Endoskopik yüz germe - Facelift

Sizdemi ameliyat olmak istiyorsunuz
evet ama en iyisini bulmaya çalışıyorum.hepsini aynı dr'a yaptırmak yanlış gibi geliyor.özellşkle burunu emre ilhanı düşünüyorum diyebilirim çünkü aynı zamanda KBB uzmanı

Birşey soracam uzgun üye ne demek...ebiy ve blacke noldu
Ayrica sessizligin bu kadari da guzel olmuyor bence.zaten 2- 3 kisi konusuyordu.onlarda mavivagonmudur nedir onun yuzunden sanirim uyari aldilar.ama onlarin bir sucu yoktu ki.sadece o kisinin anliyacagi dilden konusmak zorunda kaldilar.hele ebiy bu tartışmada yer almadi dahi..lutfen kaldirin blokaji..

Şimdi kendi kendimize mi konuscaz.sessizlik iyi degil.ltfn bi hayat belirtisi bekliyorum

Oh be sessizlik ne guzelmis :)
cok sevındın ama bak yenı uyelık açtım bu olay ıyı bır ders oldu marposa damarcıkızla rosenaza sana hıcbısey yapmadan sataşmanı unutun galıba sen sessız sakın huzurunu yasa hıc bozulmıycak artık dıger uyelıgımıde ıptal edıcem tamamen hepınız rahat edın

Sessizlik istiyorsan buraya girme ozaman.sessiz sedasiz otur evinde örgünu ör

Sessizlik istiyorsan buraya girme ozaman.sessiz sedasiz otur evinde örgünu ör

Selinay sessizlikten kastimi anlamani beklemiyorum,kurdugun cumlelerden alginin buna musait olmadigi belli..Mune kahvehane yada mahalle benzetmesiyle cok kibar davranmis bence..Duzgun seviyeli eglenceli ortami aldiniz kendi ic dunyaniza benzettiniz.Benimle kisisel polemige girmeni hic tavsiye etmem..Orgu ormek buraya girmekten daha degersiz bir eylemde degil ayrica.. simdi git bu soykediklerimi bir kagida yaz ve 10 kere yuksek sesle oku anlama ihtimalini arttirirsin..

Isine gelene nasıl cevap veriyorsun bakiyorum da..ben sana dün birtakim seyler sordum hic orali olmadin.uzerine bir saldırı oldugu zaman nasil sessiz kalinabilir ki..sana soylenseydi blacke söylenenler sen sessiz mi kalirdin acaba?sen daha onceki kendi konuşmalarina bir bak da ondan sonra bana laf söyle.soyledigin seyler yenir yutulur degil.ama arkadaslar ciddiye almamislar gülüp gecmisler o sebeple olay cikmamis.bana soyleseydin mesela onlar gibi davranamazdim.simdi kibarlik taslama..dön bir kendi gecmisine bak

Ayrica seviyesizce bir konusma olmadiktan sonra seninle veya baskasiyla her turlu polemige girerim.beni baskalariyla ayni kefeye koyma..ben onlar gibi laflari yiyip gülüp gecmem.gereken cevabi en duzeyli bir şekilde alirsin merak etme

Selinay buraya ameliyat olup resim ekleyen ve black tarafindan saldiriya ugrayan ilk kisi mavivagon degil.Daha once Osy arkadasimiz vardi endoskopik yuz germe olmustu ve cok memnun kaldigi icin bize resimleriyle birlikte surecini paylasmak istedi ama black bunada izin vermedi hatta ondan etkilenen bir kac arkadas daha osy arkadasa reklam yapiyorsun dedi diye kiz paylasmaktan vazgecti ozelden yazisip bilgi alabildim kednisinden..Bende ameliyat olucam ve titizlikle arastiriyorum ve ameliyat olup gelenlerin bu sekilde kovalanmasi hosuma gitmiyor dogal olarak..Black kendi ameliyat olmadi ve endoskopik teknigi asla yaptirmiyacagini soyluyor ama surekli burda ortami germe pesinde..Benim gecmisime gelirsek ac oku bakalim ameliyat olan bilgi veren kime moral bozucu asagilayici bir dil kullanmisim.Bir rosenaz vardi oda zaten ameliyat olmadigi halde israrla bir dr onerisinde bulundugu icin tepkimi almisti tepki diyorum cunku hakaret etmeden tepki verdim...Zsten kk tarafindan bir kac uyelikle ayni dr ovdugu icin men edildi...Ebiy arkadasimizda ameliyat oldu geldi resimlerini paylasti black ayni sekilde ona saldirmaya hazirlanirken ben engelledim bunada emin ol..Neyse fazla uzatmiyim umarim sayfa eski kivama gelir herkes yeniden bilgi paylasir yani olmasi gereken olur...

Tmm neyse geçmişi bir yana birakalim yeni bir sayfa açalım o zaman ve birbirimize faydali olacak fikir paylasimlarinda bulunalim diyorum.sen de endoskopik yuz kaldirma mi dusunuyorsun baska seyler de yaninda dusunuyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…