Günaydın arkadaşlar,
Ameliyat sonrası sürecimle ilgili yazmayalı epey olmuş.
4.5 ay oldu..Son durumumla ilgili tespitlerimi listeliyorum;
1-Gözler daha canlı ve iri oldu.
2-Yanakta fazla değişiklik yok ama daha canlı duruyor.
3-Alt yüz ağız kenarlarında minimal yukarı kalkma ve dolayısıyla belli belirsiz ama daha iyi bir görüntü var.
4-Göz kenarlarımda önceden var olmayan kırışıklıklar oluştu.
5-Gözümün birinde yana diğerinde aşağı çekme hissi hala devam ediyor.Sanırım geç iyileşenler grubuna giriyorum.
6-Göz altı ile yanağın birleştiği dokuda şişlik var ve gülünce nohut tanesi gibi bu şişlik kendini belli ediyor.Işığa göre değişiyor.
7-Doğal çekildiğim fotolarda çok güldüğümde gözlerim dehşet çıkıyor.Alıp gazete sayfalarında
estetik faciaları bölümünde yayınlayabilirsiniz o derece .Bu fotoları, süreci bilen arkadaşlarıma gönderdiğimde, gerçekte böyle görünmediğimi söylüyorlar. Gerçekte görenler sanırım makinenin yakaladığı yapay, gözlerin
asimetrik olarak oraya buraya çekildiği anları bütünlük içinde fark etmiyorlar.
8-Şimdiye kadar " sende bi değişiklik var "diyen 3 kişi oldu.Biri biliyordu ameliyatı.Sık görüştüğüm arkadaşlarım bile fark etmedi.Ama iyi görünüyorsun diyen çok kişi oldu.Ameliyatı konduramayanlar sanırım iyi günümde olduğumu düşündüler.
9-Başka bir konuyla ilgili bir dermatoloğa gittiğimde doktorumun adını sordu, ameliyatı uzun uzun anlattırdı.Sanırım kendisi de olmak istedi ve yüzümün çok güzel olduğunu belirtti.
10-Burun ameliyatım için gittiğim başka bir doktor da Erhan Bey'i tanıdığını belirtti ve ameliyatımın çok başarılı olduğunu söyledi.
Sonuç olarak, ameliyatla ilgili şu an için hoşnut olmadığım hususlar:
1- gözlerdeki çekme hissi ve bu hisse eşlik eden görüntü.Ödem hala olduğu için, geçtiğinde görüntü de doğallaşacaktır diye umuyorum..
2-Doktorumun az müdahalede bulunması, gereken yerlere yağ enjeksiyonu yapmaması,
3-Dr.umun ameliyat sonrası yeterince ilgili davranmaması
İşte böyle..Sevgiler herkese..