Endoskopik yüz germe - Facelift

Ameliyat öncesi halim, göz alti sorunum yoktu ama üstü biraz kaldirmak istemistim ben sadece
Yeni halinizde yanaklariniz oldukca dolgun gorunuyor.acaba eskiden de oylemiydi yada resimde mi oyle gözüküyor

Bence kesinlikle bir farklılık olacaktır, en azından yaşlanma sürecini geri aldınız, bende 39 yaşında olmuştum bu ameliyatı ama benim yüzde bayağı bir deformasyon vardı o sebeple bendeki değişim büyük oldu.....Şu an olup bitmiş bir operasyon için pişmanlık duymayın bence yaşlanma süreci devam ediyor belki şimdi biraz erken olmuştur ama 2-3 yıl içinde ihtiyaç duymaya başlayacaktınız... ..Benim bir arkadaşım da bu ameliyatı 32 yaşında olmuştu bize göre çok erkendi onu 3 ay sonra gördüğümde büyük bir değişim gözlemlememiştim ama şu an 39-40 yaşında hala son derece fresh görünüyor yaşıtlarıyla kıyaslanınca da oldukça genç duruyor kısaca ileri zamana yatırım diye düşünün.

Hyr göz altimda hic bir sorun Yoktu, göz üstümde de yoktu ama biraz kaldirmak istedim, dr um komple yapti, neden bilmioyorum
Endoskopik orta yüz germede gözaltına müdahale etmek zorunda, ameliyatın bir parçası , gözaltından yanağa geçişi sağlamak zorunda...

Tesekkürler, benim icinde öyle olmustur insallah

Burnunuzda ne gibi bir sorun vardi.guzel gorunuyor da anlayamadim
Burnum 10 yil önce olmustum yamuk yapmisti dr, yan profilden normal gözüküyor du, ama önden gören burnunu kim yamulttu yumrukmu yedin diye gülüyorlardi,, burun ucunu düzelltti dr sadece

Hmm. Bide merak ettigim konu, 15 bin cok vermissin diyorlar .. Sizin aldiginiz fiatlar nedir arkadaslar

Tskler.bu arada goz kapaklariniz eskiye gore daha diri duruyor.endoskopik yuz germeyi iplemi yapiyor bir de iz gorunuyormu

E
Tskler.bu arada goz kapaklariniz eskiye gore daha diri duruyor.endoskopik yuz germeyi iplemi yapiyor bir de iz gorunuyormu
Hmm. Bide merak ettigim konu, 15 bin cok vermissin diyorlar .. Sizin aldiginiz fiatlar nedir arkadaslar
Endoskopik yuz germe 10bin facelift ise 15bintl .tabi her drun fiyatlari cok farkli.siz doktorun hastalariyla gorustunuz mu ameliyattan once

Ameliyat öncesi halim, göz alti sorunum yoktu ama üstü biraz kaldirmak istemistim ben sadece
ebıy slm gerçekten hıc ıhtıyacın yokmuş zaten sımdıye kadar edındıgım tecrübe göre endoskopı cok saçma bır yöntem ne ıse yarıyor koca elmacık yapmaktan başka anlamadım sız sukredın eskı halınıze dondunuz bu yontemı hıc beyenmıyorum nerdeyse alına degıcek kadar kocaman yukarda elmacıklar oluyo erhan eryılmazın eskıden olduğu kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum bıkac sene once ıyıymıs ama artık olgun suratlı koca yanaklı tıpler var sayesınde beınm görüşüm tabıkı bu

son yaptığı ameliyatlardan sonra korktum ondan artık emınım Insallah tercıhım olmıycak

son yaptığı ameliyatlardan sonra korktum ondan artık emınım Insallah tercıhım olmıycak
erhan eryilmaza
1 ay once gitmistim.4-5 adet kisinin onceki sonraki resimlerini gosterdi.oldukkca iyiydi.ancak bu kisilerle gorusmek istediğimi soyledigimde makul karsilamadi,böyle bir seye gerek olmadigini soyledi.ben israr edince onlarla goruseyim size bildiririm dedi.ama bildirmedi.bir de cok ukala bir laf sarfetti ki buna cok sasirdim ve kizdim:"asil sizin beni sizi ameliyat etmeye ikna etmeniz lazim "dedi.peki nerden bilgi edinecem ben dedigimde k.kde bol miktarda benden bahsediyorlar oraya bakin anlarsiniz dedi.evet gercekten cok yeni bir hastasini hemen buldum.ama keske soylemeseydi ben de bakmasaydim.onun icin pek iyi olmadi.kendisi bu ozguveni nerden buluyor acaba merak ettim.

sanırım sızde son yenı hastasını beyenmedınız beyendıgınız resımler buyuk ıhtımalle eskı dönemlere aıt son zamanlarda yuzu yaagla dolduruyo endoskopı yaparken yag koymasa bıle serı uretıme gecmıs sankı hep aynı tıp yuzler kocaman yanaklı olgun ıfadelı ben oyle beyenmek zorunda degılım daha dogal daha masum yuz ıstıyorum doktor hastasının dusuncesını onemsemelı kafasına göre ıs yaparsa sonucta hasta mutsuz oluyo erhan bey bu platformu reklam alanına cevırmıs anlasılan endoskopı ınsanları kandırmaktan baska bır sey degıl malesef bunu kabul etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…