyo gun gectıkc ılk basta dogal olarak cok sıstı ben cok sıs surat sevmıyorum ımplantlardan sonra takıntı yaptım bayagı ınmıs masallah
bayağı ınmıs canım ınankı eskı halıne gerı donuyosun neysekı cok sukur cok ıyı oluyo sevındım cok
sağlık olsun yuzun duzelıyo onemlı olan oEwet inio, az kaldi 10 yas genclesme gerceklesmedi ama en azindan eski halime dönmeye basladigim icin mutluyum... Bosu bosuna eziyet cektim deli kafam
Yarin 2 ay oluoo ameliyati olalii yehhuuu 1 aydaha gectimi tamamdirrr benim is.. Cöpe para attim tek
Bu bu günkü halim
Ewett, sewiniom, bir kac haftadaha gecsin, sacimi boyicam, kad aldirabilirim, cilt bakimi süs püss ohh ohh yandannnsağlık olsun yuzun duzelıyo onemlı olan o
Cok seker hatunsun ebiycim :))) sevin tabi cidden duzeliyo basta cok sisti ve beyenmemistim inan bugunki halin cok iyi birak genclesmeyi zaten guzelsin gencsin MasallahEwett, sewiniom, bir kac haftadaha gecsin, sacimi boyicam, kad aldirabilirim, cilt bakimi süs püss ohh ohh yandannn
Cok özledim disarlarda gezmeyi, 2 aydir ewe saklaniommmm
Tsk ederim canim, canavarliktan insanliga dönüs ayy o ilk hallerimi hic unutmicam hep gülcemCok seker hatunsun ebiycim :))) sevin tabi cidden duzeliyo basta cok sisti ve beyenmemistim inan bugunki halin cok iyi birak genclesmeyi zaten guzelsin gencsin Masallah
Tsk ederim canim, canavarliktan insanliga dönüs ayy o ilk hallerimi hic unutmicam hep gülcem[/QUO]
Canavar degil canim cok sis sadece sana hafif zayif yuz cok yakisiyo cok hos hatunsun ne guzel yuz hatlarin var masallah neyseki duzeliyo hep gul Insallah :))
evet biraz acele etmişsin bu ameliyat için.yanakların zaten dolgunmuş,sarkma da yokmuş neden gerek hissetmiştin ki.sadece burnuna revizyon yaptırabilirdin çok rahatsız oluyorsan tabii.yoksa burnun da güzel duruyorEwet inio, az kaldi 10 yas genclesme gerceklesmedi ama en azindan eski halime dönmeye basladigim icin mutluyum... Bosu bosuna eziyet cektim deli kafam
Yarin 2 ay oluoo ameliyati olalii yehhuuu 1 aydaha gectimi tamamdirrr benim is.. Cöpe para attim tek
resimlerinizi görebilirmiyim rica etsemSevgili Ebiy moralini bozma sakın.Herkes kendisini bir başkasından daha iyi görür ve analiz eder.Dşarda da gördü beni buradaki arkadaşlar ve beğendiler.Evet dramatik bir fark yok ama daha iyi yine de..NE olgun bi ifade ne de tombul yanaklarım var tam tersi..
Herhangi bir olumsuzluk görmedim fotolarında.Gözdeki çekme geçiyor.Bende hala var ama eskiye göre çok azaldı.Bir de üstüne burun ameliyatı oldum 3 ay sonra.Senin daha da çabuk iyileşir..
Arkadaşlar belki eski halin de çok iyiymiş gerek yok diye düşünmüş olabilirler..
Yaa dr önerdi bende gaza geldim, balik gibi atladimm, aslen tek gevet biraz acele etmişsin bu ameliyat için.yanakların zaten dolgunmuş,sarkma da yokmuş neden gerek hissetmiştin ki.sadece burnuna revizyon yaptırabilirdin çok rahatsız oluyorsan tabii.yoksa burnun da güzel duruyor
resimlerinizi görebilirmiyim rica etsem