Endoskopik yüz germe - Facelift

Ayyy sen bizden güzelsin ya. Komşunun tavuğu komşuya kaz gelirmiş misali seninki

MERHABA ,

BENDE yuzumde asagı dogru boyle buldog gıbı bır sarkma var
botox mu dolgumu yaptırayım bılemedım ama olay sarkma . sanırım en sonunda estetık olucam bıtıcek

Yuzunuzde sarkma varsa dolgudan uzak durun ozellikle kalici ve doktorlarin israrla onerecegi yag dolgusundan..Dolguyla agirlasan dokular cok daha fazla sarkmis bir goruntu yaratir.Onun yerine yuzu kaldiran toparlayan yontemlere yonelin endoskopik yuz germe yada lazer islemleri olabilur sarkmann derecesine gore..Bu islemleride cok iyi arastirarak karar vermeniz lazim dogru islemi ve dogru dr bularak.svg.

sagol canim benim, boyun cizgileri, agiz cizgimin asagi dogru olusunu nasil duzelttirririm diye arastiriyorum:)

ağız çizgin yukarı doğ

sonuçlar iyi olunca coşuyo insan di midaha güzel daha fit daha daha..

kac yasindasiniz? sanirim dolgu olmaz ama yine de iyi arastirin bence, dolgu yuzu daha da fazla sarkitiyor diye duydum, botox yaptiranlar memnun ama dedigim gibi ben de arastirma icerisindeyim.

merhaba ,

ben 1983 dogumluyum artık sıkılmaya başladım , estetık vs olsam ısyerınden hadı alsam 10 gun ızın belkı alırımda cok cok evde yatarsam nasıl olur onuda bılemıyorum ama degıstırmem lazım ve ben dıyorumkı kesın cozum estetık amelıyat gıbı , yanı ıste goruyoruz malum ornek :) AJDA :)

ben şimdi foruma tekrar bakıyım , belkı bu konuda tecrübe yazanları yakalarım :)teşekkür ederim bu arada :)

83 mu? cok gencsin henuz

83 mu? cok gencsin henuz

ben neden böyle hissedemıyorum arkadasım var 45 yasında yuzu benden guzel .
sanırım ben cok kılo alıp verdım ondan oldu .
zaten kırısıklık yok bende sarkma var boyle asagı dogru gıdıyor .
bir sey daha duydum fraksıyonel karboksi terapı dıye , acaba onumu yaptırsam ne yaptırıcam oku oku içi çıktı

Senin yasina en uygun olan, endoskopik orta germedir, ameliyat haricine bosa para harcama, cogu bir halta yaramiyor, sakin orumcek agi felan da yaptirma

Senin yasina en uygun olan, endoskopik orta germedir, ameliyat haricine bosa para harcama, cogu bir halta yaramiyor, sakin orumcek agi felan da yaptirma
Ulthera, vshape, örümcek ağı ve dolgu yaptırıp 2 estetik parası ödediğim halde yüzüm hiç bu işlere bulaşmadan önceki halime göre çok daha fszla sarkmış biri olarak ancak ameliyatla gerilme oluyor haricinde bi işe yaramıyor diyebilirim

endoskopik orta germez sen yaptırdın dimi pukkapad , tatıldeydım yenı gırebıldım ancak :) cevabına tesekkur ederım .
o ıslemı yaptırınca sanırım işe uzun sure donemem kovulmayım sonra (((

endoskopik orta germez sen yaptırdın dimi pukkapad , tatıldeydım yenı gırebıldım ancak :) cevabına tesekkur ederım .
Pukkapad da görünce cevaplar size, kendisi gözaltı , göz kapağı ve burun ameliyatı oldu, endoskopik ortayüz germe yaptırmadı.....15 gün sonrasında işe dönersiniz fiziki olarak bir sorun yok ama görsel olarak 3 ay geçmesi lazım yüzün oturması ve meraklı bakışlardan kurtulmak için tabii bu süre de garanti değil kişiden kişiye farklılık gösteriyor...Bünyeye ve yapılan işlemlere bağlı olarak iyileşme beklenenden hızlı da olabilir daha geçte olabilir.

Peganum dogru soylemis, ben enod yaptirmadim cunku ileride zaten klasik dusunuyorum, simdilik sadece burun, kas, gozalti ,gozustu ve nazobial e dolgu yaptirdim. 15 gun sonra makyajla sokaga cikabildim ama ilk 15 gunum benim cok fenaydi burun dan kaynakli fenaydi, alci, bant,vs bir de gozaltimdaki dikisin biri 15 gunden sonra iyilesmeye baslamisti.

slm ebiy uzun suredir yoksun merak ettım nasıl oldu yuzun odemler bıraz daha ınmıstır olulu yada olumsuz taraflarını bızımle paylaşırsan cok ıyı olur sana yag dolgusu yapılmısmısydı
Selammm, psikolojik olarak biraz alistim galiba ondan arastirmalari biraktim,, biraz gecti ödemler ama gün oluo aniden sisiyor ve sol gözüm hala düzelmedi alt göz kapagim asagi cekiyor ve göz altimda sisme oluyor, bazen geciyor anlamadim bende.. Hayir dolgu yaptirmadim orta yüz germe sadece .. Hala bekliorum iyi olmayi ve son günlerde baya bi tatli kadiniyor yanaklarim göz altlarim sanirim iglesme belirtisi ve birde bol bol sivilce cikiyor ki bende cikmazdi normalde... Simdilik durumlar böyleee

gecmis olsun sanirim ayni donemlerde ameliyat olduk, siz kac yasindasiniz? kime ameliyat oldunuz? bende gozalti gozustu burun vs yaptirdim ama endo olmadim, 7 hafta oldu ameliyat olali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…