Endoskopik yüz germe - Facelift

daha bır ssat once sılıyodunkendını sayfadan reklamınmı az geldı
bana bak yavşak ruh hastası..edıtore mesaj attım sılmesı ıcın nereden sılınecegını bılsem sılecegım zaten..o egonu alır senın..dogru konus evde kalmıs gerızekalı 7/24 onlıne turlayan nette fınk atan senın gıbı bırı deıglım cokda umurumda deıglsın ..anlaıdn sen onu..turlama etrafımda ..edıtor bu mesajları okusun benı atsın dıye ugrasıyorum ayrıca..sımdı kaybol..hıckımse neden burada vıdeo foto yayınlamıyor sımdı daha ıyı anlıyorum..buranın en eskı uyelerındenım senın gıbı nıcelerını gömdum..sen o derece kalarsın kı yenı amelıyat olmus ve bosanma surecınde memneletıne donmus bır ınsanın psıkolojısınden anlamayıp ota boka saldıran (kı bakınız gecmıs mesajlara ) bellı gayretın ne ıcın..amacına ulaştıgın kısılerden deıglım sıkılıyorum..anladınmı kaşar.sımdı kaybol.hadı naş.yazdıgın orantıda karsılıgın agırlasacak.s..gıt
:)

bana bak yavşak ruh haigtası..edıtore mesaj attım sılmesı ıcın nereden sılınecegını bılsem sılecegım zaten..o egonu alır senın..dogru konus evde kalmıs gerızekalı 7/24 onlıne turlayan nette fınk atan senın gıbı bırı deıglım cokda umurumda deıglsın ..anlaıdn sen onu..turlama etrafımda ..edıtor bu mesajları okusun benı atsın dıye ugrasıyorum ayrıca..sımdı kaybol..hıckımse neden burada vıdeo foto yayınlamıyor sımdı daha ıyı anlıyorum..buranın en eskı uyelerındenım senın gıbı nıcelerını gömdum..sen o derece kalarsın kı yenı amelıyat olmus ve bosanma surecınde memneletıne donmus bır ınsanın psıkolojısınden anlamayıp ota boka saldıran (kı bakınız gecmıs mesajlara ) bellı gayretın ne ıcın..amacına ulaştıgın kısılerden deıglım sıkılıyorum..anladınmı kaşar.sımdı kaybol.hadı naş.yazdıgın orantıda karsılıgın agırlasacak.s..gıt
Tipsiz moruk yuzunu yagla doldurmussun maymuna benzememissin kizimmm ben dgerlerine benzemem gucun varsa reelde cik karsima reklamci soytari nin zaten tipin ortada Allah vurmus zaten benim ve senin resimlerini koysunlar bakalim yan yana neneee

bana bak yavşak ruh haigtası..edıtore mesaj attım sılmiade ediyorumsı ıcın nereden sılınecegını bılsem sılecegım zaten..o egonu alır senın..dogru konus evde kalmıs gerızekalı 7/24 onlıne turlayan nette fınk atan senın gıbı bırı deıglım cokda umurumda deıglsın ..anlaıdn sen onu..turlama etrafımda ..edıtor bu mesajları okusun benı atsın dıye ugrasıyorum ayrıca..sımdı kaybol..hıckımse neden burada vıdeo foto yayınlamıyor sımdı daha ıyı anlıyorum..buranın en eskı uyelerındenım senın gıbı nıcelerını gömdum..sen o derece kalarsın kı yenı amelıyat olmus ve bosanma surecınde memneletıne donmus bır ınsanın psıkolojısınden anlamayıp ota boka saldıran (kı bakınız gecmıs mesajlara ) bellı gayretın ne ıcın..amacına ulaştıgın kısılerden deıglım sıkılıyorum..anladınmı kaşar.sımdı kaybol.hadı naş.yazdıgın orantıda karsılıgın agırlasacak.s..gıt
Tipsiz moruk yuzunu yagla doldurmussun maymuna benzememissin kizimmm ben dgerlerine benzemem gucun varsa reelde cik karsima reklamci soytari nin zaten tipin ortada Allah vurmus zaten benim ve senin resimlerini koysunlar bakalim yan yana neneee
bana bak yavşak ruh hastası..edıtore mesaj attım sılmesı ıcın nereden sılınecegını bılsem sılecegım zaten..o egonu alır senın..dogru konus evde kalmıs gerızekalı 7/24 onlıne turlayan nette fınk atan senın gıbı bırı deıglım cokda umurumda deıglsın ..anlaıdn sen onu..turlama etrafımda ..edıtor bu mesajları okusun benı atsın dıye ugrasıyorum ayrıca..sımdı kaybol..hıckımse neden burada vıdeo foto yayınlamıyor sımdı daha ıyı anlıyorum..buranın en eskı uyelerındenım senın gıbı nıcelerını gömdum..sen o derece kalarsın kı yenı amelıyat olmus ve bosanma surecınde memneletıne donmus bır ınsanın psıkolojısınden anlamayıp ota boka saldıran (kı bakınız gecmıs mesajlara ) bellı gayretın ne ıcın..amacına ulaştıgın kısılerden deıglım sıkılıyorum..anladınmı kaşar.sımdı kaybol.hadı naş.yazdıgın orantıda karsılıgın agırlasacak.s..gıt
Neneee sen git yuz germe ol seni yagmag kurtarmaz o ettigin kufurlerden karakterinde ortada hepsini sana Iade ediyorum bi tarafin yiyosa gel reele neneee

Tipsiz moruk yuzunu yagla doldurmussun maymuna benzememissin kizimmicin ben dgerlerine benzemem gucun varsa reelde cik karsima reklamci soytari nin zaten tipin ortada Allah vurmus zaten benim ve senin resimlerini koysunlar bakalim yan yana neneee

Neneee sen git yuz germe ol seni yagmag kurtarmaz o ettigin kufurlerden karakterinde ortada hepsini sana Iade ediyorum bi tarafin yiyosa gel reele neneee
Ruh hastasi oldugum dogru gel se

Ruh hastasiyim nene sen o yamulmus suratin varya heryeri korismis cirkin suratin gel bak nasiloluyo senin doktor reklam Icin yanlis kisiyi secmis kart kari senin gibiler klasik germe oluyo sen ciksana benim karsima bakalim o surat nasil guzellesiyo gorelim

Ruh hastasiyim nene sen o yamulmus suratin varya heryeri koicinismis cirkin suratin gel bak nasiloluyo senin doktor reklam Icin yanlis kisiyi secmis kart kari senin gibiler klasik germe oluyo sen ciksana benim karsima bakalim o surat nasil guzellesiyo gorelim
He ayrica canimmm :)) kocan senin gibi neneyi napsin bakmis tip yok ayrica moruklamis bosamis seni yavrummm ay pardon nenee adam senden kurtuldugu Icin gobek atiyodur simdi sen derdine yan butun dunyanin doktorlari bir araya gelsede duzeltemez seni

Ruh hastasiyim nene sen o yamulmus suratin varya heryeri korismis cirkin suratin gel bak nasiloluyo senin doktor reklam Icin yanlis kisiyi secmis kart kari senin gibiler klasik germe oluyo sen ciksana benim karsima bakalim o surat nasil guzellesiyo gorelim

Black tulips, düsme seviyesine fistik,
O bir fabrikatör esi
O bir imza dagitan star :-)
Saygida kusur etmeyelim:-)

Gel biz cirkin kalalim onun gibi güzel olmakdansa

Güzel gecsin günün ❤️

Ay nerdeyse unutuyordum onun birde trible willasi varr döver bizi amannn
Black tulips, düsme seviyesine fistik,
O bir fabrikatör esi
O bir imza dagitan star :-)
Saygida kusur etmeyelim:-)

Gel biz cirkin kalalim onun gibi güzel olmakdansa

Güzel gecsin günün ❤️[/QUOT

He ayrica canimmm :)) kocan senin gibi neneyi napsin bakmis tip yok ayrica moruklamis bosamis seni yavrummm ay pardon nenee adam senden kurtuldugu Icin gobek atiyodur simdi sen derdine yan butun dunyanin doktorlari bir araya gelsede duzeltemez seni
Kadini intaar ettircen, cok dobra oluon, kadincagaz hala fabrikator esinin gölgesiyle yasio kendini öyle tanitio, yer edinmeye ihtiyaci var kucak acalim

Ay nerdeyse unutuyordum onun birde trible willasi varr döver bizi amannn
Canim sadece gerdeckleri yazdim gorunuyo karakteride tipide kocasi napsin bunu bakmis nene oldu dilde pabuc kadar bosamis burda gelmis ahkam kesiyo ninem sen git o ahkamlari kocana kes

Fistiklar calmis ham yapmis, nene dr dr gezip fistik olmaya calisirmiss ( imza dagitma hayalleriyle)
Kus ölmüs babyyyyy tchüsssss
Alem hatunsun ebiy cok guldum aynen oyle olmus cok guzel ozetledin durumu nenecim buda sana gelsin:p

Adam yeni halini görse 1000 km daha kacar✈️
Övdügü dr ne hale getirmis kadini farkind degil
Evet zaten nine diye birakmis bunu simdi bakicak ucube ne yapsan bos mavi vagon sen o vagona binde uzak diyarlara git neneler dedeler diyarina :)))

Burda herkez fotolarini videolarini paylasiyor, siz arastirma yapmadan yorum yapmayin bence..
Bi an önce gercege dönmeniz dileklerimle

ps: bi an önce dr unuzu deistirin...

image.jpg

Burda herkez fotolarini videolarini paylasiyor, siz arastirma yapmadan yorum yapmayin bence..
Bi an önce gercege dönmeniz dileklerimle

ps: bi an önce dr unuzu deistirin...
evet oyuzden yazmıştım benım resımlermle kendı resımlerını yan yana koyalım bakalım dıye kendı gıbı herkese yayın yapmıyorum resımlerım var mavıvagon nene yalnız sen yanımdan gecemessın o suratınla

X