Endoskopik yüz germe - Facelift

mavıvagon nerdesın cıcım gel kulaklarını çınlatıyoruz

mavıvagon nerdesın cıcım gel kulaklarını çınlatıyoruz
Agzina saglik bize diyecek birsey birakmamissin.senin tarzinin bu olmadigini biliyoruz ama onun anlayacagi dilden konusmak zorunda kalmissin.böyle insanlar cok tehlikeli.iyikide hemen maskesini dusurdu ve cekip gitti...kendisine faydasi olmayan birinin baskalarina faydasi olamazdi zaten.kelin ilaci olsa başına surerdi diye bosuna soylememisler

Agzina saglik bize diyecek birsey birakmamissin.senin tarzinin bu olmadigini biliyoruz ama onun anlayacagi dilden konusmak zorunda kalmissin.böyle insanlar cok tehlikeli.iyikide hemen maskesini dusurdu ve cekip gitti...kendisine faydasi olmayan birinin baskalarina faydasi olamazdi zaten.kelin ilaci olsa başına surerdi diye bosuna soylememisler
sagol canımbenım anladığın ve destekledın ıcın tesekur ederım maalesef mecbur kaldım cok doğru yazmışsın bır tane daha atasözü vardı hem kel hem fodul bunun gıbı tıplere denıyo galıba :)))

evet oyuzden yazmıştım benım resımlermle kendı resımlerını yan yana koyalım bakalım dıye kendı gıbı herkese yayın yapmıyorum resımlerım var mavıvagon nene yalnız sen yanımdan gecemessın o suratınla

Ya yaptiginiz cok ayip nene nedir ya kusura bakma black ve ebiy ama isin b.kunu cikarmissiniz insanlarin yuzuyle alay etmek nedir??black heleki sen ne kadar hassasin bu konuda degilmi birinin bir cumlesiyle neler yasam8stin.....Neyse ben daha fazla yazmiycam buralarda size iyi eglenceler....

Ya yaptiginiz cok ayip nene nedir ya kusura bakma black ve ebiy ama isin b.kunu cikarmissiniz insanlarin yuzuyle alay etmek nedir??black heleki sen ne kadar hassasin bu konuda degilmi birinin bir cumlesiyle neler yasam8stin.....Neyse ben daha fazla yazmiycam buralarda size iyi eglenceler....[/QUOTE

Sinirlerimizi bozup negativ olup küfürlermi sacsaydik ??

Ben dalga gecmedim, ukala olana ukala olurum, bayan buraya ego tatminine gelmis
Star tv de dizi oyuncusu olmaliymis yanlis yere oynadi.. Hakettini gördü...

Ne ekersen onu bicersin! O ekmese bizi bicmicekti durduk yere kime böyle davrandik?

Mesajlarini okudum mavivagonun soyleyecek bisey bulamadim ancak yuzune laf etmeseydiniz keske yuz hassas bir konu..Ama yazdiklari nasil diyim fabrikator degilde darbukator esi gibi biraz sulukule havasi sezdim :)Aman yeni bir polemik olmasin amacim onlari asagilmak degil tabi..

Mesajlarini okudum mavivagonun soyleyecek bisey bulamadim ancak yuzune laf etmeseydiniz keske yuz hassas bir konu..Ama yazdiklari nasil diyim fabrikator degilde darbukator esi gibi biraz sulukule havasi sezdim :)Aman yeni bir polemik olmasin amacim onlari asagilmak degil tabi..
Tamam iste o zaman kal aramizda, biri geldi ego yaoti gecti gitti, biz konumuza dewam edelim

Tamam iste o zaman kal aramizda, biri geldi ego yaoti gecti gitti, biz konumuza dewam edelim
o benı bırakıp gıtmez ebıycım vefalı arkdstır marco pasam kımseyı üzmek ıstemez moral bozmak ıstemez burda sevdıgım bıkac ınsandan bırı kolay kolay kırılmam ona dert ortağım o benım:KK37::KK37::KK37::KK37:

X