Endoskopik yüz germe - Facelift

Tmm neyse geçmişi bir yana birakalim yeni bir sayfa açalım o zaman ve birbirimize faydali olacak fikir paylasimlarinda bulunalim diyorum.sen de endoskopik yuz kaldirma mi dusunuyorsun baska seyler de yaninda dusunuyormusun?

Ben aslinda endoskopik olmayi dusunuyordum ama yag sonrasi yuzumde olusan olumsuz etki gecmeye basladikca askiya aldim.Ozellikle insan olarak cok guvendigim bir iki dr un da bekle demesi etkili oldu tabi ama kesinlikle gozaltima ve alt yuzume birsey yapilmasi sart.Son zamanlarda yeni cikan bir radyo frekans cihazi hakkinda olumlu duyumlar aldim onumuzdeki hafta onu deniycem..gozalti icinde eylul yada biraz daha sonrasi icin bir ameliyat dusunuyorum ama dr konusunda karar veremedim henuz..Ama rf etkili olmaz ise sanirim endo olup yanaklari.biraz yukari aldirmam gerekicek..

Ben de endo dusunuyorum ama onun öncesinde burun ve cene implanti dusunuyorum.2 yil filan sonra da endo.belki o zamana kadar daha iyi bir dr ortaya çıkar

Bir de endonun iyilesme sureci beni urkutuyor.yaz tatili mahvolucak hatta sonbahari da kapsar..o sebeple de bu surecte ameliyat olanlardan memnuniyetlerini öğrenmek ve sureclerini takip etmek istiyorum

Bir de endonun iyilesme sureci beni urkutuyor.yaz tatili mahvolucak hatta sonbahari da kapsar..o sebeple de bu surecte ameliyat olanlardan memnuniyetlerini öğrenmek ve sureclerini takip etmek istiyorum
Bence endo nun iglesme süreci uzundiil
2. ayimi tamamladim ve su an hersey normal bu gün kü fotolarimi koydummmm

Bizi blockladilar... Ama bana ceza 2 gündü black nerdeeeee?
Hoşgeldin ebiy.cok sevindim blokajin kalktigina.markoya soruyorum o da bir cevap vermiyor.cok merak ettim.siz gittikten sonra cok kotu sessizlik oldu.meydan bana kaldi:)).ben de kendi kendime konuştum bir sure ama nereye kadar..inşallah böyle seyler yasanmaz bir daha.black henuz ortalarda yok

Bence endo nun iglesme süreci uzundiil
2. ayimi tamamladim ve su an hersey normal bu gün kü fotolarimi koydummmm
oldukca iyi görünüyor.birsey sorucam.sag gozunle kas arasinda dis tarafta cizgi seklinde bir iz görünüyor resimlerde.öyle birsey var mi varsa neden

Black niye gitti ki. ya kac aydır hatta yıl oldu oda bizim gibi Dr araştırıyordu. Buraya reklam kokan insanlar üye olunca zamn içinde bizimde güvenimiz gitti. Yeni gelen bir anda resim koyan kişilere şüphe ile yaklaştık. Ki en son ki Mavi vagon bahsetmeye değmez. Ben bile şüpheyle yaklaşıyorum Çoğu zamn.
Black in durumuna gelince bir insan değişiyorsa onu etkileyen bişeyler vardır. Ki onun yüzünde düzelmez diyip kızı ağlatan oldu. Bnce önce biraz anlamak lazım sizin yüzünüz şişse bukadar zamn bekleyemezsiniz eminim birde yüzüne düzelmez diyenler var. Tabi insan çileden cıkar normal davranış beklemeyin. Burda bi adaletsizlik var.

0

Lildeniz yazdiklarini anliyorum ama sen burdan biraz uzak kaldigin sık sık giremedigin icin tam olarak bilmiyor olabilirsin.Black isterse yeni uyelikle gelir bilgi almaya devam eder zaten..Onemli olan edindigimiz bilgi ve tecrubeleri paylasmak.svg.

oldukca iyi görünüyor.birsey sorucam.sag gozunle kas arasinda dis tarafta cizgi seklinde bir iz görünüyor resimlerde.öyle birsey var mi varsa neden
O cizgi gibi görünen ameliyat cizgisi diil, sol gözümün alti ile elmacik kemigi arasindaki sislik güldügümde öyle kat izi yapiyor, coksert daha doku sag glzpmkü yumsadi ama sol tarafim daha gec iglesio bol bol masaj yapiom yumsasin diye

Zaten ameliyatta ciktigimdada sol gözüm tam kapali sag gözüm yarim acikti, ona görede iglesim süreci birbirini takip ediyor

Bende sevindim, alismisim buraya hep bakmaya bi bosluk oldu bendede, ama haksizlik oldugu icinde bozulmadim degil..

marco pasa bak yenı hesap actım hesapta acarım gelır ıstedıgım yorumda yaparım ıstedıgımı beyenırım ıstemedıgımı beyenmem sen kımsınkı sana hesapmı verıcem damarcıkıza yazdıklarını okusun herkes jelesecede kro demıstın hadı rosenazı gectım o reklamcı oldugu ıcın saldırdın sen benım karakterıme laf soylıycek son kısısın ayrıca benım ebıyle aramda bır sorun yok ona saldırmaya hazırlanıyomusumda sen engellemısısın buranın agsı pasası sandın galıba kendını sen kımsınkı benı engelıycen senın pasalıgın bana sokmez haddını bıl

Herkesi gectim bana niye saldiriyosun karin agrinmi var endoskopiyi hic dusunmedigimi nerden cikardin neler uyduruyosun yillardir dusunuyorum endoskopiyi ama gordugum ameliyatlardan sonra korktum tipki senin gibi hani sende korkmustunya erhanin ameliyatlardan ebiy cok guzel bir bayan yuz hatlari mukemmel ama resmini gordum simdi eski haline geri dondu bir degisiklik yok endoskopi bir degisiklik yapmiyo cekilen aciya yazik diyorum turkce konusuyorum isine gelen anlar

Biraz daha zorlarsanız topik kapatılır.
Kimse 2. Üyelik alamaz yasaktır, kimse kimseye had bildiremezde, kimse sitenin Ağası değil, burası forum kuralları var, kurallara uymak zorundasınız.

Sşm hoşgeldin.burası çok sessiz hiç hoşş olmuyor.biraz canlanması lazım yoksa kuruyacak.Ben şimdilik endoyu erteleyim diyorum.belki önümüzdeki günlerde yeni bir teknik bulunur.Ancak bu arada burun ve çene ucu estetiği yaptırmaya karar verdim.en iyisi Emre İlhan olduğu sonucuna vardım ve cuma günü onunla görüşmek için istanbula gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…