ebiycim son haftakı halınle öncekı halın arasında bayağı fark var ıylesmen cabuk oluyo Masallah son halını cok beyendım avurtlarda cıkmıs ortaya gıtıkce guzelesıyo kendını yalnız hısetme agır bır amalıyat gecırdın tabıkı pskoojımızı etkılıyo bu durumlar burda bızımle paylasabılırsın en azından su surecı atlatırsın kafan dagılırAlbum olusturdum makyajsiz hallerimle bakabilirsiniz
amelıyat olan arkadaşlar daha ıyı bılır ama galıba bırıncı aydan sonra fazla yormadan hareket edebılırsın ebiycim yınede tam bılemıyorumTesekkürler arkadaslar , sizlerle insan moral depoluyorr, birde sorum var
Fitnesa baslasam olurmu?? Spor yapmanin 7. haftadan sonra zarari olurmu yoksa beklemelimiyim?
Tabi bide buhar banyosu, sauna icin erkenmi daha?
Tesekkürler arkadaslar , sizlerle insan moral depoluyorr, birde sorum var
Fitnesa baslasam olurmu?? Spor yapmanin 7. haftadan sonra zarari olurmu yoksa beklemelimiyim?
Tabi bide buhar banyosu, sauna icin erkenmi daha?
Cooookk tsk ederimmm, ben eniyisimi birazdaha sabredeyimdoktor 1.5 ayda spor yapabilirsiniz demişti ama hızlı yürüdüğümde bile yanaklarım hopluyordu sanki, düşecekmş gibi hissediyordum..2.5 ay sonra başladım o yüzden..buhar dokunun iyileşmesini geciktirebilir, sıcak oldugu için ödemi artırabilir..bu konuda bilimsel bir dayanağım yok:) ama sık sık buharha girmenin bağ dokusu için iyi olmadığını söylemişti dermatolog..şu aşamada riske atmayın bence kendinizi..
Ebiy selamCooookk tsk ederimmm, ben eniyisimi birazdaha sabredeyim
Ben de yanaklarimi kaldirmak istiyorum.hangi yontemi ve hangi dru onerirsinizAlbum olusturdum makyajsiz hallerimle bakabilirsiniz
Arkadaslar ameliyatimin üstünden tam 7 hafta gecti,, ve su son hafta diyebilirimki baya baya bi deisim oldu ödem kalmadi sanki sanirim artik iglestim yani cekilen sikintilar 7-8 hafta sürüyormusss
Cok şanslıymışsınız iyilesmeniz kisa surede oldu yine de tam oturmasi icin 1 yıla ihtiyac var o surenin sonundaki durum sizi daha cok memnun edecek.Arkadaslar ameliyatimin üstünden tam 7 hafta gecti,, ve su son hafta diyebilirimki baya baya bi deisim oldu ödem kalmadi sanki sanirim artik iglestim yani cekilen sikintilar 7-8 hafta sürüyormusss
Ewet alt üst göz de oldum, simetri bazi gün yok bazi gün sis olunca oluyorEbiy tekrar geçmiş olsun.sen alt üst göz kapağı olmuşmuydun.bide gözündeki simetri bozukluğu geçtimi
Acikca fikrimi söylicek olursam, ben eski halime döndügüm icin sewiniyorum ve kesinlikle eski halime göre bi degisimCok şanslıymışsınız iyilesmeniz kisa surede oldu yine de tam oturmasi icin 1 yıla ihtiyac var o surenin sonundaki durum sizi daha cok memnun edecek.
alt gözde torbalanmamı vardı.torbalarmı alındıEwet alt üst göz de oldum, simetri bazi gün yok bazi gün sis olunca oluyor
alt gözde torbalanmamı vardı.torbalarmı alındı
Hyr göz altimda hic bir sorun Yoktu, göz üstümde de yoktu ama biraz kaldirmak istedim, dr um komple yapti, neden bilmioyorum
Ameliyat öncesi halim, göz alti sorunum yoktu ama üstü biraz kaldirmak istemistim ben sadece
Burnunuzda ne gibi bir sorun vardi.guzel gorunuyor da anlayamadimAmeliyat öncesi halim, göz alti sorunum yoktu ama üstü biraz kaldirmak istemistim ben sadece