- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Intaara gitmis olmasinmavıvagon nerdesın cıcım gel kulaklarını çınlatıyoruz
bırde yanlış kısıyle dans ettı ebıycımIntaara gitmis olmasin
Su mübarek gündee
Yanlis yerde dans etti
Ah neyse artik biz konuyu deiselim diger arkqdaslara ayip oldu sayfayi doldurduk, yeni fotolar koydum kelliklerimle alakali gördünmübırde yanlış kısıyle dans ettı ebıycım
görmedim canım senın yenı fotolarını göremiyorumAh neyse artik biz konuyu deiselim diger arkqdaslara ayip oldu sayfayi doldurduk, yeni fotolar koydum kelliklerimle alakali gördünmü
senı takıbe almıştım sende benı alırsan gorucemgörmedim canım senın yenı fotolarını göremiyorum
Aa niyee album acilmiyormugörmedim canım senın yenı fotolarını göremiyorum
Takibimdesin zatensenı takıbe almıştım sende benı alırsan gorucem
on resım var ebıycım başka göremedım :)Aa niyee album acilmiyormu
dıgerlerı eskıler gorunuyo yanı bugun yukledıkleırn gorunmuyoon resım var ebıycım başka göremedım :)
mavıvagon nerdesın cıcım gel kulaklarını çınlatıyoruz
Agzina saglik bize diyecek birsey birakmamissin.senin tarzinin bu olmadigini biliyoruz ama onun anlayacagi dilden konusmak zorunda kalmissin.böyle insanlar cok tehlikeli.iyikide hemen maskesini dusurdu ve cekip gitti...kendisine faydasi olmayan birinin baskalarina faydasi olamazdi zaten.kelin ilaci olsa başına surerdi diye bosuna soylememislermavıvagon nerdesın cıcım gel kulaklarını çınlatıyoruz
sagol canımbenım anladığın ve destekledın ıcın tesekur ederım maalesef mecbur kaldım cok doğru yazmışsın bır tane daha atasözü vardı hem kel hem fodul bunun gıbı tıplere denıyo galıba :)))Agzina saglik bize diyecek birsey birakmamissin.senin tarzinin bu olmadigini biliyoruz ama onun anlayacagi dilden konusmak zorunda kalmissin.böyle insanlar cok tehlikeli.iyikide hemen maskesini dusurdu ve cekip gitti...kendisine faydasi olmayan birinin baskalarina faydasi olamazdi zaten.kelin ilaci olsa başına surerdi diye bosuna soylememisler
evet oyuzden yazmıştım benım resımlermle kendı resımlerını yan yana koyalım bakalım dıye kendı gıbı herkese yayın yapmıyorum resımlerım var mavıvagon nene yalnız sen yanımdan gecemessın o suratınla
Ya yaptiginiz cok ayip nene nedir ya kusura bakma black ve ebiy ama isin b.kunu cikarmissiniz insanlarin yuzuyle alay etmek nedir??black heleki sen ne kadar hassasin bu konuda degilmi birinin bir cumlesiyle neler yasam8stin.....Neyse ben daha fazla yazmiycam buralarda size iyi eglenceler....[/QUOTE
Sinirlerimizi bozup negativ olup küfürlermi sacsaydik ??
Ben dalga gecmedim, ukala olana ukala olurum, bayan buraya ego tatminine gelmis
Star tv de dizi oyuncusu olmaliymis yanlis yere oynadi.. Hakettini gördü...
Ne ekersen onu bicersin! O ekmese bizi bicmicekti durduk yere kime böyle davrandik?
Tamam iste o zaman kal aramizda, biri geldi ego yaoti gecti gitti, biz konumuza dewam edelimMesajlarini okudum mavivagonun soyleyecek bisey bulamadim ancak yuzune laf etmeseydiniz keske yuz hassas bir konu..Ama yazdiklari nasil diyim fabrikator degilde darbukator esi gibi biraz sulukule havasi sezdim :)Aman yeni bir polemik olmasin amacim onlari asagilmak degil tabi..
o benı bırakıp gıtmez ebıycım vefalı arkdstır marco pasam kımseyı üzmek ıstemez moral bozmak ıstemez burda sevdıgım bıkac ınsandan bırı kolay kolay kırılmam ona dert ortağım o benımTamam iste o zaman kal aramizda, biri geldi ego yaoti gecti gitti, biz konumuza dewam edelim