Endoskopik yüz germe - Facelift

eski halinize çok yakın su anki haliniz..ifade bozulmamuş..gözlerde sorun yok..her şey gayet iyi gorunuyor..sizi izlemeye aldım fotolarımı görebilirsiniz..gözlerim çok asimetrikti sol alta çekiyodu filan şimdi çok az kaldı...sizde böyle seyler yok ,rahat olun:21:

Album olusturdum makyajsiz hallerimle bakabilirsiniz
ebiycim son haftakı halınle öncekı halın arasında bayağı fark var ıylesmen cabuk oluyo Masallah son halını cok beyendım avurtlarda cıkmıs ortaya gıtıkce guzelesıyo kendını yalnız hısetme agır bır amalıyat gecırdın tabıkı pskoojımızı etkılıyo bu durumlar burda bızımle paylasabılırsın en azından su surecı atlatırsın kafan dagılır

sevgili ebiy resimlerin çok güzel..erhan beyin hastaları içinde erken donemde gözünde ve yüzünde asimetri oluşan tek ben varım sanırım..eski halimde de simetri vardı sanırım ondan kaynaklanıyor bu durum..sadece sol gozunuz başınızı eğince yukarda kalıyor ..sol alt kapak yapışmıştır büyük ihtimalle alttaki dokuya..bende de aynı sorun vardı şimdi belli bile olmuyor..resimleriem bakın moral bulun:)

Tesekkürler arkadaslar , sizlerle insan moral depoluyorr, birde sorum var
Fitnesa baslasam olurmu?? Spor yapmanin 7. haftadan sonra zarari olurmu yoksa beklemelimiyim?

Tabi bide buhar banyosu, sauna icin erkenmi daha?

Fitnesa baslasam olurmu?? Spor yapmanin 7. haftadan sonra zarari olurmu yoksa beklemelimiyim?

amelıyat olan arkadaşlar daha ıyı bılır ama galıba bırıncı aydan sonra fazla yormadan hareket edebılırsın ebiycim yınede tam bılemıyorum

doktor 1.5 ayda spor yapabilirsiniz demişti ama hızlı yürüdüğümde bile yanaklarım hopluyordu sanki, düşecekmş gibi hissediyordum..2.5 ay sonra başladım o yüzden..buhar dokunun iyileşmesini geciktirebilir, sıcak oldugu için ödemi artırabilir..bu konuda bilimsel bir dayanağım yok:) ama sık sık buharha girmenin bağ dokusu için iyi olmadığını söylemişti dermatolog..şu aşamada riske atmayın bence kendinizi..

doktor 1.5 ayda spor yapabilirsiniz demişti ama hızlı yürüdüğümde bile yanaklarım hopluyordu sanki, düşecekmş gibi hissediyordum..2.5 ay sonra başladım o yüzden..buhar dokunun iyileşmesini geciktirebilir, sıcak oldugu için ödemi artırabilir..bu konuda bilimsel bir dayanağım yok:) ama sık sık buharha girmenin bağ dokusu için iyi olmadığını söylemişti dermatolog..şu aşamada riske atmayın bence kendinizi..
Cooookk tsk ederimmm, ben eniyisimi birazdaha sabredeyim

Cooookk tsk ederimmm, ben eniyisimi birazdaha sabredeyim
Ebiy selam
İlk halin gayet iyiymiş. Ameliyat için erkenmiş bence.
Ama inan şu anda kötü hiç bişi yok. Ameliyatlı gibi durmuyosun yani, gayet doğal. 3.hafta için çok çok iyi bişi. Maşaaalllah
Spora başlama bence. 2 ay bitsin
Hamam sauna da gitme bence. Misch in dediği gibi iyi olmayabilir. Hafif yürüyüş yap yeter :)

Arkadaslar ameliyatimin üstünden tam 7 hafta gecti,, ve su son hafta diyebilirimki baya baya bi deisim oldu ödem kalmadi sanki sanirim artik iglestim yani cekilen sikintilar 7-8 hafta sürüyormusss

Arkadaslar ameliyatimin üstünden tam 7 hafta gecti,, ve su son hafta diyebilirimki baya baya bi deisim oldu ödem kalmadi sanki sanirim artik iglestim yani cekilen sikintilar 7-8 hafta sürüyormusss
Ebiy Ebiy tekrar geçmiş olsun.sen alt üst göz kapağı olmuşmuydun.bide gözündeki simetri bozukluğu geçtimi

Cok şanslıymışsınız iyilesmeniz kisa surede oldu yine de tam oturmasi icin 1 yıla ihtiyac var o surenin sonundaki durum sizi daha cok memnun edecek.

Cok şanslıymışsınız iyilesmeniz kisa surede oldu yine de tam oturmasi icin 1 yıla ihtiyac var o surenin sonundaki durum sizi daha cok memnun edecek.
Acikca fikrimi söylicek olursam, ben eski halime döndügüm icin sewiniyorum ve kesinlikle eski halime göre bi degisim
Yasadigimi sanmiyorum, ne icin cektim bu eziyeti onuda anlamadim... Sanirim biraz erken oldum bu ameliyati bundan kaynakli sonuc ayni ben

Hyr göz altimda hic bir sorun Yoktu, göz üstümde de yoktu ama biraz kaldirmak istedim, dr um komple yapti, neden bilmioyorum
image.jpg

X