Yani klasik yuz germe deri cikartilmasini gerektirecek kadar olan fazla sarkmalarda mi yapilmasi gereken bir ameliyattir.ikisi arasinda tercih neye gore yapilacak bunu bir anlayabilsem...[/QUOTE
Klasik yüz germe uzun yıllardır yapılan bir yöntem ama daha çok dediğiniz gibi ileri yaşlarda ve deri fazlalığı çok olan hastalarda uygulanan bir yöntem ama bu yönteminde eksiklikleri olduğu için endoskopik ortayüz germe (facelift )yöntemi bulunmuş daha çok genç hasta gurubuna yönelik ve 10 yıldır uygulanan yeni bir teknik.....Örneklemek gerekirse hastanın yaşı çok gençte olsa (mesela 25) yaşlanmaya bağlı değilde,doğuştan yapısal olarak yanaklarında düşme varsa bu facelift yöntemi uygulanabiliyor yani ihtiyaç doğduğunda (ama kendi düşünceme göre 25 yaş için çook erken) 40 -50 yaş aralığında da hastanın durumuna ,cilt yapısına göre yine bu yöntem uygulanabilir, citte çok fazla deri bolluğu yoksa yeterli olabiliyor eğer çok fazla deformasyon varsa bu yöntemle birlikte klasik yüz germe kombinlenebiliyor....Kısaca 40'lı yaşlarda endoskopik sadece yaptırılabilir + ihtiyaca göre ilave işlemlerle birlikte (mesela göz kapağı, dolgu, yağ enjeksiyonu v.s) bu sizi 50'li yaşlara kadar götürür bu yaştan sonra deri iyice kendini bıraktığı için klasik yüz germe yapılabilir...Yani endoskopik yöntem ilerde yapılacak olan klasik yüz ameliyatının alt yapısını oluşturur....Sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama en doğru kararı doktorunuzla birlikte vermenizdir.
Ebiycim yeni bir tartışma daha fitillenmesin, biz konumuza dönelim...
Oylede endoskopi alt kisma etki etmiyo alta yag fazla doku varsa mini bile olsa yapilmali cikarilmali yaslandiktan sonra napiyim yas degilde keske Ihtiyaca gore uygulansa endoskopide doku cikarilmiyo ne anladim yuz germedenselinay35 Klasik yüz germe uzun yıllardır yapılan bir yöntem ama daha çok dedihtiyacağiniz gibi ileri yaşlarda ve deri fazlalığı çok olan hastalarda uygulanan bir yöntem ama bu yönteminde eksiklikleri olduğu için endoskopik ortayüz germe (facelift )yöntemi bulunmuş daha çok genç hasta gurubuna yönelik ve 10 yıldır uygulanan yeni bir teknik.....Örneklemek gerekirse hastanın yaşı çok gençte olsa (mesela 25) yaşlanmaya bağlı değilde,doğuştan yapısal olarak yanaklarında düşme varsa bu facelift yöntemi uygulanabiliyor yani ihtiyaç doğduğunda (ama kendi düşünceme göre 25 yaş için çook erken) 40 -50 yaş aralığında da hastanın durumuna ,cilt yapısına göre yine bu yöntem uygulanabilir, citte çok fazla deri bolluğu yoksa yeterli olabiliyor eğer çok fazla deformasyon varsa bu yöntemle birlikte klasik yüz germe kombinlenebiliyor....Kısaca 40'lı yaşlarda endoskopik sadece yaptırılabilir + ihtiyaca göre ilave işlemlerle birlikte (mesela göz kapağı, dolgu, yağ enjeksiyonu v.s) bu sizi 50'li yaşlara kadar götürür bu yaştan sonra deri iyice kendini bıraktığı için klasik yüz germe yapılabilir...Yani endoskopik yöntem ilerde yapılacak olan klasik yüz ameliyatının alt yapısını oluşturur....Sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama en doğru kararı doktorunuzla birlikte vermenizdir.
Timamm
Su dikis izlerinin oldugu yerde nasil sac cikcakkk kel gibi kaldi
degılım canım hıc bır seyın farkında degılım konunun yanlıslıgınada sanada senın gıbı negatıf zıhnıyetlılerede....edıtoru cagırın sılsın resımlerımı hersyeımı yeter lan ne bu ..Yanlis sayfadasiniz bilmem farkindamisiniz,
Hmmm bi yolunu bulup cikarcam ama, deriyi zimparalayip sarimsak sürünce ve susam yagi biberiye yagi ile cikiomusYara iyileştikçe çıkar diye düşünüyorum, eğer perçem kullanabilirseniz bir süre kamufle edebilir.....Ben yeni ameliyatlıyken perçem kullanıyordum hiç belli olmuyordu, yara kapanınca tamamen çıkacaktır, ama bir yerlerde okumuştum çıkmamama ihtimali olabilir diye...
Burasi duzeyli bir platform.bu tarz konusmalariniz yakisik almadi.kimse size hakaret etmedi sadece yanlis bir platformda oldugunuzu hatirlattik.sizin ait oldugunuz yere gitmeniz herkes icin hayirli olacak..degılım canım hıc bır seyın farkında degılım konunun yanlıslıgınada sanada senın gıbı negatıf zıhnıyetlılerede....edıtoru cagırın sılsın resımlerımı hersyeımı yeter lan ne bu ..
Ve sewiye kendini gösterir, keske cok güzel oldu diyip imza isteseydik sewiyeli olcaktik hata yaptikBurasi duzeyli bir platform.bu tarz konusmalariniz yakisik almadi.kimse size hakaret etmedi sadece yanlis bir platformda oldugunuzu hatirlattik.sizin ait oldugunuz yere gitmeniz herkes icin hayirli olacak..
saygısız terbıyesız bıde gergın tıpler var dıyo reklam yapıyo gelmıs burda anlamadık sankı kımı kandırıyosunVe sewiye kendini gösterir, keske cok güzel oldu diyip imza isteseydik sewiyeli olcaktik hata yaptik
daha bır ssat once sılıyodunkendını sayfadan reklamınmı az geldıdegılım canım hıc bır seyın farkında degılım konunun yanlıslıgınada sanada senın gıbı negatıf zıhnıyetlılerede....edıtoru cagırın sılsın resımlerımı hersyeımı yeter lan ne bu ..
Ewet ya, yok dr reklami, yok villa, yok fabrikatör esi, biz burda ameliyatimizin pesindeyiz hanfendi buram buram ego kokuyosaygısız terbıyesız bıde gergın tıpler var dıyo reklam yapıyo gelmıs burda anlamadık sankı kımı kandırıyosun
Evet endoskopik alt kısma çok sınırlı oranda etki ediyor, ama yüz yukarı kalktığı için dikkat daha çok gençleşen bölgelere yöneliyor , ne kadar alt bölge de deformasyon varsa da ameliyat öncesi kadar dikkat çekmiyor, yüzün bütünü bozmuyorsa çok sorun olarak görülmüyor dr'lar tarafından....Gıdı lazer lipoyla aldırılabilir ben yaptırdım ama ben kendim çene hattı keskinliği istiyorum , dr'da bana çok istiyorsan gereriz demişti yani illa yapılmaz diye bir şey yok, ben kendim biraz kafaya takıyorum ama kimse bana alt yüz bölgen yaşlı demiyor...Diğer seçenek çene implantı takılabilir....Bizimki neden böyle oldu dr'a bıraktım tamamen, ilk defa ameliyat olacağım için aklıma gelmedi herşey, ameliyat sonrasında zaten çene , gıdı düşüncek halde olamıyor insan bir an önce ucube görüntüden çıkmak içim gün sayıyorsun ne zaman iyileşip kendine geliyorsun o zaman diğer bölgeler göze çarpıyor ama kolay kolayda tekrar yeni bir operasyonu göze alamıyorum o sebeple ben iyice yaşlanmayı bekleyeceğim.....Yeni olacak arkadaşlar alt bölge için ısrarcı olsunlar tek tavsiyem bu olabilir.Oylede endoskopi alt kisma etki etmiyo alta yag fazla doku varsa mini bile olsa yapilmali cikarilmali yaslandiktan sonra napiyim yas degilde keske Ihtiyaca gore uygulansa endoskopide doku cikarilmiyo ne anladim yuz germeden
daha bır ssat once sılıyodunkendını sayfadan reklamınmı az geldı
canım sagol cevabın ıcın kesınlıkle alt kısmada mudahele edılmelı ya zaten sorun tamamen alt kısımdaysa ozaman genç yasta olsa yapılmalı endoskopı uygun olmıyan yüze yapılmamalı yas gençte olsa bır cozum vardırEvet endoskopik alt kısma çok sınırlı oranda etki ediyor, ama yüz yukarı kalktığı için dikkat daha çok gençleşen bölgelere yöneliyor , ne kadar alt bölge de deformasyon varsa da ameliyat öncesi kadar dikkat çekmiyor, yüzün bütünü bozmuyorsa çok sorun olarak görülmüyor dr'lar tarafından....Gıdı lazer lipoyla aldırılabilir ben yaptırdım ama ben kendim çene hattı keskinliği istiyorum , dr'da bana çok istiyorsan gereriz demişti yani illa yapılmaz diye bir şey yok, ben kendim biraz kafaya takıyorum ama kimse bana alt yüz bölgen yaşlı demiyor...Diğer seçenek çene implantı takılabilir....Bizimki neden böyle oldu dr'a bıraktım tamamen, ilk defa ameliyat olacağım için aklıma gelmedi herşey, ameliyat sonrasında zaten çene , gıdı düşüncek halde olamıyor insan bir an önce ucube görüntüden çıkmak içim gün sayıyorsun ne zaman iyileşip kendine geliyorsun o zaman diğer bölgeler göze çarpıyor ama kolay kolayda tekrar yeni bir operasyonu göze alamıyorum o sebeple ben iyice yaşlanmayı bekleyeceğim.....Yeni olacak arkadaşlar alt bölge için ısrarcı olsunlar tek tavsiyem bu olabilir.
Sarımsak ben de düşündüm ama yara yeriniz daha tazedir, mikrop falan kapar aman dikkat edin...Hmmm bi yolunu bulup cikarcam ama, deriyi zimparalayip sarimsak sürünce ve susam yagi biberiye yagi ile cikiomus
Sarımsak ben de düşündüm ama yara yeriniz daha tazedir, mikrop falan kapar aman dikkat edin...
Ewet, bir kac ay gecsin cikmassa diye simdiden arastirma yapiyorum,, su an sadece biberiye yagi sürüyorum hücre canlandiriyor diye..
Paylasiyorum albumümdeBu sacta dokulen alani yakin cekim paylasma imkaniniz olursa sevinirim merak ettim.Sevgili PEGANUM benim idolumsun iletisim ve ifade konusunda bir kez de kendini boz ya
Bazen boyle ortama dalasim geliyor ama seni hstirlayip utaniyorum ya..ustumde ciddi baskin var haberin olsun
Hayatimdaki en cirkin fotolarimi sizinle paylasiyorum bayanlarPaylasiyorum albumümde