Bu gün tam 6 hafta oldu, yasim 38 ve hoc de ihtiyacim yoktu yüzümü yaptirmaYa be herkezden olumsuz tepki aliyorum güzelligin gitmis diyorlar erhan beyde oldum ameliyat
resminizi gorebilirmiyim? yasiniz cok gencmisBu gün tam 6 hafta oldu, yasim 38 ve hoc de ihtiyacim yoktu yüzümü yaptirmaYa be herkezden olumsuz tepki aliyorum güzelligin gitmis diyorlar erhan beyde oldum ameliyat
resimlerinizi gordum, hic ihtiyaciniz yokmus9. gün
Eski halim de asagida
çok geçmiş olsun zaten şahaneymişsiniz9. gün
Tsk ederim, bazen iste insan can sikintisindan kendiyle bosubosuna ugrasabilio, 5 dk da karar verirsem böle cekerim allah sonumu hayir etsin umarim eski halime dönerim diyorumçok geçmiş olsun zaten şahaneymişsiniz
Bu gün tam 6 hafta oldu, yasim 38 ve hoc de ihtiyacim yoktu yüzümü yaptirmaYa be herkezden olumsuz tepki aliyorum güzelligin gitmis diyorlar erhan beyde oldum ameliyat
moralnı bozma lütfen henüz cok yenı tam bırsey söylemek ıcın cok erken agır bır amelıyat en az altı ay olmalı odemler gıdınce cok ıyı olcagından emınım hıc pısman olan duymadım henüzSelammm, psikolojik olarak biraz alistim galiba ondan arastirmalari biraktim,, biraz gecti ödemler ama gün oluo aniden sisiyor ve sol gözüm hala düzelmedi alt göz kapagim asagi cekiyor ve göz altimda sisme oluyor, bazen geciyor anlamadim bende.. Hayir dolgu yaptirmadim orta yüz germe sadece .. Hala bekliorum iyi olmayi ve son günlerde baya bi tatli kadiniyor yanaklarim göz altlarim sanirim iglesme belirtisi ve birde bol bol sivilce cikiyor ki bende cikmazdi normalde... Simdilik durumlar böyleee
Tsk ederim, bazen iste insan can sikintisindan kendiyle bosubosuna ugrasabilio, 5 dk da karar verirsem böle cekerim allah sonumu hayir etsin umarim eski halime dönerim diyorum
jelcum sen yüzüne bısey yapma hıc ıhtıyacın yok cok hos hatunsun cok doğal ve cok güzel Masallahdüzelir merak etmeyin daha çok erken acı çekmeden de olmuyor bu işler ehh birazda delilik tabi bende her ameliyatım dan çıktığım da saydırdım kendime ama 8.ay geçti mi başka estetik için yattım masaya:)
Cok tessekkür ederim, zaten sizden duyduklarim bana güc verdi basta ve moralimi bozmuyorum .. Iyki varsinizGüzelliğiniz fazlasıyla geri gelecek merak etmeyin, iyileşme süresi en uzun olan estetik ameliyatlardan birini oldunuz...Olumsuz tepkiler olumluya dönüşecek ama daha çok zamanı var sabırlı olun......Belki ameliyat için biraz daha bekleyebilirdiniz ama şu an olup bitmiş keşkeleri düşünmeyin.....Bu alanda çok iyi bir dr'a da oldunuz üstelik, zaman sizin lehinize işleyecek......Ayrıca belki ihtiyaç yoktu ama bir kaç sene sonra ihtiyaç duymaya başlayacaktınız ,zaman ilerliyor hep bu halinizle kalmayacaktınız ama şimdi bir kaç sene sonra ameliyat öncesi halinizden de çok genç görüneceksiniz.
jelcum sen yüzüne bısey yapma hıc ıhtıyacın yok cok hos hatunsun cok doğal ve cok güzel Masallah
ben simdiden bile düsünmeye basladim yil sonu bisiyler yaptirayim diye insan duramio ki uslu usludüzelir merak etmeyin daha çok erken acı çekmeden de olmuyor bu işler ehh birazda delilik tabi bende her ameliyatım dan çıktığım da saydırdım kendime ama 8.ay geçti mi başka estetik için yattım masaya:)
rıca etsem son halnı göröem mumkunmu acaba ebiy ıstersen sana fıkır de vermıs olurum sende bıze fıkır verırsen cok ıyı olurdu gızlı album yapabılırsın kkda ıstedıgınkısıler gorebılırben simdiden bile düsünmeye basladim yil sonu bisiyler yaptirayim diye insan duramio ki uslu uslu
rıca etsem son halnı göröem mumkunmu acaba ebiy ıstersen sana fıkır de vermıs olurum sende bıze fıkır verırsen cok ıyı olurdu gızlı album yapabılırsın kkda ıstedıgınkısıler gorebılır
Üstteki yeni halim, alttaki ameliyattan önce
cok tesekkur ederımÜstteki yeni halim, alttaki ameliyattan önce
ılk gördugumhalıne göre bayagı gecmıs ödemler yuzun eskı sımana gerı donmeye baslamıs hıc kotu durmuyo ılk resımlerle arada fark var cok zaten onlarda kötu degıldı sadece odemlıydı ındıkce guzellescek cok mutlu olucaksın Insallah