Teşekkürler, tekrardan geçmiş olsun, size yapılan operasyonun sonucunu merakla takip edeceğiz....Bu arada resimlerinizi forum da değil de ayrı albüm yaparsanız daha iyi olur, gizlilik ayarlarını istediğiniz gibi yapabilirsiniz...Forumda tıklayan herkes görüyor çünkü ayrıca istediğiniz zaman silemiyorsunuz da.....bayılırım böyle aklı selim kadınlara..teşekkur ederım ..keyıfle okudum..
hay hay derhal..
20150 ıle baslayan fotografım 1 yıl oncekı halım
basımda gozluklu olan fotografımsa amelıyatdan oncekı halım..
oldumu !!!
dıp not : buraya bırılerı bana ınanmazsa ay nolur endısesı veya show prım yapma adına uye olmadım.ne amacım olacak ? elıme ne gececek..aslanlar gıbı yasadıgım surecı sızlere anlatıyorum ınsan gıbı paylasıyorum t-bır tesekkur daha goremedım..
boyle gıders neden burada realıst olunmadıgına daır suphelerımı dogrulanmıs olacak..demekkı mıllet negatıf ınsanlardan bıktıgı abuk yorumlardan saldırılardan sıkıldıgı ıcın hıckımseye gorsel vıdeolu sunum yapmıyor..bıktırmayın benı kı olayı bırebır yaptırmak ısteyenler gorsun bılgılensın..cokda umurumda degıl yanı bırılerıne gosterım yapmam..amelıyatdan cıktıgımdan berıdır modum yuksektı geldım buraya ınsan gıbı paylasım yapacagım derken modum dusmesın..tavsıyede etmem..
ben zaten komple sılecegm sımdı uyelıgımı..sıkıldım gergın tıplerden..(sen uzerıne alma )..başarılar sıze..Teşekkürler, tekrardan geçmiş olsun, size yapılan operasyonun sonucunu merakla takip edeceğiz....Bu arada resimlerinizi forum da değil de ayrı albüm yaparsanız daha iyi olur, gizlilik ayarlarını istediğiniz gibi yapabilirsiniz...Forumda tıklayan herkes görüyor çünkü ayrıca istediğiniz zaman silemiyorsunuz da.....
Ip kullaniliyor mu?yanaga dolgu enjeksiyonu yapiliyor mu?yapilmiyorsa yanaklar nasil o kadar dolgun ve diri duruyor?Saçlı deriden ve gözaltından girilerek yanaklar kemikten sıyrılıp serbestleştiriliyor, kalıcı ya da yarı kalıcı dikişlerle olması gereken konuma sabitleniyor....Diğer bir teknikte yine saçlı deri den ve ağız içinden kesi yapılarak aynı şekilde yanaklar sabitleniyor ama bu biraz eski teknik sayılıyor, gözaltından girilerek yapılan daha üst tekniktir....
Muhtemelen iple dikiyorlardır sonuçta gençlik dönemimde olması gereken pozisyona getirip dikiyorlar ama iple kaş asma yöntemi var ya 2 yıl etkili bu öyle bir şey değil, kalıcı bir yöntem eğer ihtiyaç varsa ilaveten dolgu yapılabiliyor ben yaptırmadım, yerçekimi etkisini hesaba katarak olması gerekenden biraz daha yukarı asıyorlar bu sebeple yanaklar fazla dolgun görünebiliyor. Benimkiler çok havadaydı, değil dolgu insin diye dört gözle bekledim iyileşme süreci tamamlandıktan sonra eski dolgunluğu kalmıyor, daha normalleşiyor, gözü de tırmalamıyor.....Benden önce bu ameliyatı olan arkadaşım yanağına dolgu da yaptırmıştı o dolgun olsun istedi ama ben de dolgu olmamasına rağmen onunkinden çok daha dolgun görünüyordu...Sonuçta onun yanağı da , benim ki de şu an dolgun değil ama daha diri görünüyor...Ip kullaniliyor mu?yanaga dolgu enjeksiyonu yapiliyor mu?yapilmiyorsa yanaklar nasil o kadar dolgun ve diri duruyor?
Muhtemelen iple dikiyorlardır sonuçta gençlik dönemimde olması gereken pozisyona getirip dikiyorlar ama iple kaş asma yöntemi var ya 2 yıl etkili bu öyle bir şey değil, kalıcı bir yöntem eğer ihtiyaç varsa ilaveten dolgu yapılabiliyor ben yaptırmadım, yerçekimi etkisini hesaba katarak olması gerekenden biraz daha yukarı asıyorlar bu sebeple yanaklar fazla dolgun görünebiliyor. Benimkiler çok havadaydı, değil dolgu insin diye dört gözle bekledim iyileşme süreci tamamlandıktan sonra eski dolgunluğu kalmıyor, daha normalleşiyor, gözü de tırmalamıyor.....Benden önce bu ameliyatı olan arkadaşım yanağına dolgu da yaptırmıştı o dolgun olsun istedi ama ben de dolgu olmamasına rağmen onunkinden çok daha dolgun görünüyordu...Sonuçta onun yanağı da , benim ki de şu an dolgun değil ama daha diri görünüyor...
Muhtemelen iple dikiyorlardır sonuçta gençlik dönemimde olması gereken pozisyona getirip dikiyorlar ama iple kaş asma yöntemi var ya 2 yıl etkili bu öyle bir şey değil, kalıcı bir yöntem eğer ihtiyaç varsa ilaveten dolgu yapılabiliyor ben yaptırmadım, yerçekimi etkisini hesaba katarak olması gerekenden biraz daha yukarı asıyorlar bu sebeple yanaklar fazla dolgun görünebiliyor. Benimkiler çok havadaydı, değil dolgu insin diye dört gözle bekledim iyileşme süreci tamamlandıktan sonra eski dolgunluğu kalmıyor, daha normalleşiyor, gözü de tırmalamıyor.....Benden önce bu ameliyatı olan arkadaşım yanağına dolgu da yaptırmıştı o dolgun olsun istedi ama ben de dolgu olmamasına rağmen onunkinden çok daha dolgun görünüyordu...Sonuçta onun yanağı da , benim ki de şu an dolgun değil ama daha diri görünüyor...
Sizi izlemeye aldım görebilirsiniz resimleri, sonuçta bir materyalle dikiyorlar ama kullandıkları malzeme özel bir iptir herhalde hiç te sormak aklıma gelmedi dr'a.....Bize yapılan bu işlem middle facelift zaten ve izsiz bir ameliyat, daha büyük kesilerin yapıldığı ameliyat klasik yüzgermedir....Kısacası iple asma yapilmiyor dimi.ip sadece dikmek icin kulkaniliyor.ozaman bu yontem faceliften daha iyi.bu yontem varken daha buyuk kesiler yapilan facelift neden tercih ediliyor acaba?
Sizi izlemeye aldım görebilirsiniz resimleri, sonuçta bir materyalle dikiyorlar ama kullandıkları malzeme özel bir iptir herhalde hiç te sormak aklıma gelmedi dr'a.....Bize yapılan bu işlem middle facelift zaten ve izsiz bir ameliyat, daha büyük kesilerin yapıldığı ameliyat klasik yüzgermedir....
tebrik ediyorumSen yanlis sularda yuzuyorsun bunun farkina varsan iyi olur.bi arkadas bunu hatirlatmis ama gormedin sanirim.burası sadece"endoskopik yuz germe ve facelift"ile ilgili bir portal. sizin yaptirdiklarinizla ilgisi yok buranin.o sebeple sizin yaptirdiklarinizla ilgili portala girerseniz hem kendinize hem baskalarina daha faydalı olursunuz bence...
Arkadaslar, bi sorunum daha var,
Hani vu sacli deriden acilan yara izi var ya sac dökülüyor hani ordan sac cikiyormu birdaha yoksa o sackiran olmus gibi kelmi kalcak???
Sizin saçlar da dökülme mi oldu yoksa ben de olmamıştı, okuduğum kadarıyla yan etki olarak bahsi geçiyordu genelde saç çıkarmış ama düşük bir ihtimalde olsa çıkmama olasılığı varmış...
Yanlis sayfadasiniz bilmem farkindamisiniz,öncelıkle Merhaba !
yapılan operasyonlar..
Mini alın germe
yag enjekte
kaş kaldırma
Ebiycim yeni bir tartışma daha fitillenmesin, biz konumuza dönelim...Yanlis sayfadasiniz bilmem farkindamisiniz,
Selinay 35 alıntı yaparak cevaplamak istiyorsan mesajın altındaki cevapla butonuna tıkla, hem benim mesajım hem de sizin yazdıklarınız çıkar ya da tel den yazıyorsunuz sanırım öyle zor olabiliyor.
Yani klasik yuz germe deri cikartilmasini gerektirecek kadar olan fazla sarkmalarda mi yapilmasi gereken bir ameliyattir.ikisi arasinda tercih neye gore yapilacak bunu bir anlayabilsem...Sizi izlemeye aldım görebilirsiniz resimleri, sonuçta bir materyalle dikiyorlar ama kullandıkları malzeme özel bir iptir herhalde hiç te sormak aklıma gelmedi dr'a.....Bize yapılan bu işlem middle facelift zaten ve izsiz bir ameliyat, daha büyük kesilerin yapıldığı ameliyat klasik yüzgermedir....