Endoskopik yüz germe - Facelift

Sana sessiz kalmayi

Benim yazdiklarim uslupla ilgiliydi yoksa inan bana benim gordugum detayi sen bile kendi yuzunde farkedemezsin.Ama sizde sikinti yoksa banada b.. yemek duser :))
Gördüggün detayi söyle lütfennn,
Ben söylim bak gördüklerimi
Cene kisminda sarkma var gibi duruo, göz dukuslerimin biri digeri den daha farkli, burnumun önü biraz yamuk olmus , kesinlikle boynum igren gözüküo bunlarii ben görüyorum,, simdi sen söyle

Doktorun sana demedimi ameliyattan sonra hayranlarının artacağını
Dedi, sewgilin yasadi dedi, bende dedim yokki , senin gibi kadinin nasil olmaz dedi
Bundan sonrasini gör bakalim dedi
Almanyada bi estetikcim var simdilik o asilio siradayim dio ne zaman istersen seninim dio

Evet marco cok Iyi gozlemcidir kesinlikle ona bu konuda cok guvenirim kimseyi uzmek kirmak istemrz sadece ama harbi hatundur ben biraz haddimi astim cidden ebiy senle ilgili bir durum yok senin ameliyat cok yeni ve agir bir ameliyat inanki hizli iylestin bikac ay sonra cok daha iyi olucak

Gurup yok selinay aramiza hosgeldin :)

hay hay derhal..

20150 ıle baslayan fotografım 1 yıl oncekı halım

basımda gozluklu olan fotografımsa amelıyatdan oncekı halım..

oldumu !!!

dıp not : buraya bırılerı bana ınanmazsa ay nolur endısesı veya show prım yapma adına uye olmadım.ne amacım olacak ? elıme ne gececek..aslanlar gıbı yasadıgım surecı sızlere anlatıyorum ınsan gıbı paylasıyorum t-bır tesekkur daha goremedım..

boyle gıders neden burada realıst olunmadıgına daır suphelerımı dogrulanmıs olacak..demekkı mıllet negatıf ınsanlardan bıktıgı abuk yorumlardan saldırılardan sıkıldıgı ıcın hıckımseye gorsel vıdeolu sunum yapmıyor..bıktırmayın benı kı olayı bırebır yaptırmak ısteyenler gorsun bılgılensın..cokda umurumda degıl yanı bırılerıne gosterım yapmam..amelıyatdan cıktıgımdan berıdır modum yuksektı geldım buraya ınsan gıbı paylasım yapacagım derken modum dusmesın..tavsıyede etmem..

Eklentiler

• 20150418_152616.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 214
  • 20150419_160434.jpg
    176,2 KB · Görüntüleme: 218
  • 20154526_115633.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 220
Endoskopik yuz germemi oldunuz

Ebiy dolar kendi estetik anlayışlarını göre yuzu sekillendiriyorlar sarkmalar ve kırışıklıklar gidiyor ama oranlar değişebiliyor. O yuzden iyi araştırmak lazım. Sizin yüzünüzde bnce iyi olmuş sadece şişlik var yağda konmamışsa süper olur. Bu endoskopiye bence alt yüz içinde bir işlem konmalı Dr demeli alt yüzde yağ var alalım. Yada alt yuzu asalım gibi ama. Erhan bey bu endoskopiye baya iyi bir Dr merak etme güzel olucak şişlikler inince. Stres yapıp vücudundaki kortizon seviyesini cıkartma ebiy oda etkiler.

K
Slm hoşgeldin :) aramıza çok uzun msjınıı okuyamadım. Oku oku bitmiyor :) gecmiş olsun:)

Havanizi yuzunuzu cok begendim ben.sonucunuzda istediginiz kivamda olur insallah..Yuzunuze ne kadsr yag konuldu bilginiz var mi cunku sislige bakilirsa benim yarim kadar ya var ya yok.

Gozaltindan mi giriliyor sacli deriden girilmiyor mu.bir de yanagi yukari kaldirmak icin ip mi kullaniliyor ya da nasıl yukari asiliyor

Selinay endoskopik yuz kaldirmada ust yanak tamamen kemikten siyrilip yeni yerine daha yukari asiliyor hem sakaga asiliyor yanak hemde gozaltina cekiliyor iple asma yontemi degil yani farkli bir islem.Bu arada gozaltinda sorun olsada olmasada orasi kesiliyor cunku ordanda yanagi yukari almak icin islem yapiliyor.svg

Sevgili Arkadaşlar,

Gereksiz bir gerilim ve gereksiz bir polemik yaratılıyor......Sevgili Ebiy ilk yorumumu sana yapayım çok zorlu bir ameliyat geçirdin ve bu ameliyatın gerçek sonucunu alman için yüzünün tamamen doğallaşması, her şey tamam demen için 2 yıla ihtiyacın var...Ama şu anki gidişatın gayet iyi görünüyor......Ben bu tip ameliyatta 2 farkli iyileşme süreci gördüm biri kendimin bizzat yaşadığı milim milim iyileşme, örneğin Mich'in şu anki aldığı yolu ben 1,5 yılda aldım yani 3 ya da 6 ay gibi bir süreçte yüz büyük bir oranda iyileşir , ama küçük küçük iyileşmeler ve son halini alması 2 yılı bulur senin ve Mich'in gidişatına bakarak siz bu hızlı iyileşen gruba giriyorsunuz, ben ise 1,5 ylın sonunda hala tanınmayacak haldeydim , ama kendimde azar azar da olsa iyileşmeyi görüyordum ben de süreci yavaş yavaş 2-2,5 yılda tamamladım, benden önce bu ameliyatı aynı dr'da olan başka bir arkadaşımda 3 ay gibi bir sürede çok yol aldı iyileşme kişinin bünyesine bağlı olarak farklılık gösteriyor o sebeple kimse için en az 1 yılını tamamlamadan ameliyatı başarısız diyemeyiz....Resimler önemli bir referans olmasına rağmen senin bir anını yakalıyor ve onu yansıtıyor, bazen kusurları gizliyor, bazen de iyi görünüyorken resim de kötü çıkabilirsin o sebeple yanıltıcı olabiliyor.....Bu arada farklı bir teknik ve ameliyat planlaması yapılmış yeni arkadaşımız Mavivagon'un operasyonunu kendininkiyle kıyaslamaman gerekiyor, benimle kıyaslayabilirsin çünkü benim rahmetli dr'umla, Erhan bey'in teknikleri hemen hemen aynı.....Mavivagon alıngerme ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırmış, farklı tarz bir yöntem izlendiği için onun sonucunu da bekleyip görmemiz lazım.....Onun yanakları yukarı kaldırılmadı ama yağ enjeksiyonu ya da dolgu ile kaldırılmış gibi bir görüntü verilebiliyor , bakalım bekleyip göreceğiz...@mavivagon çok geçmiş olsun size de......
Erhan bey'den kim eski hastalarıyla görüşme talebinde bulunmuştu hatırlamıyorum ama hiç bir dr'un böyle bir organizasyonu yok o sebeple bu konuda dr'u suçlayamayız anca muaynehanede denk gelirseniz , kontrole gelen v.s görüşme imkanı olur...Ben o kadar kontrole gittim hiç bir zaman ne başka bir hastaya denk geldim klinikte ne de benden bilgi isteyen birine zaten beni gören kaçıyordu, hastanın iyileşmesi yavaştır , tanışmak istemez , bir sürü sebebi olabilir dr ne yapsın....
Umarım sonraki yorumlar kırıcı olmaz, daha yapıcı olmasını umut ediyorum....

Gozaltindan mi giriliyor sacli deriden girilmiyor mu.bir de yanagi yukari kaldirmak icin ip mi kullaniliyor ya da nasıl yukari asiliyor

Saçlı deriden ve gözaltından girilerek yanaklar kemikten sıyrılıp serbestleştiriliyor, kalıcı ya da yarı kalıcı dikişlerle olması gereken konuma sabitleniyor....Diğer bir teknikte yine saçlı deri den ve ağız içinden kesi yapılarak aynı şekilde yanaklar sabitleniyor ama bu biraz eski teknik sayılıyor, gözaltından girilerek yapılan daha üst tekniktir....

arkadaşlar ben kmseyle gereksız polemıge gırmye meraklı degılım sıze hos görünmek ıcınde dusunclerımı degıstıremem ne savunduysam fıkrımın arkasındayım madem oyle yıne soylıyım endoskopik yontemı gereksız buluyorum mısch eskıden daha genç gorunuyomus bence sımdı yüzünde olgunluk var herkes herseyı yazınca bısey olmuyoda bır benım sozlerımmı batıyo beyenmedım zorlamı yanı bu teknıgı beyenmıyorum tek basınada yeterlı bulmuyorum kımseyede yorum yapmıycam herkes yalanlar duymaya cok meraklı madem buyrun meydan sızın

Blackciğim bütün yorumları okumadım inan, genel olarak herkes birbirine girmiş gibi geldi bana, sen kendi üstüne alınma bir tek, ortaya söylüyorum....Tekniği beğenmek zorunda değilsin, hiç bir teknik tek başına yeterli olmuyor zaten ilave bir şeyler yaptırmak gerekebiliyor.......Olgun ifade konusunda haklısın ben bunu yaşadım uzun süre, ben de özellikle ablak surat olmuştu eski yüzüm daha küçüktü ama o olgunluk iyileşmeyi tamamladıktan sonra kayboluyor....Doktor da söylüyor zaten yüzden kilo almışsın diye tepkiler alabilirsin diye......

Havanizi yuzunuzu cok begendim ben.sonucunuzda istediginiz kivamda olur insallah..Yuzunuze ne kadsr yag konuldu bilginiz var mi cunku sislige bakilirsa benim yarim kadar ya var ya yok.

hakkımdakı dusuncen ıcın tsk edıyorum ..senın penceren temız oldugu ıcın sana cıceklerım guzel gelmıstır..

konuya donersek ...ınan hıc bır bılgım yok banada fazla konuldu gıbı geldı ılk önce ama bakıyorum saatler gunler öğünler ılerledıkce ınıyor şiş..insin zaten bu ne böylemı gezıcez bulent ersoy gıbı..bazı dr lar cok koymuyor karnımdan almıs ki hala sızlıyor karnım karın delıgınden alabıldıgını almıs hatda bana sende yag yok napıcaz dedı bende kendınden cek al dedım esprı yaptım o derece..juvertem mıdır nedır öyle bır ürün enjekte edılmıstı 4 ay once edılmez olaydı bosuna 1200 odedım hala çökük gezdım yanaklarım en guzelı dogal yontem kalıcımıdır ha onu bılemem zamanla seve seve paylasırım..

Sevgıler ..

bayılırım böyle aklı selim kadınlara..teşekkur ederım ..keyıfle okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…